Müthiş :n: Adam King :p Balotelli'nin IQ'sunu hakikaten merak ediyorum.
Printable View
Beyler söylemlerimize dikkat edelim.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80205
:zuhaha :zuhaha Yok artık ya :zuhaha
Şimdi videodan önce Batuhan yazanlar Batuhan'a ayıp etmişler Batuhan Raul'e el sıkışıp sonra elini silmesi falan bunlar ince şakalar :D Batuhanla karşılaştırdığınız adam yelek giyme özürlü
Millette onun dediği aptallığı yorumluyor. Sorun yok. :)
İşte Fellaini'nin fiyatı
Real Madrid'in yeni sezonda kadrosuna katmayı düşündüğü Marouane Fellaini için Everton 25 milyon poundluk bir fiyat biçti.
La Liga'da Barcelona ileamansız bir şampiyonluk yarışı içine giren Real Madrid, yeni sezon için transfer çalışmalarına da şimdiden başladı. Los Galacticos'un ilk hedefi Everton'ın genç orta saha oyuncusu Marouane Fellaini...
Everton, Chelsea'nin de transfer listesinde bulunan Fellaini için bonservis bedelini de belirlemiş durumda. İngiliz kulübü 2008 yılında Standart Liege'den 17 milyon sterlin gibi rekor bir fiyatla transfer ettiği Fellaini'nin bonservis bedelini 25 milyon sterlin olarak belirledi.
Kadrosunda Xabi Alonso, Sami Khedira, Lassana Diarra ve Fernando Gago gibi orta saha oyuncuları bulunmasına rağmen Real Madrid'in genç Belçikalı için bu bonservis bedelini ödemeye hazır olduğu bildirildi.
NtvSpor
Prandelli: Balotelli benden yardım istedi
İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Dinamo Kiev maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle İngiliz medyası tarafından yerden yere vurulan Mario Balotelli'nin kendisinden yardım istediğini belirtti.
İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Cesare Prandelli, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle kadroya almadığı Balotelli'nin kendisinden yardım istediğini söyledi. Balotelli'nin yaptığı hatanın farkında olduğunu vurgulayan Prandelli, genç oyuncuya anlayış gösterilmesini istedi...
Mario Balotelli, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Dinamo Kiev maçında, yaptığı bu hareketle kırmızı kart görmüş, belki de takımının elenmesine neden olmuştu. Menajer Roberto Mancini maç sonrası, genç İtalyan futbolcuyu aptallıkla suçlamış, "Sorun şu ki, Balotelli sürekli böyle aptallıklar yapmasına karşın, dünyanın en iyi futbolcusu olabileceğini düşünüyor" demişti.
Balotelli, İtalyan Futbol Federasyonu'nun uyguladığı kurallar gereği, futbol etiğine aykırı davrandığı için,, milli takımın Slovenya ile oynayacağı maçın kadrosuna da alınmadı. Milli takım teknik direktörü Cesare Prandelli ise oyuncusuna destek verdi... Balotelli'nin kendisinden yardım istediğini söyleyen Prandelli, "Kendisiyle görüştüm. Bana aptalca bir hata yaptığının farkında olduğunu söyledi ve sürekli işleri mahvetmesi nedeniyle yardımımı istedi" diye konuştu. Genç futbolcuya sırtını dönmeyeceğini vurgulayan Prandelli, "Balotelli sadece Slovenya maçında oynamayacak. Ukrayna ile yapacağımız maçta büyük olasılıkla kendisini kadroya alacağım" dedi.
İngiliz medyasının olayı büyük bir dramaya çevirmek için elinden geleni yaptığını savunan Prandelli, genç futbolcuya biraz daha anlayış gösterilmesi çağrısında bulundu.
NtvSpor
Aman Türkiyeden Uzak, Allaha Yakın Olsun Gözüm Görmesin Kendisini:)
Aynı stil Khedira var zaten?
R.Madrid'in başarısız olma sebebi böyle transfer yapmalıdır, biraz daha sakin olup, gösterişe değil, sürekliliğe önem verseler, sorun olmayacak.
lass ve gago'nun takımdan ayrılacağını düşünürsek. iyi bir yedek.
elde bir tek khedira ve xabi kalıyor. yedek lazım değil mi?
ama fellaini'nin ben real madrid'de oynayacak kadar yetenekli olduğunu düşünmüyorum açıkcası. türkiye'de görmek istiyorum desem hangi takım olduğunu anlarsınız zaten :)
Öncesinde bir psikologa gitse daha iyi olacak.
khedira nın oynadığı yerde fellaini hayli hayli oynar
Khedira neden bu kadar beğenilmiyor anlamıyorum.
Hatasını anlaması güzel bir şey, en azından düzelme olasılığı var. Umarım bu olay aklını başına getirir.
Huylu huyundan vazgeçmez arkadaşlaaar Batuhan da Mustafa Denizli'nin elinde doğru düzgün bir topçu olacaktı güya..
italyanooo batuhan :D
http://www.youtube.com/watch?v=2rXHF...ture=topvideos
bu da Dzeko dalga geçiyor Balotelli'yle :D..
Anderlecht'in Lukaku için 30 milyon avro istemesi, Chelsea'ye geri adım attırtdı.
Chelsea'nin de peşinde olduğu Romelu Lukaku için Anderlecht 30 milyon avro bonservis bedeli belirledi.
Goal.com İngiltere'nin edindiği bilgilere göre Anderlecht'in genç yıldız için tüksek bir bonservis istemesi, Chelsea'nin bu transferi askıya almasına sebep oldu. Didier Drogba'nın geleceğinin henüz netleşmemesi nedeniyle 17 yaşındaki oyuncunun transferinden tamamen vazgeçmeyen Chelsea, Anderlecht'in yeni bir stat yapacağı için nakit paraya ihtiyacı olmasını değerlendirerek, Lukaku'yu 15 milyon avroya transfer etmeye çalışacak.
Ancak Maviler bu transferde yalnız değil. Yine Premier Lig ekiplerinden Tottenham ve Everton'ın da Lukaku'nun peşinde olduğu bildirildi. Genç oyuncunun da mutlaka Premier Lig'de forma giymek istediği ve başka bir ülkede oynamayı düşünmediği belirtildi.
İşte bu yüzden hiçbir zaman unutulmaz bir futbolcu olamayacak :D Tabi bu hareketleri ve skandalları unutulmaz o ayrı :)
Lukaku'da gelecek var ama Anderlecht'den Chelsea veya R.Madrid gibi klüplere atlaması onun için iyi olmayabilir. Drogba misali Marsilya, veya Valencia Sevilla Tottenham gibi kendini tamamen gösterebileceği klüplerden sonra elit klüplere gitmesi çok daha iyi olur.
İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluk hesapları yapan Manchester United, transfer çalışmalarına şimdiden başladı.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/ne...1mm1393362.jpg
Orta sahasını güçlendirmenin planlarını yapan Kırmızı Şeytanlar’ın hocası Sir Alex Ferguson’un ilk tercihinin İtalyan Daniele de Rossi olduğu ortaya çıktı. Roma’dan ayrılmayı düşünen 27 yaşındaki futbolcu için, İtalyan ekibine 18 milyon Pound teklif edileceği belirtildi. Ekonomik kriz yaşayan Başkent temsilcisinin de Rossi’yi satmayı düşündüğü öğrenildi.
30 M euro mu !!! yok artık
Everton'a gitse kendisi için daha iyi olur. Çünkü baskı altında ve üst düzey bir ligde ne yapacağını kimse bilmiyor daha. Belçika liginden çıkan balonlardan biride olabilir.
Tottenham'ın golcü oyuncusu Peter Crouch, Capello'nun aksine Gareth Bale'in dünyanın en iyisi olmadığını iddia etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/128/bale600_4EK7I.jpg
İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello'nun, Tottenham'ın genç yıldızı Gareth Bale'i dünyanın en iyisi olarak göstermesi, tartışmaları da beraberinde getirdi. Bale'in takım arkadaşı Peter Crouch, Bale'in üstün özellikleri olmasına rağmen, dünyanın en iyisi olmadığını söyledi.
Bale'in önünde uzun seneler olduğunu belirten Crouch, "Messi ve Ronaldo çıtayı çok yükseltti. Gerçekten çok üst düzey futbol oynuyorlar. Capello, Bale'in dünyanın en iyisi olduğunu iddia etti. Kendisine bu konuda katılmıyorum. Gareth, müthiş yetenekleri olan, gelişime açık genç bir oyuncu. Inter maçlarında neler yapabileceğini hepimiz gördük. Ancak en iyi olmak için önünde büyük isimler var" ifadelerini kullandı.
Peter Crouch, takım olarak çok iyi durumda olduklarını, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olduklarını sözlerine ekledi.
BALE YİNE SAKATLANDI
Öte yandan Galler, EURO 2012 Elemeleri kapsamında, İngiltere ile Wembley Stadı’nda oynayacağı maçta, en büyük kozu Gareth Bale'den yararlanamayacak. Kendisini sahalardan 6 hafta uzak bırakan bir sakatlıktan henüz çıkan Bale, Galler antrenmanı sırasında bir kez daha sakatlandı.
Tedavi için kamptan ayrılan yıldız futbolcunun, Tottenham'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Real Madrid maçına yetişmeme olasılığı da bulunuyor.
Ne olursa olsun 30 MN € çok fazla Lukaku için. Chelsea haklı.
bende fc united sandım :P
Premier Lig ekiplerinden Tottenham'in menajeri Harry Redknapp, Hırvat yıldızı Luka Modriç'e övgüler yağdirdi. Redknapp, 25 yaşındaki oyuncuyu, 1 milyar sterlin verseler dahi satmayacağını söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/128/mod1_Y8H6M.jpg
Luka Modriç, kısa sürede Tottenham dişlisinin en önemli parçalarından biri haline geldi. Geçen yaz kulübüyle sözleşmesini 2016 yılına kadar uzatan Modriç'in adı, son dönemde, Juventus ve Inter gibi kulüplerle anılıyordu. Ancak hem menajeri hem de Tottenham çalıştırıcısı Harry Redknapp, 25 yaşındaki Hırvat futbolcunun kesinlikle takımdan ayrılmayacağını açıkladı.
Bir Hırvat gazetesine konuşan Redknapp, Modriç için gelen teklifleri dinlemeye dahi niyeti olmadığını söyledi. Deneyimli menajer; "Modriç takımımızın ana parçalarından biri... Onu 100 milyon sterlin değil; 1 milyar sterlin önerseler bile satmayı aklımın ucundan bile geçirmem" dedi. Modriç'in menajeri ise Juventus ve Inter'in yıldız futbolcuyu transfer etmek istediği yolundaki haberlerin söylentiden ibaret olduğunu vurguladı.