Tribun Dergi
DEDIKODU: Galatasaray, Mevlut Erdinc icin PSG ile görüsüyor.
edit
aynanda attık resmen :D
Printable View
Tribun Dergi
DEDIKODU: Galatasaray, Mevlut Erdinc icin PSG ile görüsüyor.
edit
aynanda attık resmen :D
Mevlüt olursa da süper olur :D
Beyler Gökmen'e inanmayın derim hep atıyor :D ne zaman tutturdu ki oda medyayı takip ediyor tutturdum diye geçiniyor :D bence Frey ve Kallström olabilir inancınızı yitirmeyin resmi açıklamalara inanın ben öyle yapıyorum şahsen :D Bu arada Mevlüt konusuna değinmek istiyorum şahsen gelmesini istemem bu sene hiç iyi değildi...
Ya Drogba kesin Galatasaray'da diyen de bu adam değil miydi? Hatırlamaya çalışıyorum Hazar Büyüka da olabilir birinin twitter'ında yazıyordu . İnşallah atıyordur.
Mevlüt+Volkan çok güzel olur.Üç büyükler piyasada ne kadar yerli varsa topluyor.Hücuma geçildi resmen:n:
3 büyükler kararlı anadolu takımlarını bitirmeye. Piyasadaki tüm kalite yerlileri toplayıp geçecekler sanırım.
http://twitter.com/#!/ersangulum22
Ersan Beşiktaş arkaplanını da kaldırmış. Uçan sineğe umutlanır olduk :)
Seneye alacak adam kalmıyacak galiba.Anadolu takımlarını baktılar bitiremiyorlar içten çökertmeye başladılar:D
Serdar Kesimal kaptırıldıysa, yerli stoper aranıyorsa Ersan Gülüm kaçınılmaz. Beşiktaş da görüşmelerden çekildiyse, alnmalı, alınacaktır. :)
Benim aklım hala Kallström'de. Allah rızası için alsınlar şu adamı, formasını almazsam namerdim ya. :D
fcnblog FCN Blog
Mustafa Sarp, Samsunspor ve Mersin IY ile görüşüyor.
drogbadan çok sevinirim :D
Serdar Taşçı konusunda da bir aşama kaydedemedik sanırım...
Serdar Taşçı'yla ilgileniyor muyduk ki :D
Seref aydin Twitter'dan kaybolmus galiba beyler, yada benmi bulamiyorum? biriniz bakabilirmi?
Frey(ya da o ayarda kaleci), Ersan Gülüm, Granqvist, Volkan Şen alınsın (Kallström'ü saymıyorum o kesin diye). İlk 11 için başka bir şeye gerek yok abi. Bir sol bek alınabilir bence çağlar yerine. Ama allah rızası için şunlar alınsın be daha ne isterim :)
Mevlüt çok iyi olurda Kallström gelmezse Ayhan'a kaldık demektir :n::n: Ama Kallström yerine Gökhan İnler olur ya da Muntari olur, Cambiasso olur o zaman iş değişir
Gökhan, Muntari, Cambiasso'nun gelmesi imkansıza yakın. Redrum'un dediği isimler alınırsa müthiş olur.
Bu arada bu Mustafa Sarp'a neden orta halli Anadolu kulüpleri talip olmuyor? Tamam kazmanın teki ama bu adam 2 senedir Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde direkt oynuyor sonuçta ya :D
Selçuk çok kaliteli transfer Galatasaray için. Hayırlı Olsun.
Eğer Ersan'ın Galatasaray'a gitme haberi doğruysa; Bayram Akgül,tam sövülecek adamsın..!
Futbol_5 Galatasaray1905
Kallström olmuyor diyenler umarım pazartesi gününden sonra oluyor demezler..http://www.gscimbom.com/forum/images/smilies/smile.png
Allahım yalvarıyorum sana.