bence sol bekte de sıkıntı var. umarım andre santos gider barcelona'ya. biraz ironik gibi oldu ama değil :D
Printable View
bence sol bekte de sıkıntı var. umarım andre santos gider barcelona'ya. biraz ironik gibi oldu ama değil :D
Santos ciddiyeti elden bırakmadığı sürece dünyanın en iyi 2-3 sol bekinden biridir bana kalırsa.Bize ön libero lazım sadece,ben yabancı gelir diyorum hala.Yabancı gelmeyecek olsa Ceyhun Gülselam ile ilgilenirdik en azından.Yada ne biliyim Yiğit İncedemir'i alırdık vs.
Fenerbahçe Yobo veut rester
Prêté la saison dernière à Fenerbahçe par Everton, Joseph Yobo (30 ans) souhaiterait continuer l’aventure avec le club turc, selon francefootball.fr. Le défenseur international nigérian doit désormais espérer que les deux clubs trouvent un accord pour son transfert, ce qui semble mal parti puisque Fenerbahçe ne serait prêt à débourser que trois millions d’euros tandis que les Anglais en réclament sept.
Quote:
Yobo wants to stay
Last season on loan at Everton Fenerbahce, Joseph Yobo (30 years) would continue the adventure with the Turkish club, according francefootball.fr. Nigerian international defender must now hope that the two clubs reach an agreement for transfer, which seems a bad start as Fenerbahce would be willing to pay three million euros, while the English claim in September
Ayrıca Moussa Sissoko için Arsenal, Manchester City, Liverpool devredeymiş. Sissoko, İngiltere'yemi gidiyor diye vermiş haberi L'Equipe.
Sol bekte oynayacak durumda olan Caner, bir de Uğur Boral var benim bildiğim.İkisi de tam olarak sol bek değil, Santos'un yanına alternatif bir bek alınması gerekiyor bence.
Önce askerlik
Tuncay Şanlı, Türkiye'ye dönmeden önce vatani görevini yapmak istiyor.
22 Haziran 2011 Çarşamba - 09:07
Sabah
Gelecek sezon için henüz kararını veremeyen ancak F.Bahçe'ye dönme ihtimali ağırlık kazanan Tuncay Şanlı, askerlik hesaplarını da ihmal etmiyor. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile görüşen milli futbolcu, Türkiye'ye dönmeden önce vatani görevini yapmak istiyor.
Yurt dışında 3 yıl üzerinde çalıştığı için bedelli askerlik hakkı kazanan 29 yaşındaki futbolcunun, yapması gereken hem İngiltere hem de Almanya çalışma bakanlıklarından çalıştığı gün sayısını konsolosluklar vasıtasıyla Türkiye'ye göndermesi ve bunun hesaplanması. Tuncay bu işlemi ay sonuna kadar yaparsa 1-3 Temmuz arasındaki dönemde celbini alarak askere gidebilir. Böylece 21 günlük askerliğini tamamlayıp sezon başlamadan Fenerbahçe'ye imza atabilecek olan Tuncay, evraklarının yetişmemesi halinde ise Ekim'deki celbe kalacak ve transfer dönemini kaçıracak.
ÖRNEK NİHAT KAHVECİ
Nihat Kahveci de 2009 yılında Beşiktaş'a dönerken, önce Temmuz'da bedelli askerliğini yapmış, ardından siyah-beyazlı kulüp ile resmi sözleşme imzalamıştı.
Fenerbahçe tangocuyu istiyor! | Alejandro Gomez
Fenerbahçe İngiliz yıldızın peşinde
Geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkı kazanan Fenerbahçe, orta sahasını Tottenham'ın İngiliz yıldızı ile güçlendirmek istiyor.
22 Haziran 2011 Çarşamba - 11:52
DHA
Fenerbahçe, Jermaine Jenas için Tottenham'a 5 milyon Pound teklif yapmaya hazırlanıyor.
İngiliz medyasında yer alan haberlere göre Tottenham'da Sandro ve Van der Vaart nedeniyle gözden düşen İngiliz orta saha oyuncusunun, Türkiye'den gelecek cezbedici bir kontrata olumlu bakacağı yorumu yapıldı.
Ayrıca orta sahaya transfer yapmak istediği belirtilen sarı-lacivertli ekibin West Ham'lı Scott Parker'a olan ilgisini de sürdürdüğü iddia edildi. Ancak Parker'ın kariyerini Premier Lig'de sürdürmek istediğgi bu yüzden Fenerbahçe'nin Jenas transferine yoğunlaşmış durumda olduğu yazıldı.
gomezi ne yapacaklar onu anlamadim ? jenas cuk diye oturur bu takima..
--------------Volkan-------------
Gökhan- Lugano- Modern Köle- Andre Santos
M.Topuz- Selçuk- Doğuştan Fenerli- Niang
-----------------Alex------------------------
-----------------Emenike------------------
Iııı... Pek tat vermedi. Modern Köle'nin yerinde Yobo olmalı.
Doğuştan Fenerli'nin yanında Appiah tarzı siyah bir aygır lazım.
Niang'ı sol çizgide hiç beğenmiyorum. Emenike kulübeye ve Niang en uç noktaya... Peki, yabancı kontenjanını düşününce, sol açık kim olur? Tuncay lazım gibi...
jenas'ın tarzı appiah'ı andırıyor biraz.
haksiz sayilmaz :) emre konusunda ise, adam gercekten fenerli enistem babasinin cok yakin arkadasi olur kendisi zeytinburnunda oturuyor ve emrenin fenerli oldugunu bana yillar öncesi söylemisti.. serdar konusunda ise cok hakli kendisi fenere gitmek istemiyorum vs deyip sanal aglemde fenerle dalga geciyordu tuttular takima getirdiler ben pek basarili olacaginada inanmiyorum 2 maksimum 3 sene kadroda tutulur sonra anadolunun yolunu tutar.
Böyle düşünürsek Lugano ve Topuzda modern köleye girer biri bjkliyim dedi biri paraya geldi.Emrede nedense beğenilmiyor ilginç garip garip göndermelerde bulunuluyor.Nasıl siyasette muhalefet varsa taraftarlar içindede kulübe karşı var,bir kere beğenilmedimi yönetim ve futbolcu birdaha ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor.
Deportivo'lu Guardado ismi vardı bugün bir gazetede. Gelirse iyi olur. Sol kanatta Santos'la beraber akarlar artık.
guardado inanılmaz gereksiz olur. öyle böyle gereksiz olmaz yani :D önünü alamayız.
Cristian'ı cidden avrupadan istiyorlar galiba hemen yollasak yerine bir yabancı önlibero ile bir de yiğit incedemir'i alsak tamamdır bence transfer.
Wikipedia'ya girip Messi'yi de Fener'e getirebilirsiniz haberi gören biri girip değiştirmiştir , güvenilecek bir site değil ( bunu elbet biri yazar , ilk ben yazayım bu sefer :p )
Bir futbol takımı sahaya 11 futbolcu ile çıkar. Ülkemizdeki yabancı kuralına göre de bir takımda kaç yabancı futbolcu bulunabileceği de bellidir yani yabancı sınırlaması vardır. Hal böyle iken sadece bugün sayfalarında;
Pas Fotomaç Gazetesi’nin: 1 yerli 10 yabancı futbolcuyu
Fanatik Gazetesi’nin: 1 yerli 8 yabancı futbolcuyu
Vatan Gazetesi’nin: 1 yerli 6 yabancı futbolcuyu
Bugün Gazetesi’nin: 4 yabancı futbolcuyu
Posta Gazetesi’nin: 3 yabancı futbolcuyu
Sabah Gazetesi’nin: 1 yerli 1 yabancı futbolcuyu
Milliyet Gazetesi’nin: 2 yerli futbolcuyu
Akşam Gazetesi’nin: 1 yabancı futbolcuyu
Takvim Gazetesi’nin: 2 yerli 2 yabancı futbolcuyu
Star Gazetesi’nin: 1 yerli 2 yabancı futbolcuyu
Habertürk Spor Gazetesi’nin: 3 yabancı futbolcuyu
Hürriyet Gazetesi’nin: 1 yerli futbolcuyu
transfer edeceğimize ya da transfer etmek üzere çalışmalar yürüttüğümüze dair haberler yapmasını hayretle takip ediyoruz. Spor gazeteciliğinin sadece ve sadece sayfaları doldurmak adına olmayan transfer haberleri yapmak ve sonra bu isimlerden birinin transfer edilmesi halinde "biz yazmıştık ama Fenerbahçe yalanlamıştı" demek olmadığını gazetelerin "spor müdürü" koltuğunda ve "genel yayın yönetmeni" koltuklarında oturanların anlamalarını bekliyor ve önemle rica ediyoruz.
Ve bir kez daha hatırlatıyoruz; kulübümüz tarafından açıklanmadıkça hiçbir transfer haberi doğru değildir. Taraftarlarımız bu konuda sadece kulübün resmi kaynaklarınca yapılan açıklamaları doğru kabul etmelidirler.
Saygılarımızla
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Tuncay Şanlı kapıları kapattı
23 Haziran 2011 20:11 | NTVSpor.net
Bundesliga'da Wolfsburg forması giyen Tuncay Şanlı, Fenerbahçe'ye transferi konusundaki söylentilere son noktayı koydu ve kesinlikle sarı lacivertli kulübe transfer olmayacağını açıkladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/159/tuncay3_CFJ5P.jpg
Wolfsburg’da yayın yapan 'Wolfsburger Nachrichten' gazetesine konuşan Tuncay, "Teknik direktörümüz Felix Magath ile konuşacağım. Beni tutmak istiyorsa, Wolfsburg’da kalmak istiyorum" ifadesini kullandı.
Fenerbahçe’ye gideceği yönündeki söylentilere açıklık getiren Tuncay, "Fenerbahçe’ye kesin olarak gitmiyorum. Orada ne yapayım?" açıklamasını yaparak, sarı lacivertli kulüp için bütün kapıları kapattı.
Geleceği ile ilgili düşünmek zorunda olduğunu söyleyen Tuncay, "Wolfsburg’da forma şansı bulamayacaksam, başka kulübe giderim" diye konuştu.
Tuncay’ın Wolfsburg’da 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Milli futbolcunun, Wolfsburg Teknik Direktörü Felix Magath ile cuma günü bir toplantı yapması bekleniyor. Alman kulübü cuma günü yeni sezonun hazırlıklarına başlayacak.
Guardado haberi çok güzel fakat kadroda o kadar yeterli yabancı kanat oyuncumuz varki maalesef bu durumda gereksiz olacaktır. Ama gelse müthiş bir transfer olurdu ilk başlarda. Şu durumda kesinlikle Tuncay çok iyi bir alternatif oluşturacak takıma. Alınmalı. Yobo alındı mı alınmadı mı haberim yok. Zaten yeni geldim evede. Şu önlibero hayallerimiz gerçekleşecek mi acaba. Bu soruların cevabını bulsun biri...
yobo'da olumlu gelişmeler olmuş.
Modern Köle meselesi için: Bana ait değil, Serdar'a ait bir ifadedir. Kendi durumunu modern köleliğe benzeten, kendi transferini bu şekilde yorumlayan o... Eeeee, çocuk kendini köle görüyorsa ben ona "hayır Serdar, sen hürsün,sen hürsün, sen hürsün" diye terapi yapamam ya... :)
Diğer meseleye gelince... Beni hiçbir oyuncunun hangi takımı tuttuğu, geçmişte hangi takımın formasını giydiği ilgilendirmez. Çünkü ben hiçbir sporcunun bir arkadaşımın ifadesiyle 7 yaşında bir çocuk kadar olsun taraftarlık duygularıyla yaşayamayacağını bilirim. Birkaç istisna hariç... Cenk Renda vardı mesela... Efes'te oynarken, Efes'in maçı biter, soyunma odasından gelir, aynı salonda oynanacak Fenerbahçe maçı için trübüne, Fenerbahçe taraftarının arasına çıkar ve amigoluk yapardı. Dedim ya; uçuk örnekler... Nesli tükendi. Diyeceğim: Ben ne kadar takımımı seversem seveyim, sahaya veya parkeye çıksam, en kötü sporcu kadar olsun katkı verebilir miyim? Veremem. Aynı şekilde profesyonel dünyanın sporcuları da ne kadar iyi niyetli olursa olsun, trübünde 7 yaşında bir çocuğun duyduğu aşkı hissedemez, duyamaz, yaşayamaz. Asla biz gibi taraftar olamaz. Dediğim gibi türü tükenen belli istisnalar dışında...
Öyleyse... Demek ki bir sporcunun geçmişinde hangi takımı tuttuğu benim zerrece umrumda değilmiş. Geçmişte hangi formayı giydiği de... Ama bir futbolcu Galatasaray-Ankaragücü maçında hakeme Fenerbahçe'yi de içine katıp küfrederken dudakları kameraya yakalanırsa, -dikkat, maç bizimle değil, Ankaragücü maçı- sonra bu kişi gelip "çocukluğumdan Fenerliydim" derse, -benim umrumda olan bir konu değil çocukluğundaki takım- bende böyle "doğuştan Fenerli" muhabbeti yapar, dalgamı geçerim arkadaş. Bize kim ne yaparsa yaptığı yanına kalıyor. Böylelerini sevmedim, sevmiyorum, sevmeyeceğim. Günün birinde Fenerbahçe Avrupa Şampiyonluğu kazansa ve bu "doğuştan Fenerli" şampiyonlukta başrol oyuncusu olsa da bu durum benim için değişmez ve değişmeyecektik. Bizim büyüklerimizden gördüğümüz Fenerbahçelilik böyleydi. Abilerimiz; "tarih affeder, Fenerbahçe taraftarı affetmez; ansiklobediler unutur, Fenerbahçe taraftarı unutmaz" derlerdi. Malesef küresel futbola pek uyum sağlayamadım, kabul ediyorum. Bunları da doğru olan tavır ve tepki budur diye yazmıyorum. Belki yanlış olan budur. Ama n'apayım; böyle hissediyorum. Hislerimden farklısını yazamam ya... Şahsi şeyler yani. Kusurumuza bakmayın; bizi arada böyle idare edin. :)
Capoue için Toulouse 10 MD istiyormuş . Bizimkiler 7,5-8'e falan indirebilirlerse bu transfer gerçekleşir .