Yarin 2 oyuncu aciklanabilir beyler.
Printable View
Yarin 2 oyuncu aciklanabilir beyler.
Ben bu hafta Kallstrom ve kaleciyi bekliyorum.
Umarım beni yanıltırlar ama yeni yönetimde de pek iş yok gibi görünüyor. Şu ana kadar yaptıkları transferler heyecan verici değil . Fatih Terim' in gelişi her ne kadar umut verici olsa da eline verilen malzeme iyi olmadıktan sonra Mourinho gelse kaç yazar ? Ersan Adem Gülüm için bu kadar bonservis bedeli istemelerini de saçma buluyorum. 4 5 aydır topa ayağını değmeyen biri için aşırı fazla bir ücret . Sinan Bolat gibi yabancı kontenjanını doldurmayacak bir kaleci dururken ne diye yabancı kaleciyle uğraşıyoruz ? Drogba transferi de yaş gözüküyor . Şahsen geleceğine hiç ihtimal vermiyorum. Kariyerini büyük ihtimalle Chelsea'de noktalayacaktır .
Adnanlar olsa Agustos'tan once yaprak kipirdamazken simdi her dakika birileri icin ugrasiyoruz. Bu muthis bir degisim. Benim guvenim sonsuz.
Avrupa'da başarı isteniyorsa bunun için bu seneden yapılanmaya başlanmalıdır. Bunun için de kaleye sağlam bir transfer gereklidir. Sinan Bolat tabiki de iyi bir kaleci ama hedef Şampiyonlar Ligine katılmak, orada başarılı olmaksa daha iyi, daha tecrübeli bir kaleci alınması gerektiğini düşünüyorum.
Julio Cesar'a dünyanın parasını vermektense, Sinan Bolat'ı almaya razıyım ben. Ve Drogba'ya dünyanın parasını vermektense, satılık listesindeki Mevlüt'ü alıp, sağ açığa da bir transfer yapılmasına razıyım. Trabzonspor'un şampiyonluğa oynadığı kadroya bakın, bu güne nasıl geldiğine bakın biraz.
Daha hepi topu 10-15 gün oldu yönetim başa geleli, ne bekliyordunuz ki? Fazla ön yargılı olmuş bi yorum. Tarihimizdeki en erken transferleri yapmışızdır belkide ki daha transfer sezonu açılmadı.
Transferde başarılı olmalarını bekliyoruz, yurdum insanındaki genel sorun bu. Gazetelerin yazın yaptığı tirajlarla, transfer sezonu kapalıyken yaptığı tirajlar gayet açık zaten.
Anlaşılıp da bekletilen oyuncular bile olabilir. -Bolat, Kallström, Drogba gibi- Ayrıca klüp yönetim biçimi itibaren tamamen değiştirilmeye çalışılıyor, biraz beklemek lazım diye düşünüyorum.
İlk 11deki kesinlikle olması gerekn yabancıları sayıyorum, DC, MC, ST, ST. 4 etti. Geri kalan bölgeler, DL, MR ve GK. Bana kalırsa iyi birer DL ve MR'nin yanına GK için Sinan Bolat'ın olması, Hakan Balta-Çağlar'lı veya Kazım'lı takımda kalecinin Buffon olmasından daha iyi olurdu. Yanlış mı düşünüyorum acaba..
DrogBaros Galatasaray
Julio Cesar'a neden bu kadar şaşırıyosunuz anlamak güç.Eylülde 32 yaşına girecek bir kaleci için €11 milyon bonservis ücreti masaya konuldu.
DrogBaros Galatasaray
Julio Cesar için yalan demiş bir arkadaşım. Diyorum ki, yeter ki canlı yayında bu ismi başkana sorsunlar. Arkadaşın yüzünu kızartacaktır
DrogBaros Galatasaray
Doğrudur. Kalecinin Fransa veya Italya'dan olacağını söylemistim hatırlarsanız. Fakat yine diyorum ilk hedef Julio Cesar.
DrogBaros Galatasaray
Fatih Terim: "Reina ile hic temansımız olmadı." Twitter Reina haberleri ile inlerken, itimat etmeyin yazdıgımı hatırlarsınız.
DrogBaros Galatasaray
Kallström kesin olarak bitirildi, fakat Selcuk Inan transferiyle vazgecildi demsitim. Benzer stilde oyuncular. Ama süpriz olabilir.
DrogBaros Galatasaray
O sadece bir unsur. Fransa'ya gitmesinin diger nedeni, ligden düşen Monaco'nun defans oyuncusu N'Koulou'yu izlemekti. (F.Terim'den bahsediyor)
DrogBaros Galatasaray
Bu uydurmalara itimat etmeyin. Ersan bi aksilik olmazsa Popescu'nun 4 numaralı formasını terleticek. Transfer bu hafta açıklanır.
DrogBaros Galatasaray
Ersan Gülüm Galatasaray'da. Hade bakalım hodri meydan Adanaspor başkanı :)
Kim olduğunu bilmiyorum ama farklı kişilerden baya soru geliyor, 650 civarında takipçisi var.
Tek dileğim var gelmesin bu adam.Yıllardır kardeş takımım dediğim takımın taraftarıyla aramızı bozucaksa gelmesin arkadaş.Hayır şu dakikadan sonra gelsede bir faydası olmuycak.İnşallah Beşiktaş'ta kalır ve çok güzel bir performans sergiler.
kardeş takım falan dümen sadece fenere olan antipatisi iki tarafında yüksek olduğundan öyle gözüküyo
bu arada fatih terim lyon monaco maçını seyretmeye gitmiş Ruffier ve Kallström hmm... :D
Beşiktaşlı taraftarların başlattığı kampanyadı resim
http://img98.imageshack.us/img98/9057/169rodc.png
Ersanın 1 saat önce tivitır hesabına eklediği resim
http://img827.imageshack.us/img827/8263/ersanr.jpg
yorum sizin artık kalmayı bu kadar çok isteyen takımının cimbomla anlaştı haberine rağmen böyle bi resim koyan bi insan ne kadar bağırınıza basarsınız size kalmış.
@HikmetAlbayrak
Hikmet Albayrak
Galatsarayin isteyipte alamayacagi futbolcu yoktur noktaaaa
Bu tweet den sonra aklıma Drogba geliyor.
Keske Paintten oralari da boyamasaymis.
Fatih Terim Tv8 de aciklama yapmis Lyon Monaco macini izlemeye gitmis sanirim Monaconun stoperi Nkolou ile ilgileniyoruz.
Bjk ile dostluk falan diyosunuz da Okan Koc, Cagdas, Mondi de neredeydi bu dostluk.
Twitter hesabı kesin olarak onun mu ?
şuan ekşide ersan için 73 sayfa olmuş son 3 sayfa 5 günde :)
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t...d=&au=&g=&p=73
tivitırdaki diren ve efsane ol trendsine girilen tivit beş dakikada 100e yaklaştı :)
http://twitter.com/#!/search?q=%23DirenVeEfsaneOlErsan
Ben anlamıyorum. Adam Beşiktaşlıysa Beşiktaşa gider zaten niye bu kadar olay çıktı ?
adanaspor başkanı olayları biraz karıştırdı bu duruma girildi.ayrıca benim için şu an nötr olan ünal aysal dedikleri gibi bu transferden vazgeçmişse büyük saygımı kazanır böyle aç gözlü başkanlara prim vermeyerek.
Kallström'den vazgeçildiği iddiaları çok yaygın şuan da Fatih Terim yetersiz bulmuş kendisini, akşam ki maçta da Monaco stoperi N'kolou dikkat çeken isim olmuş.