Tuncay Caner,Uğur,Stoch bunları kesemiyeceğinin farkında sanırım kendine güveni yok böyle saçma açıklamalar yapıyor.Şu önliberoda gelsin artık ya Josico faciasından korkuyorum.
Printable View
Tuncay Caner,Uğur,Stoch bunları kesemiyeceğinin farkında sanırım kendine güveni yok böyle saçma açıklamalar yapıyor.Şu önliberoda gelsin artık ya Josico faciasından korkuyorum.
Tuncay "orada ne yapayım" tarzında bir açıklama yapmamıştır. Kendisinin her fırsatta koyu Fenerbahçeli olduğunu söyleyen bir insan böyle konuşmaz. Yalan haberdir.
tuncay twitter'dan yalanladı bunu. :)
Tuncay'dan yalanlama
Son günlerde adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Tuncay Şanlı, söylediği iddia edilen son açıklamalarla ilgili olarak net konuştu.
24 Haziran 2011 Cuma - 17:34
DHA
Alman ekibi Wolfsburg'da forma giyen Tuncay Şanlı, medyada hakkında çıkan bazı haberlere açıklık getirdi.
Milli futbolcu, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bazı yayın organlarında söylediği iddia edilen "Fenerbahçe'ye kesin olarak gitmiyorum. Orada ne yapayım?" ifadelerini sarf etmediğini dile getirdi.
Tuncay'ın açıklamaları şu şekilde;
"Bazı yayın organlarında yer alan ve benim ağzımdan söylendigi iddia edilen; "Fenerbahçe'ye kesin olarak gitmiyorum. Orada ne yapayım?" seklindeki haberler kesinlikle asilsizdir.
5 yillik sure icinde formasini her seferinde buyuk bir heyecanla giydigim ve kaptanlik yapma gururu yasadigim Fenerbahce camiasina karsi bu tarz bir soylemde bulunmak bana yakismayacagi gibi, basin organlarinin -bu haberin dogrulugunu teyit etme cabasi bile gostermeden- yayinlamasindan da derin uzuntu duydugumu belirtmek isterim.
Konuya daha fazla aciklik getirmesi amaciyla; haberlerde bahsi gecen konu su an formasini giydigim Wolfsburg kulubunun sezon oncesi saglik kontrolu sirasinda bir gazetecinin Wolfsburg'da bu sene kalip kalmayacagimi sormasiyla cereyan etmistir. Bu soruya cevap olarak "Teknik direktörümüz Felix Magath ile konuşacağımi ve bu konusmamizin sonucuna gore hareket edecegimi" soyledim. Bu sorunun hemen ardindan Fenerbahce'ye transfer olma durumumla ilgili gelen diger bir soruya ise " Su an icin Fenerbahce'ye transferimle ilgili bir gelisme olmadigini ve Wolfsburg'la bugun 2011-2012 sezonunun ilk idmanina cikacagimi" belirterek cevap verdim.
Oldukca kisa suren bu iki soru-cevap disinda basin mensuplariyla baska bir konusmam olmamistir.
Haber basina yansidigindan beri, beni sahsen tanimamasina ragmen bu sozlerin benim agzimdan cikmayacagimi bildigini bana twitter, facebook ve resmi web sayfam araciligi ile ifade eden ve destek veren herkese tesekkur ederim."
Off Tuncay muhabbetide kabak tadı verdi. Her ne kadar yanlış yapsada giderken her zaman benim için ayrı bir yerdeydi Tuncay ama artık cidden cılkı çıktı. Gelmesin lazım değil . O kadar küme düşmeye oynayan takım varken niye Şampiyonluk gibi basit hedefleri kovalayan takımlara gelsin. Tuncayın daha büyük hedefleri var küme düşmemek gibi.
Lütfen gel Tuncay. Gelsinde o avrupasında ne kadar gerilediğinin farkına varıp silkinip kendine gelsin.
Lassana Diarra'nın talipleri üzülecek
- MENAJERİ AÇIKLADI - Adı Fenerbahçe ile de anılan Real Madrid'in Fransız futbolcusu Lass Diarra'nın İspanya'da kalacağı açıklandı.
24 Haziran 2011 Cuma - 14:21
Sporx.com dış haberler
Real Madrid'in Fransız futbolcusu Lass Diarra Real Madrid'de kalıyor.
Futbolcunun menajeri John Williams Fransız spor dergilerinden Le 10 Sport'a yaptığı açıklamada; "Söylenenlerin aksine Lass Real'den ayrılmak istemiyor. İki yıl daha sözleşmesi var burada tamamlamak istiyor. Ben henüz adı geçen İngiliz ya da İtalyan kulüpleriyle görüşmedim ancak 'çok büyük bir teklif' gelirse oturup konuşabiliriz." ifadelerini kullandı.
İngiltere Premier League ekiplerinden Portsmouth'dan 2009 yılında R.Madrid'e gelen Diarra'nın tekrar Premier League'e dönmesi için özellikle Manchester United ve Tottenham büyük yarış içerisinde olduğu öne sürülüyordu.
İtalyan devi Juventus'un listesinde olan Diarra'nın menajeri ise Madrid'te teknik adam Jose Mourinho'nun Diarra'yı beğendiğini söylerken, gelecek sezon oyuncunun yine Madrid formasını giyeceğini duyurdu.
Fenerbahçe ile adı bu yaz çok ağır bir şekilde anılan ve sarı-lacivertli ekibin Real Madrid'e 15 milyon avroluk resmi teklif sunduğu iddia edilen Lass'ın İstanbul'a transferinde tek engelin yıllık ücreti olduğu belirtiliyordu.
Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada takım için dengeleri gözeterek bu transferin neden olmadığını açıklamıştı.
http://www.sporx.com/img/2011/06/24/le-10ic.jpg
lass real için iyi bir yedek olur. hem de hamit sakatlanmışken...
Yobo rest çekti
Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan savunma oyuncusu Yobo, eski kulübüne çok net bir mesaj verdi.
26 Haziran 2011 Pazar - 14:20
DHA
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık oynayan ve sarı lacivertli kulübün bonservisini almak istediği Joseph Yobo, Everton Başkanı Kenwright'la bir kez daha görüştü. Kulüp başkanı Kenwright Yobo'ya çok sayıda teklifler olduğunu söyleyerek bunları değerlendirmeleri gerektiğini vurgularken, Yobo aynı tavrını korudu.
Süper Lig'de yaşadığı şampiyonluğu unutamayan, takım arkadaşları ve İstanbul'a olan hayranlığı nedeniyle kesinlikle Fenerbahçe'de oynamak isteyen Yobo, baştan beri sergilediği tavrını koruyarak, "Fenerbahçe'de kalmak istiyorum" dedi.
Bunun üzerine Kenwright sarı lacivertlilerden bu hafta sonuna kadar haber beklediğini söyledi. Bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe 6.5 milyon Euro'luk bonservis bedelini yarıya düşürmenin hesaplarını yaparken, Yobo'nun da İngiliz kulübüne son resti çekmesi nedeniyle eli iyice kuvvetlendi.
NİJERYALI'NIN ALTERNATİFİ SENEGALLİ DİAKHATE
Fenerbahçe hafta içerisinde Joseph Yobo konusuna son noktayı koymak istiyor. Sezon hazırlıkları başlayıncaya kadar yabancı stoperini kesinleştirmek isteyen Sarı-Lacivertiler eğer anlaşma olmazsa Yobo defterini kapatacak ve yerine Pape Diakhate'yi almaya çalışacak. Nijeryalı yıldızın bonservisi alınmazsa teknik direktör Aykut Kocaman'ın ilk tercihi geçen sezon Lyon forması giyen Pape Diakhate olacak.
Geçen sezon da gündeme gelen 27 yaşındaki futbolcu aynı zamanda Niang ve Dia'nın Senegal milli takımından arkadaşı.
Muntari tekliflere açığım demiş . Tam bizim aradığımız ön libero fiyatınında çok uçuk olduğun sanmıyorum . Bana göre Muntari transferi bizim için en doğru adım olur orta saha için .
Everton'un yaptığı hiç etik bir davranış değil. Adam gitmek istiyorsa zorla tutamazsınız... Makul bir ücrete razı olacaksın. Paşa paşa olmayı bilmek gerek.
Aziz başkan yabancı sınırlandırılmasının kalkmasını bekliyor sanırım acelesi yok 1 temmuzla birlikte transferler patlar.
Neden zor olsunki daha yeni başladı transfer sezonu,seneye uygulanacaksa 1 sene kayıp olur.
Takımlar yabancı kuralı nedeniyle oyuncuların sözleşmesini feshetti.Veya kontenjan doldu diye yabancı oyuncu transferini noktaladı vs.
yaprak kıpırdamıyo yaprak.
Aykut hoca takımımız yeterli derken gerçek anlamda söylemiş demek ki kadroya güven aşılamak için söylediğini düşünüyordum.
bence yobo + bir ön libero transferi yapacağız. herhalde bilica ve güiza'nın gitmesini bekliyoruz.
bilica sivasspor'a gidebilir bu arada.
Yobo+önlibero ve yedek solbek lazım
Yobo'nun transferinin zora girmesinden dolayı hedef 33 yaşındaki Lucio olmuş.
Lig Tv
Yahu başlıycam stoperine.Bu takımın öncelikli alması gereken oyuncu ön liberodur.Zaten defansın önüne bir tane canavar koyabilirsen stoperlerinde işi kolaylaşır,Lugano'nun yanında bizim türklerden biri iş görür.Lütfen bizi Selçuk'la Cristian'a mecbur etmeyin, alın bi ön libero artık.
gecen senede yazmistim ben bu selcugun yönetimde akrabasi felan oldugunu düsünüyorum adam torpille takimda tutuluyor yahu düsünün aragones geldi o kadar ön libero istedi o bile selcugu oynatmak zorunda kaldi.. selcuk 6 sene önce bu takima geldi üstüne hicbirsey koyamadi hatta dahada geriledi her sezon bu adamin gitmesini bekliyoruz bir bakiyoruz adam ayni sezon ilk 11 de basliyor maclara :)
Selçuğun tek olumlu yanı derbilerde ara sıra gol atmasıdır. :)
Eğer kadromuzda Selçuk Baroni gibi iki DM var vede işi bilen hocamız bunlar yeterli diyorsa bu işte bir bit yeniği ararım. Herifler daha TSL'yi kaldıramadı Şampiyonlar Ligi'nde ne olur orasını Allah bilir...
Ama ben Aykut hocanın kendi isteğiyle söylediğine inanmıyorum... Silah tutmuşlardır kafasına. Çünkü hoca neyin ne olduğunu herkesten iyi biliyor...
Zaten ön libero transferi yapmazlarsa Aziz ve Çetesi taraftarlardan desteği unutsun .
Fenerbahçe Cristian Baroni'nin yerine Arsenal'in orta saha oyuncusu Abou Diaby'i düşünüyor .
Radyaspor
Hakikaten doğruysa Moussa Sissoko'dan da Lassana Diarra'dan da çok daha iyi transfer olur .
Yanlız Lucio gelirse Yobo'dan çok daha fazla katkı verir. Ayrıca Lucio önlibero oynamıyor bildiğim kadarıyla ama mevcut top tekniğiyle çoğu önlibero'dan çok daha iyi becerir bu işi gibi geliyor bana.
Bence Fenerbahçe'nin stoper ihtiyacı yok, alınırsa yedek olarak bir tane alınabilir, ve bu iş için fazla para dökülmemeli.. Asıl sorunlu olan mevki burada defalarca dillendirildiği gibi ön libero, Capoue gelirse çok çılgın olur..
http://forum.antu.com/images/bos.gif
ESPN´in haberine göre Everton başkanı Bill Kenwright: "Birkaç gün içerisinde bir sonuca ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Başka bir teklif yok‚" dedi.
Haberde bu açıklamanın Yobo´nun Everton´a dönmek istemediği ve Fenerbahçe´de kalmak istediği yönünde yaptığı açıklamadan sonrasına geldiği vurgulanmış. Everton başkanın açıklamalarından yola çıkarak bu transferin her an bitebileceği yorumu yapılmış. Tahmini transfer bedeli olarak 6 milyon sterlin denilmiş.
6 Milyon Sterlin'in çok fazla olduğunu düşünüyorum . Yobo çok kaliteli stoepr ancak yaşı 30 , şöyle 4-4,5'a çekerlerse alalım .