beşiktaşla başlayıp sonra avrupayı gezinmek
olmadı kayseri ibb kocaelispor körfez mersin olabilir ya da serbest olarak başlayıp sürünebilirim :D yılmaz vural hikmet karaman tarzı kayıtlar çok zevkli olabiliyor....
Printable View
beşiktaşla başlayıp sonra avrupayı gezinmek
olmadı kayseri ibb kocaelispor körfez mersin olabilir ya da serbest olarak başlayıp sürünebilirim :D yılmaz vural hikmet karaman tarzı kayıtlar çok zevkli olabiliyor....
1-portsmouth kesin.zoru seviyorum, championshipin orta sıraları hedefleyen takımı.
sonra malaga,udinese,atletico madrid,villarreal,newcastle,qpr ve ingiltere 3.lig takımlarından biri olabilir.
1 Beşiktaş
2.Arsenal
3.PSG
4.M.City
.
1-Galatasaray
2-Malaga
Bunlar geçen sene ilk kariyer yaptığım takımlardı ve bu senede yine ilk 2 sırayı alırlar diye düşünüyorum. Bunlardan sonra Everton' ı alırım ardından Q.P.R ı da alırım. 3-4 ay geçtikten sonra artık en alt liglerden takım alma sırası gelmiş olur büyük ihtimal :)
kocaelispor
Fenerbahçe sonrasında Denizlispor ve Arsenal ile kapanış :)
Tottenham veya Juventus olacak sanırım
Acacagim ilk takim Fenerbahce olacak
Ilk transferimde Thiago Alcantara olacak
m.city zevkli baya:)
Samsunspor...........
fenerbahçe
Her seride olduğu gibi Ankaragücü ardından olursa Westham
Fenerbahçe'yi alırım.. Avrupa'nın en zengin ve en başarılı kulübü yaptıktan sonra yeni kariyer açıp Young Boys'ta oyuncu pişiririm heralde
Napoli.......
Demodan sonra:İlk önce Fbahçe sonra Newcastle sonra sırasıyla Göztepe ve altlardan Wimbledon..sonlara doğru sıkılmaya başladığımda PSG...Ama itiraf etmeliyim ki seyircisiz İBB ve ateşli Napoliyi de merak etmiyor değilim
Blue Square North / South'dan bir takımla başlıcam yine.. İngiltere'nin daha alt liglerini almışlarsa ordan başlarım..
Daha önceki bütün serilerde olduğu gibi yine Antalyaspor.Değişilmez vazgeçilmez başlangıç :D
İtalya Seri B - Sassuolo...
atalantayı demoda biraz oynadım çok zevkli...
Orduspor'la başladık bakalım :)
Türk Takimlari için
Her zaman ki gibi number one ; "GALATASARAY"
Samsunspor ve Göztepe
İspanya için ; Türk Bayrakları ile stad'ları dolduracağim, " Deportivo La Coruña "
yeniden zirve yapmak ve bunu TÜRK teknik adamin başarmasının keyfini yaşamak ;)
monaco -- yu eski günlerine döndürme ye çalışcam sonra atletico madrid de uzun süre kalmak istiyorum.
Atletico madrid nasıl ?
oynayan varmı ?
Galatasaray ve Malaga
italya serie c2 ye kadar açar unemployment başlarım.muhtemelen bir c2 takımından devre arasında teklif gelir...bakalım...
B.Dortmun ile açtım..