Acikcasi supriz oldu diyebilirim benim icin antep gecensenki formundan cok uzak ve baska bir sohbet topiginde demistim cenkten bu yil birsey beklemeyin diye cok etkisizdi. tebrikler fenerbahce
Printable View
Acikcasi supriz oldu diyebilirim benim icin antep gecensenki formundan cok uzak ve baska bir sohbet topiginde demistim cenkten bu yil birsey beklemeyin diye cok etkisizdi. tebrikler fenerbahce
Bienvenu, Dani'nin belini kırdı resmen :)
radyodan dinliyodum bienvenu nasıl oynadı ?
Bu arade Alex'in gol sevinci güzeldi.Ağların tozunu aldım demek istedi heralde :)
Bienvenu ilk maçtakinin tam tersine gayet etkiliydi bence. Zieglerin numarasını da görmüş olduk. Çok iyi orta kesiyor gerçekten. Caner çok iyiydi, umarım böyle devam eder. Tek düşündüğüm nokta Aykut Kocaman Stoch u küstürüyor bence. Son 10 dk alsa nolurdu sanki. Ayrıca Selçuk - Cristian orta sahası olmuyor işte. Caneri oraya çekince bile çok büyük fark oldu.
Fenerbahçe son 2 maçtır büyük takım profili sergiliyor. Kötü oyuna rağmen kayıpsız devam ediyorlar.
eksiklere rağmen güzel oldu bu. henri'yi de beğendim. genel anlamda iyi mücadele ettik.
Güzel bir galibiyet daha, penaltı kaçmasa çok güzel olurdu, son dakikaları rahat bir şekilde getirdik, Henri'nin gol atması ve Zigler'in iki gol yaratması çok güzel oldu.
biraz işim vardı maçı izleyemedim. Alex penaltı kaçırmış diye duydum Aman Allah'ım dünya tersine mi dönüyor ! Bienvenu yu geçen hafta beğenmemiştim çok güçsüz duruyordu. ama bu hafta golünü atmış ve iyiymiş. sevindim buna. ziegler asist yapmış. bu da sevindirci :) zor bir deplasmandan 3 puanla dönmek güzel oldu. Ne kadar eksiğimiz olursa olsun kazanmayı biliyoruz. Büyük takım olmak böyle bir şey işte. Tebrikler Fenerbahçem..
Yeni transferlerimiz gerçekten iyi oynuyorlar , güzel bir galibiyet aldık , Aykut Kocaman için vardır bir bildiği diyorum bende farklı kadroyla çıkardım ama bir bildiği var heralde galibiyet almaya devam ediyoruz.Tebrikler Fenerbahçem
İlk yarı ortada geçen ama ikinci yarıda bariz üstünlük sağladığımız bir maç oldu. Bunca eksiğe rağmen Gaziantep deplasmanından 3 puanla dönmek küçümsenmeyecek bir olay.
Kaptan bugün yine yapacağını yaptı ve takımı galibiyete taşıdı. Ancak Alex'in haricinde ben bugün Caner'i çok fazla beğendim. Zaten Caner sol bekte oynatılmadığı takdirde çok faydalı olabilecek bir oyuncu. Temposuyla, çalışkanlığıyla takıma önemli güç kattı. Oyuna sonradan giren Uğur da ilerleyen dönemde fizik olarak güçlenirse faydalı olabileceğini gösterdi. Bienvenu oyuna girdikten sonra baya faydalıydı. Özellikle son dakikalarda Dany'nin başını döndürmesi çok iyidi. Ziegler geçen hafta biraz sallandı ama bu hafta iyidi. Alıştıkça daha da iyi olacaktır.
Lig tarihinin deplasman galibiyeti serisi rekorunu alan takımımıza tebrikler. Şimdi dört gözle sakatların düzelmesini bekliyoruz. Umarım Mehmet'in de ciddi bir sakatlığı yoktur.
Yalnız stoch a ve dia ya üzülüyorum alex neden türk vatandaşı olamıyor anlamıyorum
Stoch çok iyi oyuncuydu belki chiristian sezerle değişiklik yapsaydı uğur çıkıp stoch girebilirdi henriyi kanatta oynayıcaksan neden oyuna dia veya stochdan biri almadı anlamadım henri golü de kanattayken atmadı zaten onun dışında iyiydi fakat bazı yerlerde saçma işlerde yaptı yani adamı gerçek mevkisinde oynatabilirsiniz neden anlamıyorum genel anlamda tamam golleri attık fakat toplu bir defans yapıp hücüm yaparken belli bir sistemimiz olmadan yapıyor hani bişekilde kazanıyoruz ama bu sistem avrupada işlemez inş eksikler iyileşir ve gerçek oyunumuzu oynarızda yazık yani diaya stocha yazık...
caner gerçekten özverili bir oyuncu. hırsını, futbolcu özelliklerini aklıyla birleştirirse daha faydalı olacaktır.
Bu kadar eksikle puan kaybediceğimizi düşünüyordum hatta ilk gol gelince çok normal karşıladım.Takım bana kalırsa mükemmel canımı sıkan tek şey yedek kulübesindekilerin tutukluğu oldu.Dia ve Stoch gol olunca en küçük bir tepki bile vermedi çok mutsuz görünüyolardı.
Fenerbahçe bugün Antep rezalet olduğu için ve Alex gibi bir futbolcuya sahip olduğu için kazandı. Yine de tebrik etmek lazım.
3 puan çok güzel oldu bu kadar eksiğe rağmen,açıkcası puan kaybı bekliyordum ben bu maçta,oldukça mutluyum o yüzden :)
İlk yarıya oldukça tutuk başladık.Dengeli bir oyun olduğu söylenebilir yine de.Olcan jeneriklik bir gol atınca açıkcası tedirgin oldum biraz.Mehmet Topuz'un sakatlığı ciddi değildir umarım.Aykut Hoca Uğur Boral yerine Stoch'u tercih etseydi Gaziantepspor sağ tarafı koridora çevirirdi diye düşünüyorum.Bu açıdan Uğur Boral tercihi oldukça doğruydu bence.
Maçın genelinde iyi bir mücadele örneği ortaya koydu takım.
Maçın adamı Alex'e ayrı bir parantez açmak istiyorum.Kaptan ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu her geçen maç dosta düşmana gösteriyor.Penaltıyı kaçırdığına üzülmedim,penaltı değildi çünkü.
Bunun yanında Bienvenu oldukça etkiliydi,şık bir gol atmasına oldukça sevindim.Bundan sonraki maçlarda ayrıca motivasyon olacaktır.Caner'i de beğendim ayrıca.
Mehmet Topuz yere basabiliyormuş kesin sonuç yarın belli olacakmış ama şu an için önemli bir şey yok gibiymiş. Ntvspor'da Güntekin Onay'ın söylediğine göre.
Stoch ve Dia'nın küsmelerini gerektirecek bir durum yok.Futbolcu oynamadığı zaman tabiki üzülecektir.Söz konusu 2 futbolcumuz takımımızın en önemli parçalarından.
Aykut Kocaman geçen seneki maçtan dersleri çıkarmış.Gaziantepspor'un çok diri bir takım olması dolayısıyla Caner'in ilk 11'de başlaması ve Uğur Boral'ın sonradan oyuna girmesi oldukça doğru tercihlerdi.
Mehmet Topuz Manisaspor maçına yetişebilir umarım.
Rakip takım taraftarlarının biraz düşünmesi gerek artık. Her maçtan önce buraya gelip bir çoğunuz "fenerbahçe yenilir", "en kötü berabere kalır." gibi yorumlar yapıyorsunuz, maç sonu ise "rakip çok kötüydü yaaa" "alex olmasa işte yenemezsiniz de o kurtarıyo" vs.
Arkadaşlar tamam şahsi görüşünüzdür de Gaziantep deplasmanında hangi takımın maçı güzel geçiyo son zamanlarda? Türkiye'nin en zor bir iki deplasmanından birini o kadar eksikle rahat yendi fenerbahçe.Böyle düşünün biraz.Alex olmasa yenemezsiniz ne demek var mı böyle mantık? Messi ile Xavi'yi oynatma yiyosa Barcelona demek gibi bir şey bu :)
zaten alex olmasa yenemezsiniz yorumuna diyecek bir şey bulamıyorum. sonuçta o Alex var değil mi:)
Alex olmasa yenemezsiniz biraz saçma bir yorum ama Alex olmadığında Fenerin zorlanacağı kesin. Her takımın olmazsa olmaz yıldızları var yani. Ama onlar olmadan kazanamazlar mı? Tabiiki kazanırlar.
Maça gelecek olursak Gaziantep'in kötü olduğuna ve Fenerin galibiyetinde bunun katkısı olduğuna katılıyorum. Ama sadece buna bağlamak yanlış olur. Gaziantep'in formsuzluğu Fenerin işini kolaylaştırdı dersek daha doğru olur. Ama papaz her zaman pilav yer mi o bilinmez. Tabi diğer yandan Fenerin eksikleri zamanla düzelecek ve papazın menüsüne gerek kalmayacak Fenerin kazanması için.
Bu zorlu dönemde eksiksiz ilerliyorlar ve tebriği hakediyorlar bence.
Bizim oyunular Antep'in hocasına baya sinirlenmişler.Twitter'dan sallıyorlar :)
_selcuksahin Selçuk Şahin
Seri katil en son antepte gorulmus, sali gunu kadikoy civarlarinda olacagi soyleniyor, herkesin dikkatine :)
espri yapma reyiz yav:D