Hakan Balta aslanim ne taktin be :D ama gokhaninda hakkini yememek lazim guzel orta acti
Hakan Balta aslanim ne taktin be :D ama gokhaninda hakkini yememek lazim guzel orta acti
Neden kaleciyi geçen toplarda Gökhan hep orda olur ki :D Adamın kısmeti bu :D
penalti almanlar kullaniyor yapma be gokhan 2-2 yapabilirdik maci.
Hakem yapma ya bunu yapma işte ya bide tutarmı bizde bi gol atarmıyız yılın maçı olur yemin ederim :D
Beyler . :( :(
Olmadı bu hiç iyi olmadı :/
umut girdi aurelio cikti
Tek başına 4 adamı geçiyor Muller sonra da penaltı yapıyoruz.Bu kadar mı aciz bizim oyuncularımız, Muller dediğin adam Ronaldo ya da Messi değil.
Bu takımda bu teknik kadro olduğu sürece bizden hiçbir şey olmaz . Artık Servet , Egemen , Hakan Balta ( gol atmasına rağmen ) , Aurelio , Sabri milli kadrodan çıkarılmalı ve mümkünse birdaha alınmamalı !
Dalga geçtiler resmen. Bence bu futbolla şampiyonaya falan gitmeyelim zaten.
Egemen ve Aurelio çok formdalar bunları almazsak düşünemiyorum halimizi aldığımız halde böyleysek.
İlk yarıda çok iyi oynuyorduk şahsi hata ile gol yedik Töreyi oyuna alma zihniyetini anlamıyorum devam etsene böyle belli gol olacak neden değiştiriyosun ortasahayı ve oyundan aldığı adamda Selçuk inan bu zihniyeti anlamıyorum.
Almanya belçikayı yense bizde kazandık diyelim böyle biri yardımı ile yürüdükten sonra çıkmışız çıkmamamışız açıkçası önemli değil takım oynasada Hiddink oynamasın istiyo gibi bi amaç var burda iyi oynarken bir ortasahanın oyundan almasının tek açıklaması benim açımdan budur.
Servet konusunda haklisin dicem ama adam sakatliktan yeni cikti hocanin sucu oynatmasi ona kalirsa ozman gokhan gonulde kadrodan ciksin 2.ci yedigimiz gol onun hatasi ? bu nasil zihniyet yahu, servet 1 hata yapti diye hemen kovdunuz adami sabri tas gibi oynadi bugun hakan balta iyiydi servet konusunda haklisin dicem ama sakatliktan yeni cikti adam egemenenin neyi var egemen sahsen begendigim bir adam nese yenildik olan oldu yine suprizleri oynucaz son mac.
Balta iyiydi, Aurelio da. Sabri bence müthişti bir iki hatalı pas dışında. Bana kalırsa iki golde de payı büyük olan kişi Servet'ti. Ayrıca Arda ve Hamit aşırı derece pasifti. Burak, Gökhan Gönül ve Töre gerçekten iyiydiler. Bu takıma Sabri'nin yanına Emre olsaydı gerçekten çok farklı olabilirdi. ALmanlar iyi oynadılar ve kazandılar. Yalnız arkadaşlar dikkatinizi çekmek istediğim bir nokta var,
Bu adam gerçekten bizim teknik direktörümüz olmayı hak ediyor mu? Kazım'ı soktuğunda o kadar sinirlendim ki. Kazım kimdir ne iş yapar? Yok mu Semih, Umut, Mevlüt, Halil Altıntop da olsa olur ya Kazım kadar boş bir adam alınmaz. Dakika 86 oldu gol yedik hala adam değiştirecek Hiddink'imiz. Bence en yakın zamanda gönderilmeli ben yaparım arkadaş teknik direktörlüğü. Gönüllü yaparım. O kadar teknik direktörümüz var bırakalım gitsin nereye gidecekse zorla durmasın zaten.
Hiddink hoca falan değil valla ya...Selçuk'la Arda'yı çıkarıyor saçmalıyor...Hamit çok kötüydü bence onu çıkartması gerekirdi...Mevlüt zaten niye oynamaz anlamam...Gökhan Töre çok iş yapacak bu çocuk ileride ManU'da falan rahat oynar...
Adamlar geldiler ter atıp gidiyorlar uzatmanın anlamı yok.
Biryanda çıkmayı garantilemiş hatta fark atmış Almanya diğer yanda öıkmak için yırtınan bir takım skora yine garantilemiş olan takımın lehine.Mesela roller değişmiş olsa biz bu farkı açmış olsak.Almanya bizim yerimizde olsa bu maçı kesin biz kaybederdik.İşte zaten olay burda bitiyor daha başka yorum yapmaya luzum yok.
Bizim zar zor yendiğimiz Kazakistan'ı Belçika 4-1 dağıtıyor.İşimiz harbi Mesut'un ayağına kaldı.Ama başımızda Hiddink olacaksa zaten gitmeyelim Euro 12'ye falan.
Servet çok hantal kaldı savunmada. Gökhan Gönül'ün yaptığı penaltıda çok gereksizdi. Onun dışında ezildik yani diyecek tek söz bu. Futbol oynamayı öğretecek bir video olur bu maçtan.
Gökhan Töre'yi aşırı beğendim bu arada.
Zaten Neuer'in 2 golde de payı büyüktü bizim savunma ayakta uyudu çok yavaşız Serdar Kesimal gelince daha iyi oluruz en azından savunmada...Server güçlü takımlara karşı çok kötü kalıyor...2. Olursak zaten en iyi kura Ermenistan olur(tabi olurlarsa onların grubuda karışık) onun dışındaki takmları zor eleriz diye düşünüyorum...
İte kaka gidicez Euro 2012'ye ama gitsek neye yarayacakki...Yine aynı futbolcular, yine aynı mentalite, yine aynı teknik ekip olduktan sonra. Rıdvan Dilmen doğru söyledi, futbolumuz ileri gideceğine daha da gerilere gidiyor zamanla. Gerçekle yüzleşmek, başarılı ülkeleri örnek alıp belli bir sistem oturtmak lazım, kısacası köklü değişiklikler şart ülke futbolunun geleceği için. Durum hiç iç açıcı değil.
Ben oyunculara bişey demek istemiyorum
Kapasiteleri bu kadar dün de böyleydi bugün de
Fazlasını beklemek abeste iştigal
Ama Ben Hiddink gibi bir hocanın Sabri'yi ortasaha oynatacak kadar bilgisiz olacagını tahmin etmiyorum, ve onun aklıyla oynayan biri var orada
O da Oğuz Çetin !
Şu şartlar arasında şu teknik ekipten acilen uzaklaştırılması gereken biri
Yoksa şu çeşitli oyuncu çağırma fantezileri ve garip kadro oluşturma şekilleri by takımın başını daha çok ağrıtacak.
Gökhan Gönul cok amatörce davranip penalti verdi Almanlara. Dakikalar sonra ise kendisi penalti ayarlamaya calisiyordu ki oda amatörce idi, orda pas falan denese tehlikeli bir pozisyon olurdu. Hem benim anlamadigim bir nokta var, sunu bunu onu bunu milli takima almayin diyorsunuz, eee peki kim oynayacak sunun bunun onun bunun yerine? sanki milyonlarca oyuncularimiz var milli takimda oynayabilecek kapasiteye sahip olan. Bundan iyisi yok bizde demekkki, birturlu anlamiyor bunu bazilari.
Sabri'yi eleştirdiğim beğenmediğim için kızıyorsunuz bana biliyorum :) Ama ortasahada oynuyorsan daha olumlu oynaman lazım. Çok koşuyor, pres yapıyor, rakibi bozuyor kabul. Kazanılan topların bu şekilde harcanması benim sinirimi bozan, boyundan büyük işlere kalkışıyor, sanırsın Xavi...3 kişinin arasından pas atmaya çalışmak, 50 metrelik uzun paslar denemek, birebirde çalıma girmek gibi. Halbuki daha basit oynasa hem verimliliği daha çok artacak, hem göze batmayacak. Görmezden geliyorsunuz belki ama ortasahada, kendi yarı sahamızda çok ciddi pas hataları yaptı, golle sonuçlanmaması hatası olmadığı anlamına gelmez. Bu hataları yaptığı iyi işleri de siliyor, sınavlarda bile böyle değil mi? Yanlışlar doğruları götürüyor işte :)
Bir kalecinin YANLIS bir pozisyonda oynayan oyuncudan daha fazla isabetli pas atmasi normal degilmi? Sorun tabiki Sabri Mabri degil, sorun hocada ve yardimcisinda.