FA Cup'ta 3.Tur Yer: St.James Park Rakip: Q.P.R
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Geçen sezon bu tur'da elendiğimiz kupaya iyi bir başlangıç yaptık ve tur atladık mutluyuz.
FA Cup'ta 3.Tur Yer: St.James Park Rakip: Q.P.R
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Geçen sezon bu tur'da elendiğimiz kupaya iyi bir başlangıç yaptık ve tur atladık mutluyuz.
Premier Lig'de 6.Hafta Yer: Emirates Stadium Rakip: Arsenal
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Şampiyonluk için favori, Ligin en kuvvetli takımlarından biri olan Arsenal deplasmanında kötü oynasak da kazandığımız 3 puan altın değerinde oldu. Şansında fazlasıyla yanımızda olduğu bizim için güzel bir sonuçla tamamlanan bir müsabaka oldu.
Europa Lig'de 2.Hafta Yer: St.James Park Rakip: PSV
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Sezon başındandır antrenmanlarda uyguladığımız ve üzerinde çalıştığımız sistemlerinden birini bu maçta uyguladık ve meyvelerini almış gibi görünüyoruz biraz aksaklık dışında artık güzel bir b planına sahip olmamız bizim açımızdan iyi oldu.
Çok iyi gidiyoruz taktiklerin ilginç bende severim öyle taktikleri :D
güzel gidiyon başarılar
Premier Lig'de 7.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Liverpool
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Ligin en güçlü takımlarından birini konuk ettik. Aklımızda ve düşüncelerimizde tek şey vardı kazanmak ve yolumuza devam etmek çok zorlu geçen bir maçın ardından hedefimize ulaştığımız için oyuncularımı kutlarım.
Premier Lig'de 8.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Birmingham
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Milli takımlara giden oyunculardan yoksun olarak kısıtlı ve birbirine alışkın olmayan oyunculardan oluşan bir kadro ile çıkmak zorunda kaldık 20 şuttan tek gol çıkaramamak ise günün en şansız yanıydı üzgünüz.
premier ligde banada yer aç :D trabzon kariyerimi heran bitirebilrim lig cok hafif tad almıyorum sadece avrupa icin oynmak sıkıcı geliyo npower yadanpower1den bi takım alacam galiba :)
Europa Lig'de 3.Hafta Yer: Constant Vanden Stock Rakip: Anderlecht
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Deplasmanda olmamıza rağmen üstün performans ve harika bir ofansif oyun sergiledik bulduğumuz pozisyonları oyuncularımız bireysel yeteneklerini de en iyi şekilde kullanara iyi bir şekilde değerlendirdi güzel bir galibiyet oldu.
Buyur gel, Türkiye'deki büyük takımlar dışındaki kulüpler ekonomik anlamda kötü durumda olduğu için eğer yönettiğiniz büyük takım birkaç flaş transfer ve bir iki şampiyonluk ve kupa alınca zaten aradaki fark bir anda uçurum seviyesine varıyor, Aslında gerçekte bu kadar kısa sürede bu fark oluşmuyor ama oyun işte onun için ya birbirine ekonomik ve güç anlamda denk takımların olduğu ligde oynamak keyif veriyor ya da alt liglerde tamamen birbiriyle yarışan takımlarla oynamak zevk veriyor.
tam karar veremedim ama iyice dipten bir klüp almak istiyorum npower 2 falan dicemde bu sefer premiere cıkana dek 3-4 yıl gececek bunuda ben istemiyom npwer1 yada npower sanırım npowerdan secicem kötü bir klüp lazım bana ismi cismi stadının adı falan hoş olacak galibiyette manşet olurken janjanlı dursun :D :D
Premier Lig'de 9.Hafta Yer: Dw Stadium Rakip: Wigan
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Zorlu bir deplasmandan daha güzel futbol ve net bir skorla ayrılmayı başardık takımın rayına oturması ve oyuncuların birbirine alışması iyi futbolu yavaş yavaş ortaya çıkaracaktır diye umuyorum.
media predikşını kaçki bi bakmak lazım bide stad ismi lazım dur ben araştırıyım kariyeri heran kapayabilrim dedigim gibiligde geleni gideni tokatlıyorum pek tad yok
Lig Kupasında 4.Tur Yer: Turf Moor Rakip: Burnley
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığımız kupa maçından istediğimiz galibiyeti alarak kupada yolumuza devam ediyoruz.
Premier Lig'de 10.Hafta Yer: Stamford Bridge Rakip: Chelsea
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Puan Tablosu
Basın Açıklaması: Ligin Şampiyonluk için mücadele eden en ciddi takımlarından biri Chelsea karşısında temkinli ve kontrollü bir oyun oynadığımızı düşünüyorum çünkü buradan alınacak 1 puan bile bizim için altın değerindeydi ve bunu başardık oyuncularımı kutlarım.
Europa Lig'de 4.Hafta Yer:St.james park Rakip: Anderlecht
Maç Sonucu
Puan Durumu
Basın Açıklaması: Europa Lig'de ilk maçta aldığımız kötü sonuçtan sonra iyi toparlandık ve grup liderliğine kadar yükseldik kalan iki maçta da aynı ciddiyeti gösterip grubu lider bitirmek istiyoruz
Premier Lig'de 11.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Manchester United
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Bu ligde en çekindiğim takım, nedense hep de kortuğumuz başımıza gelir, iyi bir oyun sergileyemedik daha doğrusu rakip buna müsade etmedi oyun içinde zaman zaman etkili olmaya çalışsak da bize gerekli olan golü atamadık ve mağlup olduk rakibi tebrik ediyorum.
baktım 6 takım takıldı gözüme
takım adı, taraftar grubu, stadyum adı sırayla yazıcam sengisi hoş birde oyundaysan amblemlerine bakarsan hazır buraya kadar geldik bari kariyer icin tkımı secmeden bırakmayalım :)
1-porsmut-the pompey-fratton park
2-milwall-the lions-the den
3-ipswich-the tractor boys :D-portman road
4-hull city-the tigers-the circle
5-derby-the rams-pride park
6-kristal saray-the eagles-selhorst park
kristalın stadyum adı güzel olaymıs direk alırdım ama suan gözüme hull ipswicde takıldı pek bi kararsızım :)
valla tebrikler kardeşim rakiplerine sanki çalışıyorsun her maça ayrı taktikteki amacın rakibine göre mi planlıyon
Teşekkürler, Elimde 3 tane farklı maç taktiği var ve bunlara paralel olarak 5-6 farklı varyasyonda taktik. match preparation'a uymak gerek yoksa çok dağınık oynayabiliyoruz, Maçlara çıkmadan önce hem scout raporlarına hemde rakibin son 3 maçında çıktığı taktiğe bakıyorum (tabi özellikle hucüm oyuncularının etkinliğine göre'de şekilleniyor) ona göre mevcut sistemlerden birini seçip maça çıkıyoruz. biraz zahmetli gibi görünse de oyunun zevki burada yoksa maç yap geç maç yap geç bir süre sonra sıkar adamı.
bende hangi takımı alsam rakip kim olursa olsun hucum yapmaktan alamıyorum kendimi