Maç 1-0 bitti. Çok dostça bir maç oldu bence iki takımda kazandı
Printable View
Maç 1-0 bitti. Çok dostça bir maç oldu bence iki takımda kazandı
Gökhan Gönül adamın dibidir.
Tebrikler fenerbahçem güzel oyun kötü skor
Cüneyt Çakır out, Fırat Aydınus in :)
Fark olabilicek bi maçtı çok kaçırdık . Tebrikler Fenerbahçem
Bu arada GG77 adamın dibidir !
UEFA bu adamda bizim göremediğimiz ne görüyor da elit kategoriye kadar yükselttiler ?
Fenerbahçe'ye tebrikler bu arada. Trabzon da gün geçtikçe erimeye devam ediyor.
Son olarak GG'ye sonsuz tebrikler, çok büyük adamlık yaptığı.
Serdar müthiş oynadı, maçı gerginliğe çekmeyen herkese teşekkürler, ve tebrikler Feberbahçe.
Edit: Adamın dibidir demek olumlu anlamda sanırım, ilk bakışta garip geldide .s
Serdar harika oynadı özellikle Trabzon'un kontralarını iyi kesti bugün onun yerine Bilica olsaydı olacakları düşünemiyorum bile.
Bu arada Abdullah hoca tribündeydi , umarım notlarının baş köşesine kocaman harflerle Serdar Kesimal yazmıştır umarım.
Bir kez daha iyi oynamadan kazanmaya alıştığımızı gösterdik . Tebrikler futbolculara ve tüm Fenerbahçe'ye gereken cevabı sahada vermiş olduk . Maçta olay çıkmaması ve Gökhan Gönül'ün centilmen hareketi ayrı bir güzellikti .
Gerilim bekleyen, sadece futboldan çok başka şeylerin konuşulacağını umanlara güzel bir yanıt oldu. Bir kaç küfür oldu keşke onlar da olmasaydı ama maçın geneline baktığımızda hem taraftar hem futbolcular hem de maç öncesi hocalar dostça görüntüler sergiledi. Beklenen gerilim, 90 dakika küfür, sahada kavga olmadı. Bu sahada ter döken 2 takımın da oyuncuları tüm herkese ibret olsun.
Cünet Çakır önemli bir hata yaptı, Gökhan faul olmadığını söylemesine rağmen o kararından dönmedi. Gökhan Gönül'ü de ayrıca tebrik etmek gerekir, belki başka maçta, başka rakibe karşı ya da başka şartlarda bu maç oynansa ve bunu yapsa, bu kadar takdir edilmezdi ama bu maçta yapması, şartlar düşünüldüğünd yapması, takdire şayan bir durum.
Serdar bir de form tuttuğunda, Yobo ile uyumu tam sağladığında savunmamız gerçekten çok sağlam olacak. Dia'yı haftalardır bekliyordum ama oyuna girdi 1 defa bile koşu yapmadı, demek ki Aykut Kocaman'ın oynatmamasında varmış bir hikmet. Ayrıca şu Selçuk-Emre-Cristian sevdasından da vazgeçemiyor bir türlü.
Oyunu çirkinleştirmeyen, futbol oynamak için sahada olan, takımlarını bu yönde hazırlayan futbol emekçilerine teşekkürler. Bazen düşünüyorum, futbolcu olmayan adamları futbolun içine hiç sokmasalar, yöneticiler bile eski futbolcular olsa, futbol daha güzel olmaz mı?
İki takım futbolcularını ayrı ayrı centilmenliklerinden dolayı kutluyorum.
Taraftarımız da keşke ara ara da olsa küfür etmeseydi , gerek yok böyle şeylere.
Gökhan Gönül'ü karakterinden dolayı tebrik ediyorum.
Cüneyt Çakır maalesef 2 pozisyonda hatalıdır bence , Trabzonspor'un aleyhine kararlardan bahsediyorum.
Kazanmak güzel , zirvede Galatasaray'la yarışmak ayrı bi güzel henüz erken ama böyle gider diye düşünüyorum.
Bir arkadaş iyi oynamadan kazanmaya alıştık yazmış. Acaba yanlış maç mı izledim diye tekrar şimdi özetine baktım en az 4-5 tane %100 net pozisyonumuz var. Fark olmadığına üzüldüm.
Tebrikler sahasında kazandı Fenerbahçe.Gerginlik yaratmayan iki tarafadı kutlarım.
Hakemler aertık iyice alıştı bizi yakıp yıkmaya.Gökhan'a kırmızı vermesi gerekirken vermedi ve ne tesadüftür o Gökhan sayesinde adamımız atıldı.Gökhan yaptığı hareketle herkese güzelde bir mesaj gönderdi.Teşekkürler Cüneyt Çakır.Teşekkürler Türk hakemleri...
Her ne kadar kötü durumda da olsak toparlanacağımıza inanıyorum.AToparlanmasakta benim için birşey değişmeyecek.Trabzonspor her zaman TRABZONSPOR'DUR.
Zevkli bir maçtı ama Trabzon'un kötü oyunu yine göze çarptı. Ciddi değişiklikler yapılmalı bu takımda. Çok defansif oynuyorlar ve tek forvet ile yürümüyor işler. Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım. Colman'ın çok kötü olması Trabzon'u olumsuz etkiledi.ve Halil ise yakında sol bek bile oynar diye düşünüyorum. Cok basarılı savunma yapıyor. Hücumda da aynı etkinligi gösterebilse keşke. Yalnız 10 kişi kaldıktan sonra da Trabzon bir kaç defa etkili oldu bu konuda da onları tebrik etmek lazım.
Maçı hakettik ve kazandık. Bir çok net fırsatı çok avarece harcadık. Hele Alex'in kaçırdığı 2 pozisyonu anlamıyorum. Onun birini gol yapmalıydı.
Bu arada Selçuk sedyedeyken sanki koptu dedi gibi geldi. Bağları kopmuş olabilir öyleyse kurtulduk demektir...
ŞL'de oynadığı için Trabzon da böyle bir düşüş bekliyordum ama biraz erken oldu sanki örneğin geçen sene Bursaspor ŞL de oynamanın yorgunluğu ligin 2.devresi etki etmişti ama Trabzonspor'un düşüşünü biraz da gruptan çıkmayı beklerken 3.olmalarına bağlıyorum biraz.
Musti iyi güzel de Gökhan'ın ilk sarısı haklı bir kart mıydı yani ? Bana göre Gökhan'ın atılması lazımdı demek biraz laf oyununa kaçıyor. Aykut'un gördüğü kartı ilk bakışta çoğu kişi haklı bir kart sanmıştır ama Gökhan birşey yok dediğinden pozisyon daha fazla gözönünde kaldı. Keşke olmasaydı. Gökhan'a da dürüstlüğünden dolayı tebrikler.
Oyunun büyük bölümünde üstün olan taraftık. Zaman zaman Trabzonspor'a fazla topla oynama şansı verdik ama pozisyon anlamında baktığımızda en ciddi pozisyon cezasahası dışından direğe çarparak giden şut. Özellikle ortasahamızın dirençli yapısı Trabzon'a ortasahada oyun kurma fırsatı vermedi. Topuz gibi bir tank, Emre gibi bir savaşçı, Selçuk gibi fiziğiyle rakibi yıpratan bir defansif ortasaha ve geriye sıkça yardıma gelen Stoch ortasahayı kontrolümüze almamızı sağladı. Defansa baktığımızda Serdar müthiş bir oyuncu. Zaten Kayseri'de oynadığı dönemde de milli olmuş bir oyuncuydu ama sanıyorum bundan sonra da gerek Fenerbahçe'de gerekse milli takımda vazgeçilmez bir oyuncu haline gelecektir. Yobo gerek adamlığı gerekse oyunculuğu ile bu takımın vazgeçilmezi. Ziegler her ne kadar ofansif açıdan Santos kadar üretken olamasa da defansta gayet sağlam ve sıkça hücumu zorluyor. Gökhan'ın da form durumu olarak artık yükselişe geçtiğini söyleyebiliriz.
Rakip kaleye kadar fena gitmiyoruz ama final paslarında bir türlü istediğimizi yapamıyoruz. Bunda Semih'in düşük formu da önemli bir etken tabi. Bu takım için 16 maçlık periyotta forvetsiz oynadı diyebiliriz. Buna rağmen hala yarıştayız ve bu yarışta önemli bir şansa sahibiz. Devre arası alınacak kaliteli bir forvetle birlikte zaten defansif açıdan iyi olan takımımızın hücum gücü artacaktır.
Önemli bir 3 puanı bize hediye eden takımımıza tebrikler.
Bu sezon çıkış gösyteremedik ki düşüş olsun.
Yönetim çok büyük hatalar yaptı.Elde çok rahat zirve yarıı verecek kadro varken bunu dağıttılar ve dar bir kadro oldu.Sürekli aunı isimler oynamak zorunda kaldı çünkü onlardan iyisi yok takımda.
Hucumda da şişmiş Burak Yılmaz'a kalınca bu hallere geldik işte.Takımda bu adamdan başka 2 gol atabilen oyuncu yok.
Yalnız bu maçtada gördük ki bu takımın süper acil olarak kaliteli bir golcüye ihtiyacı var. Her maç bıktık artık gol pozisyonlarının harcanmasını izlemekten...
İlk sarı haklı değil diye ikinci yağtığı harekette ki kartı vermemek mi yani düzeltme anlayışı Kaptan?Bu şey igibi oldu golü vermeyip sonra golün verilmesi gerektiğini düşünüp penaltı olmayan yerde penaltı vermek mantığı gibi.
Aykut'un pozisyonu pilota kartlık ama diğer açılardan bakınca öyle olmadığı görünüyor.Gökhan hakemin yanına gitti ama konuşmadı diye gördüm ben birşey demedi mi orda?
Yok hayır bahsettiğim şey eyyamla ilk kart yanlış diye 2. kartı vermemesi gerektiği değil. Senin sizin kartınıza isyan ederken ilk kartı yanlış olan bir oyuncunun atılmasını istemen. Yani Gökhan atılmış olsaydı sizin 2. sarı karta olan kızgınlığınız bizim(benim) de ilk karta olacaktı. Sonuç olarak Gökhan da haksız atılmış olacaktı.
Rıdvan Dilmen Gökhan'ı arayıp sormuş. Gökhan Cüneyt Çakır'a adam bana dokunmadı demiş. Cüneyt Çakır da ben oyuncunun dalışına verdim demiş.
6 maçtır kazanamıyor sanırım Trabzon ondan düşüşte dendi , doğru da.
Play-off ' ta 4 büyükler olsun istiyorum o açıdan Trabzon' un toparlanmasını isterim.