Değil mi yani :icon_smile:
Printable View
Aaa dizine top çarpınca çırpınarak dakika çalmaya çalışan kişinin sırtına çarparak girmiş sanırım gol aygün :) Allah'ın sopası yok ki işte...
Baroni yine kritik yerde attı golünü tebrikler :)
90. dakikadan sonra Manisa'lıların yatmasıyla maç 2 dakika daha uzamaz. +3 verdiğinde. En fazla 1 dakika uzatırsın 94.10 küsürlerde top Manisa'nın ayağında ve orta sahadayken maçı bitirmeliydi bana göre hakem ancak bitirmedi ve 90+5 mi 90+6 'mı ne gelen karambol golüyle F.Bahçe kazandı.
Şu şans bi bizim Bursaspor'da yok :)
ilahi adalet...
sonuna kadar hakettik. caner'e diyecek söz bulamıyorum. mükemmel oynadı. tartışmasız en iyisiydi. manisalı oyuncularda bir türlü kalkamadı yerden. adalet yerini buldu. bana kalırsa recep-bienvenu değişikliği yanlıştı. recep forvette ne yapacak ki o fizikle. eğer öyle bir değişiklik yapıyorsan mehmeti çek forvete. hatta ben olsam yobo yu bile düşünürdüm :D
Tebrikler Fenerbahçem
3 ya da 4 dk oyun oynanmış siz gelip burada Fenerbahçe gol atana kadar devam diyorsunuz. art niyetli olmama olasılığınız sıfır.
Maci izlemeyenler zor kazandigimizi dusunebilir ama farkli skorla ayrilmamamiz mucize bu mactan. Henri sagolsun ama cikmasi da sacmaydi bana gore, o fizikle recepten medet ummak cok yanlis bi karardi. Henri icin de bu degisiklik yikim olmustur. Umarim pozitif yonde etki eder.
Guzel macdi iki takimada tebrikler manisa biraz sakin olsa gol veya goller atardi. tebrikler fenerbahce.
Nası yendik ama ya of of of derbi kazanmış gibi mutlu oldum
İddianamede adı geçen bi takımın taraftarlarının da Fenerbahçe kümeye diye bağırması da güzel bi enstantane oldu 1-1'den sonra..
Tabii ki de öyle bir kural yok. Sadece takıldığım nokta şu çoğu maçta yaşanan şeyler bunlar. Uzatmalar gösterilir örnek olarak 4 dakika uzattın. Bu 4 dakika uzatma içinde mutlaka 1 dakika zamandan çalınıyor bir şekilde ancak hiçbir hakem maçı tutup da 96. dakikada veya 95.40'larda bitirmiyor. En fazla 94.30'larda bitiriyor ki doğru olan da bana göre budur.
Sonuçta oynanan bir oyun var ve koskoca 45 dakika boyunca geçirilen zamanı sen 3 dakika olarak hesaplıyorsun ancak son 3 dakikada'ki uzatmları da 2-3 dakika daha uzatıyorsun. Bu mantıksız gelen taraf.
Verilmeyen penaltıyı değil,90 +5'de gelen golü konuşacağız :)
Fenerbahçe çatır çatır oynamış, haketmiş maçı... Tebrikler Fenerbahçe'm... Bienvenu'nun sakatlanıp sezonu kapatması dileklerimle...
Allah rızası için 1 kere de Fenerbahçe kazanınca yok şöyle oldu yok böyle oldu diyip çıkmayın karşımıza nolur.. Hakkaten sinir bozuyosunuz bi süre sonra.. Hatta mümkünse Fenerbahçe maçları için başka bi başlık açın siz kendiniz orda kendi egolarınızı tatmin edin..
nerdeydiniz hakem fb aleyhine o kadar hata yaparken ya bırakın bu saçmalıkları vallahi billahi içimden çok şey söylemek geliyo ama neyse
golden sonra manisa atak yapıp, fenerbahçe püskürtmedi mi?
neyin tartışmasını yapıyorsunuz?