Evet beyler an itibariyle Zeman sakatlandı.Sezonu kapadı büyük ihtimal :( İlk 7 artık girermiyiz bilemiyorum.Takımın kanadını kolunu bacağını herşeyini kırdılar :D
Printable View
Evet beyler an itibariyle Zeman sakatlandı.Sezonu kapadı büyük ihtimal :( İlk 7 artık girermiyiz bilemiyorum.Takımın kanadını kolunu bacağını herşeyini kırdılar :D
Dostum iyi gidiyorsun son maçlarda hep kaybetsen de :D orta sıralarda tamamlarsan iyidir bence bu sene ama seneye avrupa bizi bekler :)
Serie A da 26.27. ve 28. Haftalar
Deplasmanda uzun zamandan sonra galip geldik.Yavaştan üst sıralara yaklaşıyoruz :)
Bi kaç galibiyetten sonra böyle bir mağlubiyet almasak olmazdı zaten.Hakemlerin skorda katkısı büyüktü tekrardan.2 penaltı çaldılar ve sonumuzu getirdiler :)
Kötü bir mağlubiyet sonrasına ezeli düşmanımız Lazio'la karşılaştık.Beraberlik fena olmadı açıkçası , yenilebilirdikte.
Sen deplasmanlarda tatile git Berkay :n:
Doğru söze ne denir :D
29,30,31 ve 32. Haftalar
Yazık oldu çok yazık.4-2 öne geçtiğimiz maçta 15 dakka dayanamadık.Galip gelseydik çok iyi olacaktı.Kaleci ve defans hattı seneye değişecek.Böyle gitmez.
İnter deplasmanından 1 puanla ayrılıyoruz.Kazanabilidikte 2-1 öne geçmiştik ama yine beraberlik golünü yedik.Villalva öyle bir pozisyon kaçırdı ki , ona bağırmamla ev halkının ayaklanması bir oldu :D
Tek kelimeyle utanç verici.Bu sonuca oyuncularımın utanması lazımken ben utanıyorum.Avrupa Ligi için kıyasıya yarıştayken 10 kişi Navora'ya evimizde mağlup olduk.Ne diyeyim ki ben , dengesiz bir takım.
Atalanta deplasmanından galibiyetle ayrılıyoruz.Dengesiz bir takım boşa demiyorum.Evinde Navora'ya yenil deplasmanda Atalanta'yı yen.Bu galibiyet biraz rahatlattı.
durum gidişat vahimm ferrarinin 2 gol bulması duran toptan galiba
O kadar da değil canım ilk seneden Serie A ya çıkmış olarak :D Ferrari ise Kornerden sahneye çıktı.Durgundu baya Torino ve Atalanta maçlarında sahnedeydi :)
Taarabt için girişimlerde bulunuyoruz.Free olarak kadromuza katabiliriz.Qpr ile sözleşme imzalamıyor ve sene sonunda bitecek kontratı.Maaş bütçesini ayarlayabilirsem alabilirim.Şu an ki profili ;
http://i.imgur.com/FLBff.jpg
Alırsan iyi olur goç :cool: çok işini görür...
Bana da öyle geliyor :)
33,34 ve 35. Haftalar
Alıştım artık.Cesena'ya gücümüz yetmiyor.
Takımda var bişeyler ama çözemedim.Şimdi de deplasmanda Napoli'yi yendik.Ama artık bi anlamı kalmadı.
Hakem diyip kenara çekilirim ............................
Siena maçını kazansaydık belki Avrupa Ligine gidebilirdik ama artık imkansızlaştı neredeyse.Yine bir penaltıdan yedik.Alıştık artık.Yazık emeklere yazık ..
36. Hafta
Son 2 haftaya girdik artık.Avrupa ligi mucizelere bakıyor.Son 2 hafta Sampdoria ve Roma'yla yapıcaz tam puan çıkarmakta hayli güç.Maça gelirsek zevksiz maçta 1-0 kazandık.Gol yemememiz süpriz oldu :) Birazdan Sampdoria ve Roma maçlarını da yapıp bu gece ligi bitiricem ve yeni sezon hazırlıklarına başlıyacağız :)
Ligi gayet iyi bir yerde bitirmek üzeresin..Başarılar.
Teşekkürler.
Serie A da 37. ve 38. Haftalar
Sampdoria deplasmanından 3 puanla döndük.Güzel bir galibiyetti ama pek işimize yaramadı.Sadece 2-3 sıralama üstte bitirmemizi sağlıyacak.
Evimizde Roma'yı ağırladık.2-0 öne geçtiğimiz maç birden 2-2 oldu rakip 10 kişi kalmasına rağmen.Son dakikada tekrar üstünlük golünü attık neyse ki.Böylelikle ligi 8. sırada bitiriyoruz.Livorno için gayet iyi hele ki yönetim için havalara uçtular :)
Puan Durumu
Tek üzüldüğüm şey Lazio'nun düşmesi oldu.Ee bizi neşelendirecek takım kalamdı ligde ? Yastayız Livorno olarak (!) :(
Ligin en çok gol atan 2. takımı olduk ama gol krallığında ismi geçen oyuncumuz yok.Bu aslında iyi bir şey , hemen hemen her oyuncu skora katkı yapmış demektir.Tek bir oyuncuya bağlılığımız olmamış gol atma konusunda.Asistlerde ise 3 oyuncumuz birden yarış içersinde olmuş.
http://i.imgur.com/ylAZS.jpg
İyi yerde bitirmişiz ligi...Seneye en kötü UEFA'ya gider bu takım...
Hedefimizde o yönde zaten :)
Sezon Değerlendirmesi:
Livorno'yla zorlu yolculuğa başlamıştık ve başlıyorken bazı hedefler koymuştuk kendimize.Hatırlayacak olursak ilk hedefimiz ilk seneden Serie A ya çıkmaktı ve yaptık.İkinci hedefimiz ligde kalıcı olmaktı ve 8. olarak fazlasıyla bunu da yaptık.Artık kanatlanmalıyız.3. sezonda en kötü Avrupa Ligi bileti almalıyız.Ondan sonraki sezonda en büyük hedefimiz şampiyonluk olucak çünkü , 100. yılımızı şampiyonlukla süslemek istiyoruz.Tabi biraz uçarı oldu gibi ama neler yapabileceğimizi zaman gösterecek.Bu transfer döneminde takımdan baya bir ismi göndermeyi planlıyorum.Transfer bütçemiz ne kadar olur o açıdanda bi fikrim yok açıkçası.Defans hattı ve bek bölgeleri transfer konusunda bizim için ilk alınması gereken yerler olacak.Bakalım kimleri kadromuza katacağız :0:
Arkadaşlar Taarabt ve Mouche'yi bedelsiz olarak kadromuza kattık.İlerde ve geride gereksiz kalabalığı gönderiyorum yavaş yavaş.Takım yedeğiyle ilk 11 yle tamamen üst düzeyde yapmayı planlıyorum.Bu sezon hedefler büyük.Bu arada yönetim sağolsun bu yıl iyi bir bütçe verdi bize.Transfer bütçemiz 12.5M oldu.Transferler sürecek :)
Arkadaşlar Villalva'nın bonservisini almadım.Pek istediğimi veremedi açıkçası.Zaten bedelsiz pişmişi olan Mouche'yi kadromuza katmıştık.Takıma üst düzey bi golcü arıyorum.Takıma gelebilecek oyuncular belli yani öyle çok ahım şahım oyuncuları alamayız.Şuan gözümde Griffiths var.Herkes gibi Bony , Quintero gibi aynı transferleri yapmak istemiyorum.Farklı oyuncuları denemeye çalışıyorum elimden geldiğince :) Profilini vereyim.İyi bir poacher gibi duruyor.Geleceğide var :) Parasını sorduk 5.25M istediler.Biraz bahalı gibi gözükse de oyuncu da iyi.Pazarlıkla falan 4.5M gibi bi ücrete bitirebilirim diye düşünüyorum.
http://i.imgur.com/Dzeff.jpg
Evet Griffits gelmiyor.Küme düşen Blackburn'den Hoilett için görüştük yine oyuncu gelmek istemedi.Hatta Serie B deki Verrarti bile gelmedi :) Paramız var ama oyuncu alamıyoruz.Neyse altarnetiflere bakacağız.Sol bek , sağ bek , ortasaha , forvet birer takviye yapmamız lazım.Bu arada cezbedici teklifler geldi bana da :) Barça , Atletico ondan önce de Bayern'den gelmişti.Ama nazikçe geri çeviriyoruz.Henüz işimiz bitmedi burada :)
http://i.imgur.com/iabRG.jpg
Valla farklı liglere bak Portekiz,Polonya falan mutlaka bulursun yetenekli topçu :D
Transferin Yeni Gözdesi Livorno !
Transfer sezonun açılmasıyla beraber yavaş yavaş transferlerimizi yapıyoruz.Yine çoğu oyuncuyla bedelsiz bir şekilde anlaştık.Ama bedelsizde olsa bomba oyuncular gerçekten :)
Thiago Motta
Motta artık Kızıl.İnter'in sözleşme imzaladığını görünce girişimlerde bulunduk ve bedelsiz bir şekilde kadromuza kattık.Ortasahaya böyle çift yönlü bi oyuncu lazımdı.Kaliteli bir oyuncuyla eksiğimizi kapadık :icon_lol:
Adel Taarabt
Şüphesiz takımın beyni olacak.Amc'ye çok iyi bir transfer yaptığımı düşünüyorum.Qpr'den bedelsiz bir şekilde kadromuza kattık.Gücümüze güç katacak gerçekten :)
Alejandro Gomez
Takımda kanat oyuncusu eksikliği pek yoktu aslında ama şöyle bi sıkıntı vardı , sağ ayaklı kanat oyuncusu.Neredeyse tüm kanatlarımız solaktı.Catania'nın küme düşmesiyle beraber düşük bir meblağa renklerimize bağladık.Sağ kanadımız artık güvende.Kendisine çok güveniyorum.
Mame Biram Diouf
Villalva ve Betanin'le yolları ayırdık.Takımda forvet eksikliği oldu.Sağlam bir forvet almamız gerekti.Bir çok oyuncuyla görüştük ama gelmek istemedi hiçbiri.Bizde ManU'nun sözleşme imzalamadığı Diouf'u kadromuza bedelsiz bir şekilde kattık.Kendisine güvenim tam.Forvet artık emin ellerde :)
Mariano Andujar
Bedelsiz bir şekilde Andujar'ı kadromuza katıyoruz.Kaleci takviyesi yapmayı düşünmüyordum ama bedelsiz Andujar'ı görünce aldım.Curci'le forma için yarışacaklar.Curci'nin yan topları çok kötü gerçekten o yüzden belki iyi bile yaptık.Andujar as kalecimiz olacak büyük ihtimal.
Pablo Mouche
Boca'dan bedelsiz bir şekilde kadromuza kattık.Forvet bölgesinde kendisine güvenebileceğim bir isim.Formayı alıp alamayacağına kendisi karar verecek :)
Fabian Monzon
Sol bek eksikliğini Monzon'la kapattık.Baya oyuncuyla görüştük aslında ama hiç biri gelmedi.Monzon biraz tuzlu kaçsada sol bek sıkıntısını uzun yıllar kapattık diye düşünüyorum.
Transferlerin hakikaten müthiş , kanka .
Sağolasın Alican
Hazırlık Maçlarını Geride Bıraktık
Tam 6 hazırlık maçı gerçekleştirdik.Genel olarak fena oyun çıkarmadık.Biraz daha süre geçince uyum sürecinide atlatırız diye düşünüyorum.Onun haricinde Gomez 3 ay sakatlandı.
Ortasahaya altarnatif niteliğinde olsun diye Henry'i kiraladık.Ilk 11 de bulabilir kendini.
Fikstürümüz şu şekilde.Lige iyi başlayıp devamını getiririz umarım.
Transferler güzel , bu sezon daha iyi yerlere gelirsin .
Roma maçına kadar 4'te 4 yapabilirsen senin için çok iyi olur.
Lazio'yu sömürseydin keşke hazır küme düşmüşken.
Geleceğiz İnşAllah :)
4 te 4 yaparsak Roma karşımızda erir zaten aga :n:
Yok bilerek yapmadım onu.Onun oyuncularını almayı yakıştıramadım takıma.Oysa iyi oyuncuları vardı yani Cisse , Hernanes falan ağzıma bakıyorlardı.
Serie A 'da 1. Hafta
Ligin ilk haftasında evimizde Torino'yu ağırladık.Rakip biraz şanssızdı henüz 3. dakikada 10 kişi kaldılar.Böyle olunca da çok büyük bir baskı yarattık.Oyuncular birbirlerini az tanısaydı daha farklı kazanabilirdik ama kazanmayla başlamak güzel oldu :) Adamların 70. dakikaya kadar şutu yokken 2 kez ardarda tehlikeli gol pozisyonlarına girdiler.Savunma korkuttu açıkçası beni adamlar 2 kez geldi ikiside gol pozisyonu oldu.Neyse ki kalede Andujar güven veriyor.Onların dışında Buononette sakatlandı ve 3 hafta sahalardan uzak kalacak.Kilidi açan gol ise Diouf'tan geldi.Hazırlık maçlarında 2 gol 4 asistle göz kamaştırmıştı ve ilk resmi maçında da golü buldu.Umarım böyle devam eder.
Serie A 'da 2. Hafta
Ne yaptık la biz ? Fiorentina deplasmanında çok fena dağıldık.Kulübün başında olduğumdan beri olan sürede ilk kez bu kadar farklı mağlup olduk.Önceki maçta demiştim zaten defansta sorunlar çıkabilir diye , öyle de oldu.Ferrari kaldıramıyor olabilir artık defansı.Ama yine de bahanesi olamaz bunun kendimize gelmeliyiz.Onun dışında şanssızdıkta.5 ccc yakaladık ama atamayana atarlar oldu.
Serie A 'da 3. Hafta
Ağır bir yenilgiden sonra şansımızız bir türlü tutmadığı Cesena'yı ağırladık sahamızda.Maç dengede gitti , ta ki biz 10 kişi kalana dek.Her işte bir hayır 10 kişi kaldık bizimkiler canavar gibi oynamaya başladı.3 gol birden bulduk ve eksik olmamıza rağmen futbol dersi verdik rakibimize.Defansta Ferrari'yi kestim bu maç yerine Mareco'yu denedim.Eğer iyi performansını sürdürürse forma onundur.