Haluk Ulusoy: ''Olağanüstü bir gelişme olmazsa saat 16.00 sularında başkan adaylığımı açıklayacağım
(SPORX)
Printable View
Haluk Ulusoy: ''Olağanüstü bir gelişme olmazsa saat 16.00 sularında başkan adaylığımı açıklayacağım
(SPORX)
Eskiden bu isi yapmis bir adam istemiyordum ama Haluk Ulusoy gelsin ozaman.
Demiroren, Haciosmanoglu ile olacak is degil Turk futbolunu yonetmek.
Demirören seçilememesi halinde Beşiktaş başkanlığına devam edeceğini söylemiş.
Başkanlığa seçilirsem küme düşme yok, puan silme yok demiş kendisi. Yürü be. :D Vaadlere bak.
Haluk Ulusoy'a karşı boş koltuk bile desteklenir.
Haluk ulusoy umarim gelir turk futbolunu kurtaracak tek adam.
Şuanki adaylardan hiçbirinden birşey olmaz.Bazıları feneri hemen düşürmek için gelmek istiyor bazılarda ligte tutabilmek için.Adaletli yöneticeğini düşündüğüm kimse yok şuan.
TFF Başkan adaylığını resmi olarak açıklama kararı alan Kulüpler Birliği ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, ilk kez TRTSPOR'dan Gökhan Dinç'e konuştu. Herkesin merak ettiği soruları yanıtlayan Demirören, TFF kurullarını değiştirmeyeceğini, UEFA ve FIFA ile de tekrar masaya oturacağını söyledi. Demirören, adaylığı gündemde olan Haluk Ulusoy için de, "Kendisiyle görüşmedim ama seçime girmeyeceğini biliyorum" dedi.
İşte Gökhan Dinç'in soruları ve Yıldırım Demirören'in yanıtları...
- PFDK, Tahkim ve Etik Kurullarında değişiklik yapacak mısınız?
- Gökhan Bey, kurullarla ilgili hiçbir değişikliğe gitmeyi düşünmüyorum. Bu dava sürecini kötü etkileyeceği için kurullarda görev yapan isimleri değiştirmek gibi bir tasarrufum olmayacak. Ancak sadece yönetim kurulumu ince eleyip sık dokuyarak belirleyeceğim.
- 58. Madde konusunda nasıl bir tavır takınacaksınız? TFF Genel Kurulu'nda ve Kulüpler Birliği toplantısında "UEFA VE FIFA'ya karşı savaş açalım" sözlerini sarfetmiştiniz...
- Gökhan Bey, benim topla tüfekle 'UEFA ve FIFA'ya savaş açalım' gibi bir söylemim asla olmadı. UEFA VE FIFA'nın şike davasını yakından takip ettiğini biliyor ve görüyoruz. Sayın Mehmet Ali Aydınlar konuyu bir yere kadar getirdi. Ancak biz, eğer Genel Kurul bizi seçerse UEFA ve FIFA ile yeniden masaya oturacağız. Türk futbolunu içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için çalışacağız. Kaosu bilinmezliğe doğru itmek değil bizim düşüncemiz. Yeni yönetim olarak UEFA'nın karşısına çıkacağız ve yeni çözüm önerilerini masaya yatıracağız. UEFA ile uzlaşma yoluna gideceğiz.
- Peki bu yarışta sizin de yakın olduğunuz bir isim olan Haluk Ulusoy'un bu seçime gireceğini düşünüyormusunuz?
- Kendisi ile bu konuda görüşmem olmadı ama seçime girmeyeceğini biliyorum.
trtspor.com.tr
Uefa Türk futbolunu men ederse gram üzülmeyeceğim çünkü üstekileri , bizi belki bu tokat dize getirir. Devlet destekli yapılan devletin onayı olmadan bu riske kimse giremez (Türkiye milli takımı yasaklanır ise) bu vatan hainliğine göz yuman bu endüstriye , klüp başkanlarının at koşturduğu bu futbol arenasına destek verirsem adam değilim Ligtv stada maç izlemeye gitme hak getire. Eğer o Türk milli takımının bayrağının 1 gün bile avrupa ve dünya arenasında sallanması bile yasaklanır ise TFF , Klüpler , Spor Bakanı hatta Başbakan hepsine yazıklar olsun. Suçlunun hakim yapıldığı tek ülke Türkiyedir herhalde.
Yıldırım Demirören gerekirse 1 yıl avrupada olmayız diyor,kendi klübü suçlu yada suçsuz olsun bu iddaaname de yer alıyor ve bu adam Tff başkanı seçilecek.Evet çok mantıklı gerçekten tebrikler.Bu adamı destekleyecek kulüplerede yazıklar olsun.
benim anlamadigim olay, uefa ve fifa siyasetin futbola karismasini istemiyor ve siyasetin futbola karistigi ülkelere men cezasi veriyor bizde ise tff baskanligina aday olacak kisiler adayligini aciklamadan önce spor bakani ile konusup görüsüyor ardindan konusma olumlu gectiyse adayliga onay geldiyse adayliklarini acikliyorlar.. anlayamadim gitti :)
Bu yangin ufleyerek sonmez dendi biz ustune tüple gidiyoruz :D
Resmi olarak desteklemeyen tek klup galatasaray umarim demiroren baskan falan olmaz yoksa emeklerimiz bosa gider.
Galatasaray,Trabzon,Fenerbahçe,Ankaragücü dışındaki takımlar Demiröreni destekliyor sanırım.
Yıldırım Demirören: "27 Şubat'taki TFF Genel Kurulu'na 14 kulübümüzün tam desteğini alarak başkan adayı oluyorum." Sporx
SON DAKİKA | Adnan Öztürk: Türk futbolunun geleceği için Yıldırım Demirören'in adaylığını sıhhatli bulmuyoruz.
Demirören'e karşı olduğunu net olarak açıklayan 2 kulüp var.Galatasaray ve Bursaspor.
SON DAKIKA !! Ata Aksu adayligini aciklayacak !!
Eski Bakan Kürşat Tüzmen aday olmuş.
SON DAKIKA 2 : Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, TFF Başkanlığına aday oldu.
Sanki sınıf başkanı seçiyoruz arkadaş.
Biz de Yıldırım Demirören'i desteklemiyoruz.
Hani bu dönemde zordu TFF başkanı olmak.Kimse olmak istemezdi aday?Bir sürü aday çıktı.
Demirören'i destekleyenlere diyecek söz yok.Bunca yaşanan olaylardan sonra böyle bir skandal olayıda görmek varmış.Suç Demirören'de de değil ona bu gücü veren destekleyen kulüplerde.
Ata Aksu'yu ilk defa dün gece Telegol'de Serhat Ulueren açıklamıştı. Hiç yoktan ortaya bende bir isim atayım benim de adayım bu demişti. İlginç.
Bizim Bursaspor başkanını pek sevmem ama dün akşam Telegol'e telefonla bağlandı ve net bir şekilde söyledi Yıldırım Demirören'i desteklemediklerini, adaylığını tasvip etmediklerini. Hiç beklemezdim kendisinden, seviyorum seni İbrahim başkan :D
Demirören'e destek veren kulüplere bakarsanız neden, nasıl destek geldiğini anlarsınız. Şike davasında adı geçen kulüplerin hepsinin desteği Demirören'e.
Saat gecmeseydi bende aday olacaktim :) Niye son ana birakirlar bu adayliklari anlamam.
Son dakika..Fenerbahçe seçimlerde Demirören'i desteklediğini açıkladı..