fatih terim alexe markaj uygulatmadik"i fernandese uygulatsin 4-4-2 oynuyoruz zaten tek forvet oynasak ortasahayi kalabalik tutup markaj yaptirabilir ama 4-4-2"de o sansi biraz daha kisitliyor alan markajindan vazgecmez hoca
Printable View
fatih terim alexe markaj uygulatmadik"i fernandese uygulatsin 4-4-2 oynuyoruz zaten tek forvet oynasak ortasahayi kalabalik tutup markaj yaptirabilir ama 4-4-2"de o sansi biraz daha kisitliyor alan markajindan vazgecmez hoca
Fatih Terim 2'li orta saha göbeğinden birisine adam markajı verirse, intihar etmiş olur. Yapmaz sanırım böyle bir şey.
Alexle Fernandes bir mi Arif?
Açıklamamı yapayım da millet çullanmasın Alex hobareeyy vöheeyy diye :)
Fenerbahçe'de Alex defansa kadar gelip top alan ve oyunu başlatan oyuncu değil. O görevi Emre üstleniyor. Alex daha çok 3. bölgede etkili. E sen zaten o bölgede kalabalıksın defansif kurgun sağlam. Ne diye Alex'e adam markajı uygulayıp kendi adamını eksiltesin ki?
Ama Fernandes öyle değil. Şu anda bu adam bizim beynimiz. Fernandes yoksa el kol bağlanıyor. Bu adam geriye kadar gelip top çıkarmasa defans top şişirmeye başlıyor. Bu konuda maalesef Ernst geldiği seneki verimliliğinden fersah fersah uzakta. Bu yüzden Fernandes'i kitlemek isteyebilir ve bence mantıklı bir hamle.
kardesim iyi guzel diyorsunda 4-4-2"de adam markaji uygulatmak resmen intihardir. 4-5-1 , 4-2-3-1 vs gibi oynasak tamam derim markaj uygulat ama 4-4-2"de çok zor intihar olur he yakindan SIKI markaj degilde o oyuncuya karsi dikkatli oynayin demistir
Aslında yaptı Fenerbahçe-Galatasaray maçında. Fatih Terim'in tercihi mi, Melo'nun inisiyatifi mi bilmem ama ilk yarıda Melo Alex'e yakın oynamaya, marke etmeye çalışmıştı. Selçuk yalnız kalmış ortasahadaki üstünlük Fenerbahçe'ye geçmişti. Sow ve Alex sola kayarak oynayınca etkili markaj yapamamıştı Melo. İkinci yarıda Aykut Kocaman'ın oyuna müdahaleleri tutmayınca üstünlüğü ele alıp skoru dengeye getirmişti Galatasaray. (Alex'i en uca alınca iki stoperin arasında kaldı Alex, markaja gerek kalmadı, Melo'da işine baktı)
Onun yeri burası değil şimdi ayrı bir tartışma konusu açma kardeşim. Ben yeterince izledim ve vardım. Ötesi berisi beni ilgilendirmiyor.
Deplasmandaki derbilerde Fatih hoca Elmander'i Necati'nin biraz arkasında başlatıyor. Belki yine aynı şeyi deneyip uygulayabilir. Zaten ihitmal yani kesin öyle yapacak demiyorum ben de Arifim:)
Bugün yine maçın ertelenme ihtimali var mı ?
Lig tv nin sitesine girip bakabilirsiniz videoya. Hava bulutsuz, zemin yemyeşil.
Çok iyi o zaman :) derbilerin havası bir başka oluyo
Galatasaray'ın 11'i: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan, Riera, Selcuk, Melo, Engin, Necati, Elmander
Beşiktaş'ın 11'i: Rüştü, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail, Holosko, Fernandes, Ersnt, Veli, Quaresma, Mustafa
taraftarlar su an Q7 diye bagiriyor maç sonu kufure doncek bu bagirmalar galiba :D
Güzel maç olur inşALLAH, kırmızı kartlar sert futbol falan olsun ya tempolu bi orda bir burda. :)
Başarılar iki takımada iyi olan kazansın..
Ben takıma güveniyorum.Galip geleceğimizi düşünüyorum.Eğer bu maçı kazanırsak %50 ihtimalle şampiyonuz.
Hadi beşiktaş 1den 1 oynadım iddaa'da ona göre bişeyler yap.Dün fenerbahçe handikapı bildik sıra sizde
Iki takimada basarilar , umarim 3 puani aliriz.
Sasirdikmi ? hayir maç baslamadan daha kufure basladilar.
Muslera büyük hata yaptı. :)
Mustafa geldiği gibi kaleye vursaydı rahat gol yapardı kontroldü çekti vurdu derken pozisyonuda kapandı
Bizimkiler tersi görse ne pozisyonlar yakalayacağız da döenmiyorlar.
Gooollllllll Meloooooo
Gooool Pitbull yazdı...Fatih hocanın onu affederek doğru bir iş yaptığını görmüş olduk...
Ofsayt gibiydi sanki...
gol ofsayt yan hakem kaçırmış
Top Rüştü'den gelmiyor mu nasıl ofsayt ?