olabilir.Bence de bu transferin hiç bir mantığı yok ama elden ne gelir.Quote:
ACABA BİZİM BİLMEDİĞİMİ BİŞEY Mİ VAR...........
Printable View
olabilir.Bence de bu transferin hiç bir mantığı yok ama elden ne gelir.Quote:
ACABA BİZİM BİLMEDİĞİMİ BİŞEY Mİ VAR...........
YA BEN HALA İNANMIYORUM.....
ADAM FLORYA YA GELDİ DİYOLAR BİR TANE GÖRÜNTÜ YOK SONRADA ADMA FRANSADA DİYORLAR BİRBİRLERİNİ TUTMAYAN SÖZLER ERGÜN GÜRSOY SADECE İLGİLENİYORUZ DEDİ HEM İMZA ATILSAYDI RESMİ SİTEDE YAYINLANIRDI.............
offf off.Artık patlatsak şu transfer bombalarını
15'inde inşallah.(ayın 1'i diyolardı şimdi 15 oldu) (c)
sonrada daha transferin bitmesine bir ay var falan derler.... aynı senaryo
valla bena rtık alıştım bızım yonetımın boyle demeç vermelerine
yıldız derler gıderler saıdou yu alırlar
ya benim şüphem yok bence iyi transfer yapacaz bunun kaçarı yok............
Zaten iyi transferler yapmazlarsa yönetim istifa etmek zorunda kalır adamlar kendi ipini çeker mi ben ihtimal vermiyorum en kötü ihtimal bu isimlerden 2 si olur diyerleri yine bizi tatmin edecek başka isimler olur ................çünkü çook düşündüm başka yönetimin çıkış yolu yok........................
Ergün Gürsoy Saidou 'yu alarak Galatasaray'da defansif orta saha koleksiyonu yapacak herhalde,Petre,Batista,Ayhan,Conceciao,Saidou
SAİDOU ALINMADI BENCE BU İLGİLENDİĞİMİZ ADAMLARDAN BİRİNİN YEDEĞİ CONCEİCAO VEYA LAMUCHİ NİN AMA HANGİSİNİN
ADAMLAR HABERİNDE SAİDOU FLORYA TESİSLERİNE GELDİ İMZA ATTI DİYO BİR TANE GÖRÜNTÜ YOK SONRA ADAM FRANSADA TATİLDE DİYO İMZAYI ORDA ATTI DİYO ANLAMADIM GİTTİ ....... ERGÜN GÜRSOY SADECE İLGİLENİYORUZ DEDİ......OFF OFFFF (c) (c) (c)
İlgilenilmemesi gerekli,Saidou Batista'dan Petre'den çok mu iyi bir adam ki?
Bence de transfer haberleri balon şekilde ama Sadiou ile ilgileniyoruz demek bile hataya davetiyedir...
Ergun Gürsoy, resmi siteye yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bildiğiniz gibi Başkanımız ve futbol şubemizden arkadaşlarımız transfer görüşmeleri için yurt dışında bulunuyor. Hafta sonu tatili nedeniyle 2 gün ara verilen çalışmalarımız, bugünden itibaren devam edecek. Real Madrid'li futbolcu Flavio Conceicao için, yarın kulübüyle bir görüşme yapacağız. Söz konusu futbolcuyla geçtiğimiz hafta yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı, şimdi kulübüyle masaya oturacağız. Hedeflerimize ulaşmak yönündeki çalışmalarımıza ümitle devam ediyoruz."
kaynak :http://www.galatasaray.org/detay.asp...haberID=199395
bu demektirki henuz hic bir futbolcuya ne imza attırabıldık nede imza aşamasına geldik.
sadece flavio conceicao yla ilgili bilgi vermesi aklıma acaba diger isimlerin tranferi cıkmaza mı gırdı ızlenımı getırdı bana.
transferde hala elle tutulacak bır ıslem yapmamamız benı cok dusunduruyor :roll:
aaa fethi öyle düşünme bak ne güzel ibrahim yavuz u aldık süper transfer :mrgreen: (r) tabii saidou yu da unutmamak gerekir...... (c) (c) (c)
ben hala inanmıyorum acaba yönetim aldatmaca mı yapıyor konuşulanlara göre conceicao tamam ee o zaman saidou ne yapacak nerde oynatacak sağ bek oynamaz o adam zaten oynadığıda görülmedi ee bizde alıp denemiceğimize göre ....
bence bu olayda bir kandırmaca varya hadi hayırlısı..............
acaba trabzonspor veya malatyaspor saido nun yerine batistayı alsın diyemi yaptılar diyeceğim ama çok hayalcilik olur değilmi???
Yaa artık neler düşünür olduk ya böyle yönetim olursa biz daha çook düşünürüz....... (e)
sen cok fılm ızlıyosun galıba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Quote:
Originally Posted by JackDaniels
kafayı çizdim ya bildiğiniz gibi deil (c) hergün ne yaparsak kurtuluruz diye düşünüyorum...
Ama sonuç belli bu başkanımız gitsin yerine ünal aysal gelsin adam yanında 50 milyon dolarla gelecekmiş
Tek sorun başkan olmak için klubte 10 yıllık üyeliğin olması lazımmış ünal aysal 3 yıldır üyeymiş bari klubu satsakta galatasaraylı olan ünal aysal alsa ... tek kurtuluşumuz bu adammış hıncal uluç da öylededi ya da eski başkanımız faruk süreni getirmemiz lazım.....artık özhan canaydının yalanlarını ve vaatlerini duymak istemiyorum... (f) (f) (f)
Not:klubu bir galatasaraylıyada olsa satma fikrinde ciddi değildim...........
Arkadaşlar bu dönemde taraftar olarak yönetimedestekten başka bi şey veremeyiz.
Aslında aklımabir fikir geliyo.Galatasaray bi hesap numarası açsa .Galatasaraylılar gönlünde ne koparsa oraya bağışlasa.Mesela 1milyon kişi 5 milyon bağışlasa 5 trilyon eder.10 milyon kişi bağışlasa 50 trilyon eder. (d)
Ve 15 Haziran transfer sezonu resmen açıldı.Bahane kalmadı.Bekliyoruzzzzz....
iyide adamlar zaten transfer sezonunun kapalı oldugunu bahane etmiyorlarki
onların bahaneleri baska
yaa bizde bahane mi yok .....geçen hafta içinde kesin güzel haber gelecekti noldu bugün de bu hafta sonu ö.canaydın istanbula gelecekmiş de transferlerin son durumunu görüşücekmiş yönetim kurulu ile biz daha çoook hafatalar beklicez ama benşm sabrım kalmadı........
Diyolardı ya: daha transfer sezonu açılmadı...
İşte açıldı.
Şimdi şunu derler; Please Wait.....
bende bunu diyorum .......NO ÖZHAN NO CRY................. :mrgreen:
guzel lafQuote:
Originally Posted by JackDaniels
boyle bi pankart mı yaptırsak
VALLA PANKART OLAYI KAFAMA YATTI ..............AMA BEN ANTALYADA DEĞİL DE İSTANBULDA OLUCAM NE ORGANİZASYON YAPARDIK...........
harbii yapardıkk yaa.
ben ankaradayım ama bazı maçlara gıdıyorum ıstanbula
eger takım ılk bır kac hafta kotu gıdersek pankartı yaptırım gıderım valla
ama telif hakkı almak yok tamam mı jack danıels :mrgreen:
sen bu olayı yap ben senden değil telif hakkı üstüne para veririm valla çoook sevinirimm...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..... yaaa arkadaşlar harbiden birşeyler yapalım ama ne bilmiyorum bunun için bir topic açalımda oradan mı konuşşalım...ama artık bu hafta sonuna kadar bekleyelim eğer yine ses seda yoksa ciddi düşünelim birşeyler yapalım............. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
valla cok kıyak olur
yenı bi topic acalım ama eger mumkunse bazı fenerlileri banlıyalım ki giremesinler :!:
ahh ne güzel oludu.......
o işi nasıl yapıcaz......
biz oyle birsey yapsakta onlar yınede girerler
o yuzden topici sadece galatasaraylılara ozel diye falan acarız
bunuda anlamayıp gelene daha ne diyim