Originally Posted by
byariff
F.Terim : Galatasaray istediği şeyi istediği yerden alacak guctedir! Galatasaray duruşunun ne olduğunu iyi bilirim! Bazılarına da öğretiriz!
Fatih Terim : Açıkcası beklemediğimiz bir puan kaybiydi.. Trabzon saha icinde herseyi yapabilecek bir ekip.. Beklemediğimiz bir kayıp bu.
Fatih Terim: Sezon basından bu yana dayandık ve bir insan ne kadar dayanır bilmiyorum. Ben söyleyeceklerimi sezon sonuna bırakmak istiyorum!
Fatih Terim : Kisilere, kurumlara, strateji geliştiren herkese sezon sonu söyleyecek cok sey var! Ağır olacak! Cok ağır!
Fatih Terim; Ya sabır diyorum. Biraz sabredin az kaldı!
Fatih Terim: Sevgili arkadasımızın (Kocaman)büyük bir camianın hocası olmak ve bu yükü taşımak kolay değildir! Üstelik stresli ve zor günler geçirdi. Biz de zamanında yaptık bu hataları ve yapıyoruz! İnsan emeklerine saygı bekliyorsa baskalarının emeklerine de saygı saygı göstermek zorundadır.. Şampiyonluğun degeri aynı ama ne zaman oluruz onu bilmiyoruz!
Fatih Terim: Hergün yeni bir gündeme uyanıyoruz! Oyuncuların bu kadar isin arasında çıkıp oynaması bile mucize!
Fatih Terim : Daha önce tarifi olmayan bir sey oynuyoruz! Kaldı 2 mac ama bu bizim tahminimiz Ama daha sonra 3 mac da hatır kupası koyabilirler
Fatih Terim : Federasyonun açıklaması, baska birinin baska açıklaması.. Bizim cocuklarımız zeki ve herseyi anlıyor! Duşunun su an söylemek sabrediyorum! Bugüne kadar yoktu Galatasaray neden bugün oldu? Ceza verebilecekler mı?
Fatih Terim : Bundan 1.5-2 ay önce Galatasaray camiasının hiç birleşmedigi kadar birleşmesi gerektiğini söylemiştim! Acın bakın arşivlere! Şimdi ne demek istediğimi anladınız mı? Kulüplerin deklarasyonları var! Normalde ceza vermeleri lazım! Verebilirler mi?
Fatih Terim Daha fazla yara acar diye ses vermiyoruz! Bir galatasaraylı ve futbola bu kadar emek vermiş biri olarak cok üzgünüm!
Fatih Terim : Daha fazla ancak sezon sonunda konuşabilirim! Zor sabrediyorum ama sabır daha dogru bence!
Fatih Terim : Trabzonspor ile berabere kaldık diye dunyanın sonu degil.. Şampiyonluğun en büyük adayiyiz