alexxx bu ne yaaa buneeee kupa hayırlı olsun
Printable View
alexxx bu ne yaaa buneeee kupa hayırlı olsun
Alex Semih işbirliği
Nihat Ozdemirin Yuzu Guluyor 29 yil sonra gelen kupa hayirli olsun :D :D
agülera :D:D
Tüm Fenerbahçelilerin gözü aydın hadi bakalım.
Gürcan Bilgiç: Duyumlarım doğru ise Emre'nin son maçı. Atletico Madrid'e gidiyor.
yılmaz hoca ne kadar doğal ya "yapma acele etme ya turgay görüyorsun ya" D
Ben bu Orhan' ı çok beğeniyorum. Gökhan yerine sırıtmaz. Hatta şans verilirse ileride milli takımın sağ bekini çok rahat alır.
Orhan ofans olarak çok kötüydü ilk zamanlarında şimdi alıştıyor kendini artık beke ofansınıda arttırdı son dönemde,ama ilk zamanlar onada küfür edioduk kötüydü,formu devam eder inş
Bu hakemler Türk futbolunun katilidir
Tribüne bakacak olursak kupayı bursa alıyor :D
Alex 4-0. Dedim ben fark olur diye :D
Kralexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
saygılar alex
Top Alex'e değmeden gol olmuyo valla :D
Hala kralsın krAlex.
3 asist yaptığında bir de gol yakışır diyordum, golü de attı.
Sezonun son resmi maçında keyif veren şeyler oluyor, hem Fenerbahçe'nin güzel oyunu hem Bursa seyircisinin şovu.
Teşekkürler tüm oyunculara, tüm teknik ekibe. 29 yıl sonra kupayı aldığınız için değil, bu sezon ki mücadelenizle siz tarihe ve kalbimize adınızı yazdırdınız, hepimize teşekkürler. Yıkılmadınız, düştüğünüz yerden kalktınız, yeni sezona umutla bakabiliriz.
Oyuna giren kim
musa sow
bende diyom diyaya benziyo :D:D:D
Maç sonu kutlama olacak mı bakalım.Aziz Yıldırım çıkmadan bir kutlama olmayacak deniliyordu.
Tebrikler Fenerbahçe.
Kupa geyiği de son bulmuş oldu :)
Vayyy be fener kupayı aldı :)
hayırlı olsun
Tebrikler kanaryam harika bir sezon oldu
olm fazla sarılmayın şimdi şike falan dicekler :D
İki takıma da mücadelesinden ötürü tebrikler.Kupa hayırlı olsun Fenerbahçe'ye.Artık bu kupanın bir ilgi çekici yanı kalmadı :) Yeni nesil çok şanslı :D
Benim için kupaymış maç sonucuymuş yemişim, düdükten sonraki görüntü yeter arkadaş!
Fenerbahçe bugün çok iyiydi, Bursa ise bir o kadar kötüydü.
Tebrikler Fenerbahçe'ye hakettiler bu kupayı.
ulan Alex neler yapıyorsun be 3 asist 1 gol gerçekten muhteşem oynadı.
Her şeyin bir ilki vardır.Hayatımda ilk kez Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı aldığını gördüm.Tebrikler Fenerbahçe :) Alex'e bir parantez açmak lazım diyeceğim ama bir parantez yetmez arkadaş.