-
Denver sadece %38 ile oynadı ilk yarıda. Golden State eski havasından çok uzak , olumlu yönde diyorum yani. O "nasıl olsa sayı atıyoruz" havaları yok ve daha ciddi savunma yapıyorlar. Denver gibi ligin sayı potansiyeli en yüksek takımlarından birini 44 sayıda tuttular ilk yarıda.
Golden State Steph Curry sadece 4 sayıda olmasına rağmen 4 sayıyla önde kapattı devreyi. Thompson inanılmaz katkı verdi. 15 sayısı var sanırım. Denver'da İgoudala Golden State'de de Curry devreye girerse daha zevkli bir maç izleriz.
-
Andre Miller 37 yaşında maç aldı. Helal olsun
-
Steph Curry maça hiç alışık olmadığımız bir başlangıç yaptı ve çok şut kaçırdı. Özellikle iki skorer takımın serisi olarak maçlarda toplam sayının 220+ ortalama ile bitecek bir seri olarak görülüyordu ancak ilk maçta GSW şut kaçırıp Denver'ın ilk 5'i biraz pasif kalınca beklenen olmadı, yine de yüksek bir skor oldu. Ancak şunu gördük ki skorerliğini şutla sağlayan GSW, şutun güvenilmez olduğunu göstermiş de oldu bir nebze. Denver'ın hızlı oyunu seriyi alacak gibi.
-
Brooklyn Nets ile Los Angeles Clippers çok rahat kazandılar böylece play-offların ilk gününü 4 ev sahibi de kazanmış oldu.
Bugünün programı :
20:00 İndiana Pacers - Atlanta Hawks
22:30 San Antino Spurs - Los Angeles Lakers
02:00 Miami Heat - Milwaukee Bucks
04:30 OKC Thunder - Houston Rockets
-
kobesiz lakers cok tatsiz da olsa iki ezeli rakibin maci izlemeye deger. cerezimi hazirladim, 22.30daki spurs-lakers macini bekliyorum :)
indiana 107-90 atlanta
paul george[ind] | 23 sayi, 12 asist, 11 ribaund
-
3. Çeyrek 70-57 sona erdi.Alacağız gibi görünüyor bi aksilik olmazsa tabi.Bu arada T-Mac tam hazır değil herhalde oynamıyor bugün.Diğer maçlarda oynayacak mı acaba bilen var mı ?
-
Lakersin Spurs u zorlayamayacağı bu maçta çok belli oldu.Arada bir kıpırdanıp farkı eritmeye çalışsada Lakers ın ilk turda eleneceği aşikar.
-
kendi evinde bir maç alır lakers gazla mazla.
-
Play-off'larda ilk 2 maçlar tamamlandı.
OKC Thunder 2-0 Houston Rockets
LA Clippers 2-0 Memphis Grizzlies
Denver Nuggets 1-1 Golden State Warriors
San Antonio Spurs 2-0 LA Lakers
Miami Heat 2-0 Milwaukee Bucks
Brooklyn Nets 1-1 Chicago Bulls
İndiana Pacers 2-0 Atlanta Hawks
New York Knicks 2-0 Boston Celtics
Ev sahipleri işi götürdü ilk 2 maçta.Bu gece 3 maç oynanacak :
Bucks - Heat 2.30
Bulls - Nets 3.30
Grizzlies - Clippers 4.30
Gece ayık olan varsa Bulls - Nets maçı ve Grizzlies - Clippers maçlarını kaçırmasın derim kafa kafaya geçecektir 2 maçta.
-
milwaukee - miami maci birazdan basliyor. cnn turkten canli.
-
İlk yarının çoğunu izledim sayılır ama pek aklımda birşey kalmamış :) Aklımda kalan Ersan'a Allah kolaylık versin. Bu kadar basketbol zekasından yoksun takım görmedim :D
Sabah Thunder-Rockets maçını izlemiştim. Rockets ikinci yarı 20 sayıdan maçı son topa getirse de kazanamadı. Birde Westbrook muhtemelen Play-Off'larda yok. Thunder şansını ciddi şekilde etkileyecek. Durant'te 40 sayılık performans göstermişti.
-
Durant müthişti gerçekten Ömer'i mahvetti adam. :D Ama Houston 3-1 yapar o seriyi bugün de Bucks 3-1 yapacaktır Wade yok.İlk süpüren takım biz oluruz diye düşünüyorum Lakers'de Kobe'yi geçtim Nash,Blake,Metta da yoklar.Howard ve Gasol elinden geleni yapsalar bile maçı alamayacaklardır.Boston 3-1 yaptı bu arada onu da belirteyim.
Edit : Miami süpürdü 4-0 ile.
-
Bucks zaten Play-off hak etmiyor bile, geldikleri gibi gittiler. :n:
-
Bir üst tura çıkan ilk takımlar Miami ve San Antonio Spurs oldu.Bence Şampiyonluğun en büyük iki adayı rakiplerine gözdağı verdi ve rakiplerini süpürdü.Bir diğer şampiyonluk adayı thunder bakalım süpürebilecek mi?Bakalım diğer maçlarda ne sonuçlar çıkacak.En büyük sürprizi warriors yapacak gibi duruyor.Bekleyelim sonuç ne olacak görelim.
-
Ömer'den 17 sayı 14 rib performans eşliğinde Rockets kazanmış. Rockets'in diğer maçlarda da başa baş oynayacağını düşünüyorum. Hatta seri 3-3'e bile gelebilir :)
-
OKC Thunder 3-1 Houston Rockets
LA Clippers 2-2 Memphis Grizzlies
Denver Nuggets 1-3 Golden State Warriors
San Antonio Spurs 4-0 LA Lakers(süpürdü)
Miami Heat 4-0 Milwaukee Bucks(süpürdü)
Brooklyn Nets 2-3 Chicago Bulls
İndiana Pacers 2-2 Atlanta Hawks
New York Knicks 3-1 Boston Celtics
Serilerde durumlar böyle.Nuggets saat 3'te sahasında Warriors'u ağırlayacak.Ben serinin 3-2'ye geleceğini düşünüyorum sonuçta Nuggets evinde kolay yenilen bir ekip değil.En çekişmeli seri olan Clippers-Grizzlies maçı da saat 5:30'da.CNN Türk verecek maçı.Clippers'ın alacağını düşünüyorum seri 3-2 olur 7. maça gidecektir bu seri özellikle bu maçı ev sahibi alırsa.
-
Grizzels deplasmanda kazanmış. Maçı izlemeyi istiyordum ama uyanık kalamadım. Warrios'ta muhtemelen kendi sahasında seriyi bitirebilir. Clippers- Grizzels serisi son 2 senedir efsane oluyordu. Grizzels bu sefer avantajı eline geçirdi gibi. Onlar da kendi sahalarında işi bitirebilir.
-
Grizzlies buradan vermez seriyi Zach Randolph 25 sayı 11 ribaund ile double-double yaparak takımının galibiyetinde büyük rol oynadı.Ayrıca Griffin 3. çeyrekte sakatlandı.6. Maçta oynamazsa zaten Grizzlies işi bitirir.Nuggets beklediğim gibi kazanmış ama Warriors evinde işi bitirecektir öyle büyük bi farkta yememiş zaten bugün.
-
Rockets, Thunder'ı deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Seri 3-2'ye geldi. Şimdi Houston'da oynanacak bir karşılaşma var. Eğer durum 3-3'e gelirse ortalık fena karışacak.
Bu akşamki maça gelecek olursak, son çeyrekte Ömer'e uygulanan taktik faul stratejisinin başarısız oluşuna acayip sevindim. Ömer çizgiden 13/18 ile oynadı. Toplamda 21 sayıya ulaştı. Müthiş bir galibiyet aldı Rockets..
-
Ömer her geçen gün daha iyi oluyor, gelişimi 1-2 yıl daha devam eder. İnanılmaz bir pivot olacak ve özellikle Avrupa şampiyonasında her zaman en önemli silahımız olacak diye düşünüyorum. 1 tane de çok kaliteli oyun kurucumuz olsa, İspanya'daki Gasol-Navarro gibi, kupa alabiliriz. Thunder da Westbrook sakatlandıktan sonra çok zayıfladı. Konferans finali bile hayal gibi geliyor bana.
Garip olan da toplamda 6 seri 3-2 durumda ve en azından 3'ü 7. maça kalır. Normalde bu turda 5-6 seri 4-0 ve 4-1 biterdi. Zaten 4-0 yapan 2 takımda finale kalacak takımlar.
-
Aslında 4-0'la geçebilecek daha ekip vardı ama Houston ve Boston çok iyi toparlandılar.Houston evinde de mutlaka kazanacaktır o seri 7. maça gider.3-0'dan çeviren bir ekip yok galiba varsa da en fazla 1 seri de falan olmuştur bu.Houston tarih yazabilir.Boston için aynı şeyi söyleyemem New York 4-3'te olsa geçer o seriyi.İndiana serisi de 7. maça kalır gibime geliyor çünkü hep ev sahipleri kazandı o seride.Golden State ve Chicago ise bu gece işi bitirebilir.
-
Golden State seride 4-2 öne geçti ve bizim(Spurs) rakibimiz oldu.Onları da Lakers gibi süpüreceğimizi düşünüyorum ama bizi Lakers'ten daha çok zorlayacakları kesin.Brooklyn ise seride durumu 3-3'e getirdi.Şüphesiz en zevkli seri oluyor Bulls-Nets serisi.Üçüncü uzatmaya giden maçları da vardı.Brooklyn sahasında oynayacak son maçı ama iki ekipte deplasmanda kazandılar daha önce yine başa baş bir mücadele olacağı kesin.Bu gece kalan 4 maç oynanacak NBA'de.En az 2 tanesinin 3-3 olacağını düşünüyorum ben.İşi bitirirse Memphis bitirir diye düşünüyorum.
-
Boston bugun 3-3 yapar umarım 3-0ken sımarıklık yapan NYK'lilere ders olsun.
-
Boston çok fena eziliyor bana kalırsa toparlanmaları zor.
-
Dönmez gibi görünüyor Boston maçı.
-
Brooklyn harici serilerin hepsi bu gece bitti.
Batı Konferansı Yarı Final Eşleşmeleri :
OKC Thunder - Memphis Grizzlies
Golden State Warriors - San Antonio Spurs
Doğu Konferansı Yarı Final Eşleşmeleri :
Miami Heat - Nets-Bulls Yeneni
New York Knicks - İndiana Pacers
-
Memphis gumbur gumbur geliyor
-
Bulls şuan işi götürüyor.Büyük bir sürpriz olmazsa bir üst tura çıkacak Bulls
-
Bulls,Nets'i 99-93 yenerek son bileti kaptı.Miami için Bulls'un gelmesi kötü oldu açıkcası Noah,Deng,Boozer gibi müthiş bir üçlüsü var bunların yanında Rose'un yerini çok güzel kapatan Nate Robinson var.Miami'nin 27 maçlık serisini bitiren takımdı Bulls güzel bir seri olacağı kesin.
Yarı final maçları bugün başlıyor.
20:00 OKC Thunder - Memphis Grizzlies
22:30 New York Knicks - İndiana Pacers
Memphis ve New York'un kazanacaklarını düşünüyorum.Bu arada CNN Türk büyük ihtimal New York Knicks - İndiana Pacers maçını verecek.
-
Muhtemelen bu akşam CNN'de maç olmaz. Dünkü Bulls - Nets maçını verdiler sanırsam.