Herzaanki gibi önce Beşiktaş ;)
Printable View
Herzaanki gibi önce Beşiktaş ;)
Feyenoord, Groningen, Twente, Genk, Kasımpaşa, Leeds United, Motherwell ve Fenerbahçe
mutlaka kariyer deneyeceğim klüplerdir.
Fenerbahce,orduspor..
Galatasaray. zaten fm 12 yi oynayamadım bu yıl orjinal alıp oynamak istiyorum inşallah
Oyunu Tanıma Adına İlk Önce Barcelona İle Başlarım Taktiklerimi Ayarladıktan Sonra Galatasaray İle Devam Ederim Galatasarayda Uzun Süre Devam Ederim Sonrası Allahı Kerim =))))
Galatasaray,PSG,Brighton,Celtic ...
Trabzonspor, Giresunspor, Truro City, Roma, G.Rangers sıralamasıyla gider sanırım.
Kasımpaşa, West Ham.
Sırasıyla Ankaragücü,Elazıgspor,Fenerbahce ve Dortmund
Her zamanki gibi 'İşsiz' başlangıç. (w)
sırasıyla galatasaray,arsenal/liverpool,kasımpaşa
Göztepe veya Galatasaray..
Derby county
brian clough 'un yolundan yeniden epl şampiyonluğu
Türkiyede ekonomsi iyi olan 2. lig takımıyla başlamıyı düşünüyorm sportoto ordan ssüperlig ama aklıma gelmyo şuan
Orduspor olabilir:) Ama tekdik direktörünün işten ayrılmasına gönlüm razı olabilirse tabi.
fenerbahçe
birçok takımı çalıştıracağım
beşiktaş-fenerbahçe-bursapor-kasımpaşa-orduspor-akhisar belediyespor-kayserispor
1461 trabzon-adanaspor-samsunspor
liverpool-bayern munich-porto
inş. Liverpool
-Oyuna ısınma amacıyla Avrupa'nın güçlü ve zengin takımlarından biriyle 8-9 haftalık kariyer yapıp kaparım
-Her seride kariyer açtığım ve bir şekilde premier lige çıkarmayı başardığım Crystal Palace ile devam ederim
-Bu oyuna özel olarak Glasgow Rangers kariyeri'de yapmak istiyorum. O kadroyla İskoçya 3. Liginden yine eski yerlere gelmek zevkli olsa gerek
Beşiktaş JK,Wesh Ham United
Öncelikle oyunu tanıma amaçlı olarak Fenerbahçe ile başlarım... 2-3 sezonluk bir kariyer olur bu.
Sonrasında kafamda Villarreal var. İkinci ligden aldığım takımlarla başarı kovalamayı son 2 seridir adet edindim.
2011'de Real Betis, 2012'de Deportivo ve Sampdoria.
Şimdi de Villarreal ile eski günlere dönmeye çalışırım muhtemelen...
Hiçbir zaman direkt top class bir takımla oyuna başlamadığım için, sonrasında da üst sınıf İngiltere, Almanya yada İtalya'dan bir underdog takım alıp şampiyonlar ligini kazanmaya çalışırım. 12'de bunu Malaga ile yaptım, Haldun Mübarek başkan sağolsun. :)
senelerdir fix benim kariyer önce Galatasaray 5-6 sezon oynayıp kapatıyorum genelde, sonra Türkiye'de 2. ligden bir takım ile başlayan ve Avrupaya uzanan uzun bir kariyer daha sonra Avrupa liglerinden o dönem için dikkat çeken takımlar sonra yine Galatasaray derken sene bitiyor zaten.
öğrencilik dönemimizde olduğu kadar sıkta oynayamıyoruz artık zaten.
Huddersfield Town ile League One'da oynamak çok zevkli olacak :)
Her fm oyununda Sivasspor ile kariyer açmışımdır. Bu geleneği devam ettireceğim.
Bu sene yamalarda çok verimli olmayan Rangers 3. lig meselesi çok cezbedici...
Besiktas ve Rangers dedi ama suanda icimde 2.3. ligten takim almak geciyor.Altay veya Kartalsporu alabilirim
Göztepe düşünüyorum. ama bakalım oyun gelince Fenerbahçe ilede olabilir.
Önce Galatasaray ile başlar bi 10 sene falan devam ederim. 2. kariyerede işsiz başlarım kısmet artık neresi denk gelirse :D
emrespor, galatasaray, atletico madrid
Schalke...