berat27 daha oyun çıkmadı muhtemelen Kasım ayında çıkar. O zaman size KEY verecekler. Daha sonra STEAM üzerinden KEY'inizi kaydedip oyununuza sahip olacaksınız. Şu an ön sipariş verdiniz.
Printable View
Hepsiburada'da KDV dahil 60.99 TL'ye ön sipariş çıkmış durumda. Üstelik daha düşük fiyattan stoklara girmesi halinde ise, ön sipariş veren müşterilere teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde fiyat farkı ödenecekmiş; daha üst bir fiyattan girerse fiyat farkı alınmayacakmış. Güzel uygulama..
Şimdi D&R mı hızlı teslim eder Hepsiburada mı? Soru bu :)
http://www.hepsiburada.com/Liste/pro...=oyunarl011199
Kutulu, kutusuz, kartlı, kartsız hiçbir şekil farketmeden en ucuz nerede satılıyor şuan ?
Hepsiburada'nın D&R'dan önce teslim edebileceğini sanmıyorum.
51 TL'den satış yapan hepsiburada sitesine helal olsun gerçekten. Kutulu mu acaba ?
Hepsiburada sitesinde şöyle bir not var yalnız.''Ürün 31.10.2012 tarihinde stoklarda olacaktır.''
60.99 TL yazıyor Hepsiburada.com'da. Ben mi yanlış yere bakıyorum yoksa.
+KDV olunca 60.99 oluyor herhalde.
D&R dan alacağım eğer alırsam.Malum dershane başladı.Alsam bile sömestre kadar oynama imkanı bulamayacağım.Sömestr zamanı almamış olursam kesin alırım o zaman.Yani orjinal bu yıl farz :)
Bir muhasebeci olarak olaya müdahil oluyorum :) kdv dahil 60,99TL oluyor.Alacaklar dikkat etsin 51TL değil.60,99'un %18kdvsi 51,69 oluyor.Bu arada tekrar hatırlatıyorum ordaki notu es geçmeyin ''Ürün 31.10.2012 tarihinde stoklarda olacaktır.''
Ben Aral'dan ettiğim siparişi iptal ettirmeye çalışıyorum. 10 TL fazla vermemek için.
KDV dahil 61 TL yapıyor hepsiburada.com
Şu an en ucuz site yanılmıyorsam hepsiburada.com
İndirimli : 52,45 TL +KDV
%12 | 8 TL KDV Dahil : 61,89 TL
Bu arada Football Manager 2012'nin fiyatı çok ilginç
KDV Dahil : 79,90 TL
Bu işte bir yanlışlık var yada bizim bilmediğimiz bir iş. Umarım oyunla ilgili bir sürprizle karşılaşmayız.
D&R'dan 63 liraya aldım.Hadi bakalım hayırlı olsun.Pek oynama şansı bulamayacağım bu yıl,ama en azından orjinal sayısında katkım olur :)
Arkadaşlar bazı şeyleri yanlış hesap ediyorsunuz.Sanırım bir çok kişi internetten alışveriş yapmıyor :) Kdv olayını bile karıştırmışsınız.Hepsiburada kargo fiyatını eklerseniz 68 TL civarı bir fiyat çıkıyor.Ayrıca HB firması önsipariş olarak pek parlak firma değildir.
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Foo...=0000000412388
Dr 62,99 TL sanırım 50 tl üstü kargoda bedavaydı.Burdan almanız daha mantıklıdır ;)
Oyuna en erken erişmek istiyorum ! diyenler ise sinir harbi olmamak için kutulu yerine digitali (steami) tercih etsinler bir çok kişiniN kargosu yapılmamışken oyunu oynarsınız :)
Aral gamede kdv yok sanırım hep aynı fiyat. Hatta havaleye bile taksit yapıyor adamlar :D . Hem world of warcraft hem de Football manager 2013 alacağım bu ay bana pahalıya patlıyacak gibi :))).
Arkadaşlar D&R'da oyun linkinde diğer standart dilleri içermektedir yazısı konulmuş. Bilgisi olan var mı? Sanırım kutulu oyunda diğer diller de olacak ve Steam üzerinden sadece türkçe dağıtılacak.
arkadaşlar şu anda en uygun fiyat D&R da. hepsiburada dan altdığınızda 4,80 tl kargo istemektedir. D&R da kargo bedavaya 62,99 TL ye geliyor. ayrıca sitesinde de bütün dillerin sattıkları pakette olacağını belirtmişler.en avantajlı gene burası.
Hepsiburadadan yıllardır alışveriş yaparım. Yine ordan alıcam steamden vazgeçtim. Fiyatı 61,89 kargoda 4 küsür lira bide buna 6 taksit ekledik mi dadından yenmez.
EDIT: Taksitlendirme yokmuş...ana sayfada var gösteriyor ama ödeme tamamlama bölümünde yok.
Üzüntü ve saygılarımla...
evet aslında ben hepsiburada'ya konuyla ilgili bilgi almak için 2 defa mesaj gönderdim, ikisine de cevap gelmeyince siparişimi iptal edip, D&R sipariş ettim.. Bariz bir şekilde oyunun sunduğu tüm dilleri içereği ifade edilmiş; ayrıca arkadaşların da ön sipariş konusunda D&R en iyi olduğunu söylemeleri de beni D&R'dan siparişe yönlendirdi..
bende D&R dan aldım. hep tam zamanında elime ulaşıyor. 62,99 TL kargo bedava ;) word karta da 8 taksit :) 12 seçeneğide varda çok gelir o :)
Bu sene baya bir orjinal satış olacak gibi gözüküyor.Ön sipariş fiyatlarını daha fazla yerde duyurmamız lazım