-
Umarım sahaya dizilişimiz 4-3-3 olur ve herkes mevkisinde oynar.
Aksi halde 4-4-1-1 oynarsak veya oyuncular yine komik komik mevkilerde oynarsa (Sow'un ortasaha kanadı olması gibi) işimiz var. Aykut Kocaman'ı düşününce 2. seçenek daha ağır basıyor ama :0:
-
Alman spiker Alex felan birşeyler dedi ama anlamadım :D
Edit : Star veriyormuş niye söylemiyorsunuz kardeşim :n:
-
Şu her topu Volkan'a geri oynamıyorlar mı ? ? Amatör takım yemin ederim.
-
Nadir de olsa Rıdvan Dilmen'e katılırım, bugün de öyle oldu. İlk 10 dakikalık görüntüyle 3 puan hiç uzak değil.
-
-
-
-
ben demistim gladbach disiplinli bir takimdir bizimkiler gibi 15 dakika topu saga sola geriye cevirip durmuyorlar adamlar geldimi etkili geliyor..
-
Meirelesi ben daha öne doğru oynayan oyuncu diye biliyodum
-
Kapattım sesi, sola ver, ona ver, buna ver, geri kaç, sanki oyuncular duyuyor. Ercan Taner ne kadar iyiyse, Rıdvan o kadar garip. Yorumcu değil, tv başında bizim gibi izliyor sanki.
Adamlar dengeyi kurdu maç sakata gidiyor.
Edit: Ne yazarsam tersi oluyor. :D Neyse ki bu sefer işe yaradı.
-
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllll lllllllllllll
-
Alex olaydi keske diyordum Cristian yetti
-
aykut hoca bugün sansli gününde... ilk yari 1-1 biterse ikinci yari 55 60 dan sonra tamamen geriye yaslanir.
-
Adam sadece frikik atiyor. Frikiki attirip cikaracaksin. :)
-
Gol yemesek kendimize geleceğimiz yok
-
ael 1-0 önde marsilya karşısında
-
arango bunu atar
atamadı :D :D :D
-
2. yarı Mönchengladbach koparır maçı Fenerbahçedeki 2. yarılardaki oyundan düşme sorunu yüzünden.
-
Sanırım Rıdvan Dilmen'i uyarmışlar bu sefer az konuşuyor :)
-
meireles ne çalım attı be
-
müthişşşşşşşşşşşşş goooooooooooolllllllllll
-
-
-
-
Sırada sen varsın > Mehmet Topal
-
Ahaha spiker ağayacak nerdeyse :D
-
Çok deli gol oldu yahu, helal olsun.
-
gol güzeldi de topu kaleci bize veriyor biz volkana geri dönüyoruz böyle bir sacmalik yok ikidebir kaleciye kadar geri pas yapmalarina uyuz oluyorum böyle saha kenarinda olup küfür edesim geliyor geri pas yapanlara
-
-
sabri tarzı geri pas oldu :D :D :D