Onu demek istemedim.
Hani tespit yapmayı seviyoruz ya hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm diye. Eğer durum öyleyse biraz maçlarımızı izleseydiniz keşke? Genel konuşuyorum bu arada...
Printable View
Çok çok kötü oynayarak kazandık.. Anlam veremediğim bi tutukluk vardı takımda.. Sanki zorla sahaya çıkmış gibiydiler.. Defansta çok çok açık verdik.. düzelmesi lazım zira böyle Süper ligde kalburüstü bi takım hiç affetmez 3 tane atar..
Marsilya'nın yenilmesi iyi oldu aslında, köy takımı Gladbach yenmiş 2-0..
Son dakikalarda herkes hücumcu çıkarıp savunma alabilir.Bunu mourinho'da yapıyor. Hatta mourinho 3 önliberoyla maça da çıkıyor zaman zaman. Bunlar olabilir. Takım kötü oynadığı maçları kazanabiliyor bu önemli bir şey.
Diyorsunuz ki şimdi Volkan olmasa kazanamazdık. E tamam da biz fenerbahçe'yiz tabi ki volkan olacak gg olacak. Uşakspor yok sahada.Büyük ve yetenekli oyuncular olmazsa Barca'da kazanamaz değil mi?
Bugün rakibimiz marsilya olsa yine benzer bir oyun olurdu.Atan kazanırdı falan. Çünkü bizim takımımızın karakteri rakibe kontrolü teslim edip,düşük tempoda oynamak oldu son zamanlarda.Rakip Milan'da olsa Limassol'da olsa aynı derece mahkum oluyoruz.Bu zamanla düzelecektir.Kadroya yeni ekleme çok yapıldı bu sene ve sakatlıklarda fazla oldugundan ısınamadılar henüz.
Selçuk'a gelecek olursak, Meireles geldiğinde ya da Mehmet Topuz zaten Selçuk kulübeye dönecektir. Onlar gelene kadar geçen süreci de iyi atlatmak önemli bizim için.
Bugün muhteşem bir futbol oynadık, iyi bir oyun ve bitmek bilmeyen tempomuz her geçen gün daha da bizi ilerletiyor. Siz bakmayın maçın yıldızının Volkan Demirel olduğuna veya golün ve gol dışında en ciddi pozisyonun Egemen'den olduğuna.
Ayrıca bugün burada bir tarih yazık çünkü AEL Limassol kendi sahasında oynadığı bilmem kaç maçta hiç yenilmemiş ve onlara ilk yenilgiyi tattırdık. 4 savunma 3 ön libero, daha sonra 5 savunma 3 ön libero hattımız ile rakibin 2-3 golü rahat atabileceği pozisyonu vermiş olabiliriz ama top yuvarlak yapacak bir şey yok.
İngiltere'den canavar gibi gelip şimdiki haliyle bir kediyi andıran Kuyt'un bu düşük fiziksel görünümünü kesinlikle antrenman sistemine dayandırmıyoruz çünkü burası Türkiye, burada antrenmanlar gelişmek için değildir. Bugünü de kurtardığımız için mutluyuz huzurluyuz, tebrikler.
krasic sen ne iş yaparsın kanka? kanka deyip bağrıma basıyorum ama arada bir doğru bir şey yap. krasic niye oynamıyor dediğimizde cevabı aykut kocaman lehine verme.
mehmet topal ve selçuk aynı anda oynadığında o çok dalga geçilen bam orta sahasından beter oluyoruz. yahu recep, sezer yahut salih oynasa daha mı çok pozisyon veririz? allah aşkına ya köy takımına 5 6 tane pozisyon veriyoruz, bu mudur garanti futbol anlayışı?
İroni olduğu o kadar belli ki Cihan sende :D
Bütün takımların çıkıp zorlanacağı bir deplasman ama biraz daha üretken olunabilirdi sanki. Hayırlı olsun 3puan.
Çok kötü oynayarak kazandık. Grupta avantajı yakaladık. Gruptan çıkarız ama bu futbolla üst turlar çok zor.
Fener gruptan %95 çıkar. Hatta bana göre %100 de matematiksel olarak henüz uygun değil :)
Maçtan önce niye Krasiç yok diyenler (ben dahil) maçtan sonra Krasiç'i eleştiriyor. demek ki bu adam (Aykut Kocaman) birşeyler biliyor ki 11 de yer vermiyor. Anladığım kadarıyla Aykut Kocaman 4-3-3 oynatacak ne olursa olsun. bir de renkdaşlardan ricam Selçuk'a Sabri muamelesi yapmayın.
Tebrikler Fenerbahçe , yolumuza devam ediyoruz..
çok erken yorum yapıyorsunuz. 1 maçla anlaşılacak şeyler değil bunlar. ki 11 de başlamadı maça.
Kötü oynadığımız bir gerçek ama şurda gelmiş boş boş ironi yapanlar galibiyete sevinmesin bi zahmet. Adamın Xavi'si varda oynatmıyor Selçuğu oynatıyor sanki. Krasiç diye yırtındınız sonra kendiniz eleştiriyorsunuz he birader boşa mı dil döküyoruz Hoca izliyo antremanları diye. Azıcık sabır ve anlayış lazım ama nerdeee ....
Krasic sadece geçen sene hariç tüm sezonlarında -buna Juventus da dahil- üst düzey oynamış bir oyuncu. Geçen sene çok az maça çıktı ve bu sene sakatlık yaşadı biraz sabrı hakediyor.
Krasic iyi değil evet ancak yetenek şöyle böyle diye yorum yapmak için çok erken.
Bu adam daha tam alışamadı ve hazır değil.Bugün girip kötü oynadı ama bu adam yeteneksiz demek ağır olur.Krasic'i çok seviyorum çok iyi oyuncu ve aşırı derecede istedim gelmesini eminim ki alışınca çok büyük işler yapacak.
Bu arada o nasıl taraftardır.. Söyledikleri marş ve çaldıkları tempo uyuttu bizi resmen.. Bi ara kalelerine büyü yapıyolar diye düşündüm..
Ooooo Oooooo. Hep aynı tempoda tezahuratları. Maç başında hep beraber zıplıyorlardı felan ama sonradan baya düştü tempoları. Zaten gol yedikten sonra çıtları çıkmadı.
Maç için fazla birşey söylemeyeceğim. Fakat; tempo zaman zaman fırladı. Maçın başındaki pozisyonlardan birini atsalardı, fark yiyebilirdik diye düşünüyorum. İkinci yarı daha çok topa hakim olmaya çalıştık.
Son saniyelerde neden bu kadar çok geriliyorum acaba? Alan savunmasında sanırım bi problem var. Özellikle Serdar girdikten sonra, 5 kişi birbirini takip edemedi. Kademe hataları birbirini izledi.
Maçın 90 dakikasını izlediğim için rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki; bu gecenin özeti, Volkan Demirel'dir. Öyle ya da böyle gelen 3 puan, F.Bahçe'nin bu gece gruptan çıkmasını sağladı.
Kalan maçlarda, ilk 2 için bir galibiyet, liderlik için de bir galibiyetin yanında Marsilya'ya mağlup olunmaması yeterli olur.
Medya biraz büyüttü sanırım AEL taraftarlarını. Fazla fanatik değil gibiler. En azından Apoel, Anorthosis veya Omonia takımlarının daha vahşet taraftarları varmış sanırım. AEL'in de siyasi partilerle bağlantısı pek yok diye duymuştum NTVspor'damı biryerde. Güzel maç oldu.
Egemen'in güzel golüyle 3 puanı aldık. Fenerbahçe gruptan rahat çıkar artık.
Kötü oynayarak maç kazanmak önemli bir meziyettir. Tebrikler Fenerbahçe.
Volkan birebir 10 :D
ülkemiz finishing bakimindan tavan ozman :D usta golculer varda biz göremedik