Originally Posted by
Gncl1905
İyi de bunun araştırmayla ne ilgisi var? Oyun kolaysa ne yapalım? Kadro kalitesi olarak Barça ile yarışamayız gerçekte de oyunda da ama ben oyunda Barça'dan gol dahi yemiyorum. Kadrom mu çok iyi? Hayır. Taktiğim mi çok iyi? İdare eder. Asıl önemli olan kadro uyumu. %80'lerdeyken rakip tanımıyorsun.
Ayrıca sorun sadece Galatasaray'da mı her zaman gelip bize sallıyorsunuz anlamıyorum. Benim oyunda da Fenerbahçe ŞL çeyrek finalinde Real Madrid'e elendi deplasman gol kuralıyla(ilk sezon, Stoch satılmıştı Man City 15 MN Euro bedelle dişe dokunur bir transfer de yoktu). Ben de Real'den fark yedim yarı finalde. Ligde ise son hafta şampiyon olabildim zar zor. Fenerbahçe'yi senin oyunundaki gibi bir insan değil bilgisayar yönetiyor üstelik düşün durumu.
Emre Çolak konusuna hiç girmeyeyim 123 CA'sı mı ne var. Abartı buysa daha da bir şey demiyorum.
Sadece de bir örnek vereyim. Soner Aydoğdu'ya 153 PA girilmiş iyi ki Galatasaray'a transfer olmamış yoksa araştırma bölümü yıkılırdı bu adam ne yapmışta bu PA almış falan filan. Şu an Trabzonspor'da ve bir şikayet bile yok(Soner'e verilen PA fazla demiyorum sadece bir örnek). Böyle devam edin iyi yoldasınız.