Sanırım Sabri'nin asistini yedi Amrabat :n:
Printable View
Sanırım Sabri'nin asistini yedi Amrabat :n:
Başgan bundan sonra iddaa bültenlerinin yayınlandığı günler içine doğdur bol bol. Paraya çok ihtiyacım var, malum bitirme projesi çok pahalıya patlıyor :zuhaha
Bu galibiyet çok güzel oldu. En azından Avrupa'dan tamamen elenmeme yolunda önemli bir adım. Bir de eskaza Manchester'i yenersek değmeyin keyfimize :)
3-1 bitti oh be kırdık şeytanın bacağını
gollll manu 2-1
Posizyon üzerinden 15 sn geçmişti neredeyse hakem döndü penaltı dedi ilginç oldu :)
1 maçta 2. olduk :D
Tebrikler Galatasarayım :) Helal olsun Man U :) Selamlar Alex dedeciğim :n:
Gol be ManU be heheyttt bu iş bu kadar haydi şimdi gelsin 6 puan gelsin ikinci tur.
Attı kazandı manu
Aslanım Manchester bize de yedeklerle gelirlerse güzel olacak ama çok mu şey istiyorum:)
Şimdi biz 2. mi olduk? :)
Oh be :)
Çok klişe olacak ama;
Burak Yılmaz,bizde öyle !
:n:
Cluj takımından bazı kişiler maç öncesi atıp tutuyodu.Galatasaray'dan korkmuyoruz yenebiliriz falan veya ilk maç sonu dalga geçmeler falan cehenneme geldik diye biliyoduk havuz çıktı falan böyle ezberletiriz adımızı gruptan da çıkacağız inşallah
Manu 3 yaptı
Bezelye attı 3-1 oldu :)
Oha 3-1 oldu :D
http://www.limango.com.tr/shop/index...0&allproduct=1
GS'lilere hediye olarak %80 indirim buyrun :)
Manu'da rahatlattı durumu.
3 oldu Man.Utd Bezelye attı :zuhaha
üjjjjjjjj bir :)
Man'u çıkmayı garantiledi ve bizim maça çok büyük ihtimal yedek ağırlıklı çıkacak.Evimizde bi galibiyet, neden olmasın?
http://i.imgur.com/NbNFM.png
Sir, yedeklerle gel be gülüm. :)
ManU'dan 1 puan almak 3.'lüğü sağlama almak demek, kazanırsak harika olur tabii. :)
Özete bakıyorumda, Galatasaray iyi pozisyonlar vermiş, Muslera'nın katkısı çok büyük zaferde.
Aman Allah'ım çok iyi oldu yaa. Süper bir şey bu geliyor tur geliyoruz AVRUPA hatta geldik açın kapıyı.
Türkiye'de ki bu yayıncılık yüzüne bu güzel galibiyeti seyredemedim.Yazıklar olsun.
Grup çok garip bi şekil aldı. Kalan iki hafta çok enteresan şeyler olabilir. Zevkli maçlar olucaktır.
Harikaydık harika tebrikler ASLANLAR !