Yine 4dk.verdi . 95te penalti calmasini bekliyoruz ailece
Printable View
Yine 4dk.verdi . 95te penalti calmasini bekliyoruz ailece
hürriyet resmen meirelesi biçti kart dahi görmemiş
yuh ne biçim dirsek attı yuh nerde bu hakem
Sezer'in kaş'ı kendi kendine açılmış bak sen
Eskisehirspor futbolcularının karakter özelliklerinin bes para etmez oldugunu gördük.Tello acık acık dirsegi vuruyor sonra elleri kaldırıp birşey yapmadım diyor.Yazık cidden ya.
Galibiyeti hakeden Fenerbahçe'ydi. 2 puan bıraktı ama çok fazla şey kazandı bence.
Eskişehir'in pozisyonları ya hakem hatası ya Fenerbahçe'nin bireysel savunma hatalarından geldi.
TARİH 4 OCAK 2012
Kocaman, hakem hatalarıyla ilgili bir soru üzerine, ''Sivas maçıyla başlayan, ufak ufak hani 'ince ince yasemince' derler ya, böyle bir durum var. Bir budama var. Güç dengeleri değişti. Bu güç kaybını da hakemlerin iyi aldığını düşünüyorum. Çok net söylüyorum, güç dengeleri değişti'' şeklinde konuştu.
100e kadar filan oynatsaydı keske fırat aydınus.Belki Eskisehir atardı.
Ben sahada Fenerbahçe'yi gördüm ya, gerisi boştur..
Evet hakem aldı elimizden bu maçı, umuyorum ki hataları kasıtlı değil, bilmeden yapmıştır, yoksa, eğer hakkımızı bilerek yediyse kat kat çıkar inşallah..
Şaka mı yaptınız acaba? Hani maçı izliyorsunuz?
Fırat Aydınus yerine başka bir hakem olsaydı Fenebahçe bu maçı kazanmıştı.
Meireles'in mükemmel futbolu görememek, fanatikçe yorum yapabilmek için fırsat kollamak için yanlış yerdesiniz. Fanatikliğinizi tutamıyorsanız yukarıda sağda "Çıkış Yap" butonu var. Basın ve çıkın.
Fenerbahçe 10 kişi mücadele etmesine rağmen çok güzel futbol oynadı. Aksine ben bu futbol ile şampiyonluğun en büyük adayı görüyorum Fenerbahçe'yi şu an.
Maç Fenerbahçe'nin hakkıydı. Daha ötesi yok.
Hakeme rağmen 1 puan almasını bildik.
Puanımızın çalınışını 90 dakika boyunca canlı canlı izledik.
Yazıklar olsun bir maç katledildi.
Gurur duyulacak bir skordur bu, sezon sonu kupayı kaldırırız.
İşin komik yanı Sezer'in kaşı açılıyor, hakem oralı değil, havadan maç içinde kuş uça Fenerbahçe'den oyuncu atar, Sezer'in kaşı acaba nasıl açıldı diye hiç yorumlamıyor?
Kalite farkı, o kadar pozisyon bulup atamazsan kalende görürsün topu :) Hatta Kuyt'ta atıyordu neredeyse. İlk yarı ne oldu, ne bitti bilmiyorum ama Fenerbahçe ikinci yarı eksik oynamasına rağmen çok çok iyiydi (savunma bloğu hariç). Yine benzer bir hafta görücez galiba, büyükler birbirinden özenerek puanları dağıtacak :) Beşiktaş Antalya deplasmanında, Trabzon Ordu'da.
Penaltı'nın doğru karar olduğunu düşünüyorum ben. Eskişehirli oyuncu kendini takmamış. Ayağına basacağı noktaya Hasan Ali ayağını koyunca temas yaşanıyor ve yere düşüyor.
Kırmızı kartı ise anlayamadım. Hakem çok uzakta duyması imkansız. Bence yardımcı hakem göster demiştir. Eğer kendi insiyatifiyle gösterdiyse Aydınus ağır saçmalamış.
İkinci yarıdaki mücadelelerinden dolayı oyuncularımızı kutluyorum yalnız keşke bu kadar geri çekilmeseydiler eminim 10 kişiyle bile üstünlüğü ele alabilirdik. 1-1 olduktan sonra atağı kısmen bıraktık. Yobo ve Bekir yaptıkları muazzam hatayla beni dehşete düşürdüler. Böyle bir ortamda yapma bari be adam, takım zaten eksik bir de siz üstüne ekliyorsunuz.
Bu sezon çoğu kez hakem hatalarını gözlemlememe rağmen kötü sonuçta hep takımımı eleştirdim, bilen bilir. Ama ilk kez -abartısız- bu kadar art niyetli bir hakeme karşı oynadığımızı söyleyebilirim. Alakasız bir kırmızı kart, verilen uzatmanın zaman aşımına uğraması, akabinde çalınan çok ucuz bir penaltı, Necatinin topu eliyle oynamasına rağmen hakemin devam ettirmesi, Sezer Öztürk'e dirsek atılması kaşının açılması ama hakemin oralı olmaması ve 4 dakikalık ikinci uzatmanın +7'de bitmesi. Pes ki Pes. Bu kadar olmaz. Bunlar hata falan değil adını ne koyarsanız koyun ama bu kadar uzayıp giden bir liste hata olamaz.
Son dönemde ligimizde inanılmaz basitlikte penaltılar çalınıyor en küçük temas penaltı olmaya başladı bence böyle olmamalı.
bu takım marsilyadan turla döner
Küfür edenin Veysel; ama oyundan atılanın Caner olduğu söyleniyor. Zaten dirsek neden gözükmedi belli oluyor, hem kulağı hem gözü sakat.
Fırat Aydınus Lig'de toplam 24 kırmızı kart gösterdi. GS'ye 1, BJK'ye 2 ve Fenerbahçe'ye tam 10! Yanlış okumadınız!
Konuşmaya bile gerek yok.
Şöhret basamaklarını tırmanmasında Cüneyt Çakır gibi Fenerbahçe'ye karşı yaptığı hatalar olan Fırat Aydınus'un özüne dönüşüdür bence bu maç. Uzun zaman sonra ilk defa bir hakemin talimat aldığı fikrine kapıldım.
caner küfür etse hoca bu kadar savunmaz onu geçen sene etmişti hoca hiç savunmadı
Bu arada son 5-10 dakikada Eskisehirspor'lu bir futbolcuyu öldürsek bile ceza sahası icinde penaltı filan veremezdi korkudan Fırat Aydınus.Aykut Kocaman'ın o kadar tepkisinden sonra tribüne gönderememesinden belli oluyor yaptıgı hatayı anlayıp pisman oldugu.
galatasaraylilik bir karakter ozelligi mi? ne sacma bir tespittir bu :) boyle bir genelleme yapmak cok yanlis, ¿galatasarayli bir kisi tahrik etmez, ama fenerbahceli tahrik eder ?. buyuk bir yanilgi icersindesiniz. hem FBlisi hem de GSlisi yapar bunu, oyle bir kaide yok.
1-1 iyi sonuc, kazanmiyorsak da kaybetmemek onemli. direncli bir durus icersindeyiz, maci kolay birakmiyoruz. kuyt in hucum presi bunda cok etkili, maci hic birakmiyor. 90 dakika calisiyor sahada, takimi da atesliyor bu konuda. sira marsilya macina geldi. 1 puan alalim, turlayalim.
hakem firat aydinusa kanim hic isinmadi, onun yonettigi maclarda hep sikinti oluyor.
Caner kırmızı kart görmeseydi fener maçı cok rahat macı alırdı..Ayrıca SOW bu ülkede en iyi santrafor bu kadar.Defansif takıma rağmen gol atabiliyorsa ..
Fenerbahce 10 kişi kaldığı zaman özlediğimiz futbolu oynadı..Pas yapan,mücadele eden,Hırslı ama 10 kişi kalmasaylı eskişehir gibi bir deplasmanda cok ağırdır..
Fenerbahce bu oyununu sürdürürse isterse her maç yenilsin yeterki böyle oynasın..
Aykut Kocaman ve Veysel Sarı'nın maç sonu röportajını büyük bir merak icerinde bekliyorum.Aykut Hoca kötü birşeyler söyleyip ceza almaz insallah.
veysel ben küfür etmedim ama canerinde ettiğini duymadım demiş