yanlız bu egemen kendini çok yere atıyor uyarılması lazım bir verir ler 2 verirler vermedilermi golü yeriz
Printable View
yanlız bu egemen kendini çok yere atıyor uyarılması lazım bir verir ler 2 verirler vermedilermi golü yeriz
NTV SPOR'da Malaga - Barcelona maçı var onu izleyelim daha iyi ya. :D
Maç sonu 1461 Trabzon'u alkışlayan taraftarımız şunu kendi takımına da yapmayı becerebilse keşke...
Yine ve yine bir büyük takım daha sahaya üstünde büyük takım formasıyla çıktığı için puan aldı.
Öncelikle Mert'i ve Salih'i tebrik ederim.
Sezon boyunca deplasmanda oynadığımız tüm maçlara şöyle genel olarak bakın, puan veya puanlar ile döndüğümüz tüm maçlarda kalecilerimiz maçın yıldızı olmuştur, isim farketmez kaleci olması kafi : )
Bu maç bana şunu gösterdi Kuyt kesinlikle 4-4-2 oynamak için uygun bir oyuncu değil. Tek forvet oynadığı zamanda Sağ çizgiye doğru yöneliyor, çift forvet oynamaya çalıştığımızda da sağ çizgiye kayıyor. Özellikle ikinci yarının başında 4-4-2'ye döndük ama Cristian'ın ayaklarının hala ileride olması, Kuyt'un sürekli sağda oynaması ve Mehmet Topuzla orada vasıfsız bir eleman olarak devam etmesi bir anda koca orta alanı boşalttı. Olur da kazara artık 4-4-2 oynayacaksak Sow'un yanındaki isim Kuyt olmamalı.
Son olarak yine kötü futbolun makyajı olan bir galibiyet oldu. Yani eyvah yedik yiyeceğiz dediğimiz bir maç 3 dakikada 2-0 oldu. Umarım bu galibiyet oynadığımız kötü oyuna perde olmaz. Kimi yendiğimizi unutmayalım (Trabzonspor'un paf takımı) gerçi artık buna bile mutlu oluyoruz ya neyse : )
Trabzon taraftarını cani gönülden tebrik ederim , maçı çirkinleştirmek adına yapmadıkları kalmadı.
Aykut Kocaman'ın kafasına cisim atıldıktan sonraki tepkisi bile buralı değil. Bu adam Türkiye'ye çok.
1995-96'da Trabzonsporlu futbolcuların emeğine saygı dedikten sonra FB'den gönderilen A. Kocaman, bugün aynı tribünden kafasına taş yedı.
Fener tecrubesi ile kazandi tebrikler.
Taşş atmalarını istemiyorumda günümüzden 96'yı döndüya belki omuzlarda taşınmasını çiçeklerle karşılanmasını falan bekliyordur diye sordum.Halbuki o kadar geri gitmesine gerek yoktu 1,2 yıl öncesine dönsün taşın,şişenin nedeninin çözerdi.
Barış Memiş @BarisMemis
Seramonıde goksu kardesımızın elını sıkmayanlar ıkıncı macta bıze el uzatmasınlar!
Eskiye dair konusulacaksa cok sey yazilir hoc geregi yok. Futbol icerisinde son 2 senede yasanan seyler bi bizim taraftari etkilemedi, Fenerbahce taraftarida cok etkilendiki onlarin maddi hasari daha buyuk oldu cikartiklari olaylarda. Turkiyenin utanci denmis buna sadece guluyorum :D Turkiyede utanilacak cok sey var bu cisim atma olayindan once.
Göksu 2 hafta önce ''Bank Asya'da karşılaşmamız gereken bir takımla kupada karşılaşıyoruz, kader'' tarzında bir twit atmış sanırım, ona tepki vermişler. Ben şahsen saha dışında tepki göstermelerini beklerdim. Saha içinde rakibine böyle bir saygısızlık yapıyorsan, bir zahmet rakipten, taraftardan saygı beklemeyeceksin.
El sıkmama olayı çok ayıp olmuş, o yazıyı silmişti Trabzonlu oyuncu, üstelik yaşı belli. Fenerbahçeli oyuncular takım olarak devam ettirerek yanlış yapmışlar bence, yakışmamış.
Aykut Kocamanada ayri bi parantez acmak lazim.
Rakibine ciddiye almis ve saygi gostermis. Onun haricindede burda yapildigi gibi bi Trabzon dememis Turkiyenin her yerinde "OFKE VAR" ve " HERKES AYNAYA BAKMALI" demis. Kendisine belkide ilk defa saygi duydum.
Tessekurler Aykut Kocaman.
Yukarıda Göksu'ya karşı organize bir hareket vardı elini sıkmadılar mevzu bahsi geçmiş, bu olay hakkında görüş bildirmek için görüntüleri izlemeyi bekledim ve nihayet az önce izledim.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=6Lk_nCfWoZc"]Maç Öncesi[/YOUTUBE]
Görüntüleri izleyince sizde göreceksiniz, Baroni'ye gelene kadar Göksu'nun eli havada bir kaç isim elini vuruyor geçiyor, Cristian gelince elini indiriyor en son Salih, Egemen gelince o da eline vuruyor geçiyor.
Ben bu görüntüyü izleyip yorum yapmıştım, hiçbiri sıkmıyor gibi gözüküyor sana ve Gürcan Bilgiç'e katılmıyorum bu konuda.
Bu seronomileri çok yaşadığım için bilirim zaten öyle sıkma mevzusu da fazla gerçekleşmez el dokundurur geçer oyuncular. Bazıları da yavaş yavaş tokalaşır uyuz olurdum bayram davetine gelmiş gibi : ) Bir kaç isim kasıtlı olarak el uzatmıyor oyuncuya ama tokalaşan veya el çarpıştıran da var. Hiç biri yapmıyor demek olmaz. Futbolda temel kural saygıdır, haksızlığa uğradığını düşünebilir öyle olduğunu kabul edebilirsin ama bu kimseye saygısızlık yapacağın anlamına gelmez, yok genç oyuncuymuş. Bizim genç tabirimiz futbolda gerçekten farklı, Geçen Sezer 2 gol atmıştı, Haberde Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Fener'i taşıdı yazıyordu, Sezer 27 yaşında. Göksu ise 22 yaşında koca adam, yani sırf taraftara şirin görüneyim diye aynı işten ekmek yediğin insanlara saygısızlık yaparsan onlar da bir şekil karşılık verir ki bir kaç kişi o şekil tepki göstermiş.
Seremonide bulunmadığım için detayını bilemeyeceğim senin kadar. :) Göksu 19 yaşında sanıyordum ben yahu, bazı haberlerde o şekilde yazıyordu, ben ne olursa olsun Fenerbahçe'li futbolculardan büyüklük beklerdim yine de.
cok haklisin, bu tavir pek yakismadi. Boyle kaptanlarimiz oldugu surece bunlari cok yasariz biz. alex olsa bunun olmasi mumkun olur muydu acaba. bu arada goksu cristiana kadar sabrederek elini uzatmis ama artik orda pes etmis ve elini indirmis. yani takimdan hickimse goksuya elini uzatmiyor, zaten sercan da yakin sahidi olayin. o da tepkisini belirtimis twitterda. takim halinde goksuya tepki konulmus, bu acik.