Haaa benim türkçe de ki kelimeleri takmadığım için pek bakmadım ona.. :D
Printable View
Allahtan otomatik güncellemeyi kapatmıştım şuanki oyun gayet güzel :)
Kanat oyuncuları inanılmaz yardırır olmuş :d
Sizde Arkadaşlar Oyun Oynanmaz Halde Diyip Güncelleme İsteyen Siz Değilmiydiniz Şimdi İse Güncelleme Geldi FM 2014 Beklemek Lazım,Oyun İyice Kötü Olmuş Vs Gibi İletiler Yazmışsınız Karar Veriniz İYİMİ KÖTÜMÜ..
Nasıl değişiklik olursa olsun yine de kimisi iyi olmuş diyecek kimisi kötü olmuş diyecek. Kanatlardan yardırmak mubahsa hızlı kanat oyuncuları alın yani nedir? Ya da rakibin kanat oyuncuları iyiyse buna önlem alın. Yok bu güncelleme olmamış diyorsanız eski versiyona dönün bu kadar basit. Kafanıza silah mı dayayıp güncelleme yapmanızı istiyorlar?
önceki güncelleştirmelerde yada önceki serilerde varmıydı bilmiyorum ama maç motorunda panenka penaltısı da varmış şimdi farkettim
Ben otomatik güncellemeyi kapattım. En başta bunu söyleyeyim. Önceki sürüme nasıl geçilir konusunda şu şekilde yapılabilir. Oyunu yedekleyin. yani 4 küsür Gb lık olan komple oyun dosyalarının yedeklenmesinden bahsediyorum. Farzedelim en son güncellemeyi yapmış olun. Oyunu silip steam den otomatik güncellemeyi kapatarak yeniden geri yükleme yaparak oyunu kurun steam üzerinden (download demiyorum, yedekten geri yükleme). Kurduktan sonra oyun ilk versiyonunda olacaktır. Otomatik güncelleme de olmadığı için o halinde kalır zaten. Daha kısa bir yolu varsa bilmiyorum.
Arkadaşlar bu zamana kadar çok eleştiri yaptım bir çoğuda olumsuzdu yamayı indirdiğim andan itibaren yeni kariyer açıp tam 1 sezon oynadım şimdi yine yorumumu yazacağım:
YAMA yada GÜNCELLEME oyundaki eksiklikleri aksilikleri HATALARI gidermek için çıkarılır. ama fm 13 tam 4 tane yama çıkardı ve herbirinde sorunlar daha da arttı sorun üstüne sorun ekledi. 13.1.3 te sakatlık sorunu çıktı 13.2 de bu giderilemediği gibi şimdi de kanat oyuncularının yani orjinal mevkii ML/MR AMR/AML olan her futbolcu kendini Messi yada Ronaldo sanıyor. Bakın önceki yamada sakatlık şimdi de kanat oyuncularının bencilliği eklendi oyuna.
13.1.3 versiyonunda maçlar kısır geçerdi şut olmazdı. AYRICA takımlar duran topları normaldende az yani nadiren olumlu kullanıyordu(frikik korner v.s) ŞİMDİ ise tam tersi bol şut bol frikik golü kornerler hep tehlike. Bir kaç arkadaş 13.1.3 için maçlar kısır geçiodu şimdide bol oluo diosunuz siz ne istedğinizi bilmiosunuz a getirmiş lafı. BİZLER NE İSTEDĞİMİZİ İYİ BİLİYORUZDA SİGAMES BUNU KARŞILAYAMIYOR ve aslında sizde resmin genel çerçevesinden bakmayı denemiyorsunuz. Bu 4 yamanın özeti şu. Oda soğuk klimayı açıp sıcağa getir diyorsunuz, kumanda elinde olan arkadaş 30 derecede fan ayarını full yapıyor. ya çok sıcak oldu deyince de bu sefer kış ortasında klimayı soğuk moda alıp dereceyi 16 da çalıştırıyor. YANİ AYARI TUTTURAMIYOR. ORTA YOLU BULAMIYOR. verdiğim örnekten gitmek gerekirse klimayı otomatik fan ayarında 25 derece de çalıştıramıyor. FM 13 te SİGAMES'in yaptığı tamda bu.
Kanatlar işlemio deiye raporlanıyor, kanatlar coşuyo. Maçlarda az şut oluo die raporlanan olayın çözümünü yine dengeleyemeyip 25-30 lara varan şut seviyelerine çıkarıo. 13.1.3 ten önce defans yapmak zordu 13.1.3 ile defans ve takımın defansif yerleşimi çok çok ABARTI iyi oldu bu abartıyı traşlayıp normal seviyeye çekmek için raoprlandı 13.2 de de yine 13.1.3 TEN önceki seviyeye döndü. Frenler tutmuo fm de artık.
ve bu olay fm fanlarının ne istediğini bilmediğinden kaynaklanmıo SIGAMES'TE farkında olayın ama onlarda dengeyi sağlayamıor. YOKSA hiç bir oyun şirketi çıkardığı bir yamanın üstüne yayınladığı 2. bir yamayla aslında en başa dönmez. AMA FM 13 tam bir kısır döngü şu an takım defansı yerleşimi 13.1.3 ten önceki seviyede hatta biraz daha kötü. ŞUTLAR DESENİZ YİNE ÖYLE. Hatırlayın herkes kanat oyuncularının orta açmadığından kanada kadar gidip geri döndüğünden yakındı oyun ilk çıktığında ŞİMDİ İSE HER ORTA GOL işte burda suç SIGAMES te dengeyi sağlayamıyor.
Bir kaç arkadaş FM 14 ü bekleyelim demiş. katılıyorum Ziraa artık tek şey Şubat yaması orda da düzelmezse yapacak bir şey yok. FAKAT SIGAMES 2012-2013 FUTBOL SEZONUNU FM 13 TE OYNATAMIORSA Lütfen forum yöneticileri bu ricayı yayınlasın FM 12 YE 2012-2013 sezonu kadro yaması çıkarsın...
Yok yahu yok ben bu 13'e alışmadım. Açıyorum oyunu, oynuyorum ve anında sıkılıyorum. Geri 12'yi açıyorum ve "ohhhhhhhhhh!" diyorum. Sanırım FM benim için 13 itibari ile son buldu. Artık 12 ile devam edeceğim edebildiğim yere kadar.
Hani kanat oyuncuları bencil diyorsunuz ya o Takım Oyun'unun az olmasından kaynaklanabilir.
1 haftada 5 oyuncum sakatlandı ve süreleri en az 5 hafta 2 ay arasında. antrenman oyunun kendi antrenmanı ayar yapmadım. bana fazla geldi bu kadar sakatlık.
Kanat oyuncuları Tanrı olmuş. Ortak kariyerde Newcastle oynuyorum Ben Arfa 2 defa tüm takımı çalımlayıp gol attım. Ama bu tür galibiyetler zevk vermiyor, maç motorunun daha elden geçmesi lazım.
son güncellemeden sonra bende böyle olmaya başladı, normalde sadece kendi rakibimle ilgili maç öncesi medya haberleri çıkardı şimdi ligdeki bütün takımlarınki çıkıyor. acaba güncellemeden mi kaynaklanıyor bu durum?
http://f1212.hizliresim.com/14/n/h38rt.jpg
abonelıklerden ayarlıyabılırsınız bende hıc cıkmıyor hepsini kaldırıyorum :D
Sakatlıklar: Her maç adam sakatlanıyor istisnasız. Antrenmanda, maçta. Bu kadar da olmaması lazım.
Defans: Kötüleşmiş sanki hatta sinir bozucu seviyede denilebilir. Bir pozisyonda korner kullanılıyor. Top arka direğe yakın bir yere doğru gidiyor. Ön direkte bekleyen rakip koşup o topa yetişip kafa atabiliyor(rakip de DC) ve gol oluyor. Her nasılsa benim defanslar izliyor. Maç içindeki pozisyonlar da cabası orda da izliyorlar. Kanat oyuncularının durdurulamaması da problem. Elini kolunu sallaya sallaya top sürüyor herkes. Bunları sadece rakip yapıyor da demiyorum. Kornerden Koray Günter Semih Kaya gol atmaya başladı ki oyunda hava hakimiyetleri pek iyi değil önceden de atamıyorlardı zaten. Top sürme konusunda da herkes gibi benim takımda da Messi'ler var artık.
Oyuncular daha da bencilleşmiş sanki. Saçma sapan şutlar çıkarıyorlar daha önceden yapmıyorlardı.
Bencillikte artış var bence de. Turnuvada Asamoah nerde görürse görsün vurdu.
Bazı şeyleri düzeltmişler bazı şeyler de bozulmuş. Tam ortasını bulabilirlerse inanılmaz olur. Brezilya'yı yönetiyorum, tabi kanatları bayağı iyi, ama Daniel Alves'in sağ bekten sol kanada kadar sürüp sol ayağıyla şut çekmesi inanılır gibi değildi. Önceki güncellemede bu kadar top sürmüyorlardı hatta hiç sürmüyorlardı ama ikisinin ortasını bulmak gerek. Sakatlık olarak oyuncular kulüplerinde değil de milli takımlarda çok sakatlanıyor. Ama onun dışında duran topların iyileştirilmesi hoşuma gitti.
En iyisi 2012'nin maç motoru üzerinden düzeltmeleri yapsınlar. Bu maç motoru'nda hayır yok anlaşılan
SIGAGAMES karşısında kendimi COK SAKAT VAR diyen adama benzetiyorum :)
Bu yamanin omru uzun olmaz.
Bu yamada kanatlar yardırıyor, o değil normalde maçlarım iki takım adınada en fazla 15 şut üzerinden oynanırdı. Şimdi bi karabükle maç yaptım 27 sut attık. Şöyle bir sıkıntı var ki rakibim en az 14-15 şut arası oynuyor maçlarda ve maç motoru açılmadan 2'şer 2'şer çıkıyor şutları çok saçma olmuş
kanatlar yardırsın arkadaşlar çok önemli değil ama rakip kanattan orta kesip çok gol atıyor. belki egemenle hasan ali çok kötü olduğu içindir bilemiyorum. sakatlıklar da normal bir şekilde olursa çok iyi olur. bir de hava toplarında çok penaltı oluyor hava topunda normalde çok penaltılık hareket yapılmaz asıl yerden çalım yerlerse defanslar çelme takıyor. az daha düzeltilse şu motor oyunun başka eksiği yok bence.
Fm2012 maç motoru üzerine yazsalardı bari şu oyunu ya.Ön siparişle aldım yama beklemekten daha 1 tane kariyer yapamadım.Geçen yamada az şut,az gol sorunları vardı şimdi bu yamada çok dripling,çok gol,çok şut sorunları var bir arasını tutturamadılar.7-7'lik maçlar falan paylaşmışlar sigames forumlarında.Muhtemelen bir yama daha çıkar 1 haftaya en azından öyle tahmin ediyorum tepkileri görünce.