Kolay kolay türkiye liglerine iddaa oynamam.Bugün ne olduysa oynayasım tuttu ve fenerbahçeye handikaplı girdim.Ben oynamamış olsaydım fener 6-0 alırdı maçı ama sırf ben oynadım diye son dakikada beraberliği kurtardı.Daha da türkiye ligi oynamam.
Printable View
Kolay kolay türkiye liglerine iddaa oynamam.Bugün ne olduysa oynayasım tuttu ve fenerbahçeye handikaplı girdim.Ben oynamamış olsaydım fener 6-0 alırdı maçı ama sırf ben oynadım diye son dakikada beraberliği kurtardı.Daha da türkiye ligi oynamam.
ulen film izledim sırf heyecan olmasın diye. film bitti direk fb tv'yi açtım ve duran top olmuş.son dk da açmışım, 2-2 oldu :)
O değil de izim memur "bu hafta spor toto oynayalım hocam, 4 büyükler kesin yener,diğerlerinide kapatırız" demişti de ben "olm bu hafta maçlar zor diyince " gülmüştü bana :) Yarın iyi kafa bulurum elemanla. 4'de sıfır yani...
Bırakın uzatmayı falan, herşey Orhan Ak yüzünden oldu.
Sevinsek mi üzülsek mi bilemedim.
M.Topal golden hemen sonra bomboş kafayı dışarı değilde kaleye atsa maç 3-2 belki 4-2 biterdi. 4-2-3-1'den fayda gelmez bunu anlamak lazım öncelikle. 4-4-2 oynayınca daha çok atak yapıyoruz bu kesinleşen bir şey artık. Semih ben mi yanlış gözlemliyorum bilmiyorum ama hiç bi işe yaramıyor aldığı topu geriye oynuyor. 2 kerede kaleye giden topu kesti zaten. Volkan ve Kuyt gerçekten çok formsuz ne yapılması gerekir bilmiyorum ama bu 2si gerçekten çok kötüler son haftalarda. Sow'un yanına bir forvet birde Cristian yerine oyunu daha iyi okuyabilen ve daha hızlı biri gelirse her şey düzelicek gibi geliyor bana. Transfer şart!
Artık Volkan sezon sonu ayrılsın sadece konuşmaya başladı, hazır sözleşmeside bitiyor yeni yüzler lazım. S.Moskova 9 milyon € veriyor Gökhan'a oda gidebilir. Yobo, Egemen, Serdar veya Bekir en az ikisi gönderilip direkt iki tane stoper şart. Salih Meireles Mehmet Topal takımda kalacak bir ortasahada daha gelecek maç içinde artık Selçuk'u bile görmek istemiyorum. Semih gözünü seveyim ya futbolu bırak erken yaşta ya da bul kendien bir kulüp. Krasiç filan artık bitti, Stoch desen ölü ruh. Caner hiçbir zaman iyi bir oyuncu olmadı.
topuz ve gökhanda cezalarını kupa maçında çekicek olmaları bizim için bir şans oldu :D
Yılmaz Vural kırmızı gören oyuncusunu pataklamış galiba açıklamalarına bakarsak :D
Yılmaz Vural Marvin'e gerizekalı dedi. :D
Az bile demiş, takımın tüm dengesini bozdu kırmızı kart, bizim için de faydalı oldu çünkü Marvin'i tutamıyorduk : )
Gökhan'da çok kötüydü. ondan da kurtulmuş olduk bir nevi :D
yilmaz hoca marven yerine orhana giydirse daha dogru 33-35 yasindaki yillarin tecrubesinin orda o hatayi yapmamasi lazim.
Yalnız Kuyt bir şut çekti top sanki eline çarptı Serdar Beyraktar'ın ama eli açık gibiydi. Tam net göremedim özette falan görülür inşallah.
Tamam o zaman tam net görememiştim çünkü.
Topuz'un ölüsü bu takımda oynar. Kırmızı görmesi onun şanssızlığıydı.
Kırmızı kartlar gelince Fenerbahçe bu maçı çevirir dedim.Elazığ gereksiz yere ortamı gerip Fenerbahçe'yi maça dahil etti.11-11 gitse uyuta uyuta alırdı maçı.10 kişi kalınca iyice yaslanıp tek kaleye döndü maç.Sanırım 2 şutları var onlarda gol.Elazığ üzülmemeli hak ettikleri 1 puandı.İlk gol 55-60'ta felan gelseydi maç skoru 4-2 olurdu.
Yılmaz Vural: "Benim akılsız oğlum Marvin." :n:
Yalnız hakikaten cuma günü oynayan puan kaybedince bütün takımlar puan kaybediyor büyü gibi bir şey bu :)
Elazığspor biraz daha taktik antrenman yaparsa ve geriye yaslanmaktan vazgeçerse iyi işler yapabilir ikinci yarı Yılmaz Hoca ile.
Asla değil.
Açık olan eline çarpmıyor dönüş sırası arkada kalan eline çarpıyor.
Şu takımda Sow'dan başka savaşan birinin olmaması da çok ayıp, lig tv 10 pozisyon belirlemiş hepsi Sow'un 1 tane bile diğer oyuncuların yok.
Helal olsun aldığı para, umarım Belhanda gelir takımın çıkışını geçtim, Sow için istiyorum bu transferi.
Takım 3 tane üst üste isabetli pas yapamadı rakip sahada. Şu takıma yaratıcı,teknik oyuncu şart. Cristian ve Selçuk gitsin artık bıktırdılar. Volkan da kendine gelsin 2 aydır şaşkın şaşkın duruyor kalede
Meirelesi de çok aradı takım pozisyon alma bilgisi çok üst düzey
Çok net söylüyorum Baroni varken Fenerbahçe maçlara 1 adam eksik başlar.
Bu kadar boş bir oyun yok futbol da, hayır kendisine de yazık. Hayatından 90 dakika'yı boşa harcıyor, boş presler, saçma şutlar, kötü paslar yazık yani.