ya abi ayağınla top kurtarmak ayıpmı anlamıyorum ah volkan vah volkan 2. yarı caner semih girer
Printable View
ya abi ayağınla top kurtarmak ayıpmı anlamıyorum ah volkan vah volkan 2. yarı caner semih girer
Ziegler yerine Caner'i almasi da mantikli. O kanattan hucum edemedik hic. Semih Caner Salih uclusunu alabilir hoca ilerleyen dakikalarda
20-25'ten sonra izlemeye başladım, Fenerbahçe çok net pozisyonları harcıyor. Son dönemde kazandığı maçlar da dahil ben bu kadar istekli olduklarını görmemiştim açıkçası. İkinci yarıda erken bulunacak bir golle maçı çevirebilir Fenerbahçe.
Cris çıkar caner girer 4 4 2 ye döneriz.
Liverpoolun penalticisini alıyoruz ama kaçırıyor şanssızlık bu.arada olur böyle şeyler asıl skandal volkan efendi.
Kaleyi Serkan'ın alması lazım
Penaltı gol olsa yada diğer bir şeyle ilk yarı 1-1 girsek maçı 3-1 , 4-1 alırdık eminim. Ancak şimdi en fazla 2-1 felan olur gibi geliyor o da atmak lazım artık golleri. Kaçmamalı bu kadar pozisyon.
Caner > Cris, Topuz > Kuyt değişikliğiyle 442'ye dönmemiz lazım.
birde uyuz olduğum diğer konu bizim 2 stoperin 60 metreye pas atma hevesi, orda beckham olsa öyle pas denemz ama egemen bekir deniyor
Kacan penalti, ustune webo'nun pozisyonu.. Biri girse cok rahat donecekti mac, yine de donecek diye dusunuyorum ama. Volkan'a soylenecek fazla bi sey yok, o ameliyati ol ve biraz dinlen diyorum sadece. Caner girer bence Cristian'in yerine.
Kayseride kiralık oynayan çocuk gelsin de onu görün siz mertmiş serkanmış tıraş onun yanında :D
Aziz Yıldırım yine soyunma odasına inmiş goygoyu dönüyor, hoş yapmadığı bir şey de değil hani.
Golü Sivas arıyor biz değil yazık
Defans Sivas'a gel gol at diyor adeta.
Kuyt ile Baroni çıkıp, Caner ve Topuz girse, 4-4-2'ye dönülse bu maç 3-1 biter.
Çok iyi Webo
Goooll Hadi ikincisi de gelsin.
Belediye Holmen'i verir mi acaba?
Webo o nasıl yükseliş :D
Kuyt dakikalardır kayıp.
Volkan halen Dünyanın en iyi beş kalecisinden biri mi :)
Kuyt yok piyasada Webo yerine Kuyt çıksaydı keşke.
Bu maç dönmez artık, geçmiş olsun. Yine beraberlik..
Cüneyt Çakır'ı mümkünse vermesinler artık lig maçlarına. İyice kıllandım heriften...Her yönettiği maç eyyam...
Aatıf'ın kaçırdığı kırılma anı, Fenerbahçe golü geliyor.
ne zaman canlı anlatımı açsam FB gol buluyor. açıcam şimdi...inşallah yine gudumetsizlik olmaz
Evet.... 87'de açtım maçı...