Orada yapılacak iş mi o Amrabat !
Printable View
Orada yapılacak iş mi o Amrabat !
Amrabat çok kötü. Bu kadar da kötü görmemiştim hiç ben onu.
Amrabat'ın Galatasaray'dan aldığı her kuruşa acıyorum.
sneijderde kalite kokuyor arkadas attigi paslarin hepsi cok olumlu :D
Tuncay resmen bitmiş. Bursa forması bile fazla.
Tuncay hayatının hatasını Fenerbahçe'den ayrılarak yaptı. Efsane olabilirdi.
Bursa taraftari Tuncay'i niye yuhaliyor her hatasinda cozebilen var mi?
Şuraya yazıyorum,ikinci yarıya damgasını vuracak Sneijder.
Bursaspor'da Pinto ve Batalla kendine kendine maç yapıyor. Tek oynayan onlar. O ikisi gitse Bursa biter.
Yeter Amrabat yeteeeeeeeeer !
sabrinin şutu keşke gol olsaydı...
Serdarın golü banada temiz gibi geldi ama hakem çok kötü.
Amrabat'ın olduğu kanata Selçuk'u koy yemin ediyorum o kanattan en az 3-4 gol atar her maç gs :)
1-1 bitti aydin yerine burak girseydi birseyler yapabilirdik aydin cok top ezdi
Bursaspor'un hakkı yendi. Gs dua etsin 1 puan aldığına
Amrabat çürüttün beni be paşam.70.dk'ya kadar ki oyuna kadar bir puan çok bile ancak son 20 dk genellikle top bizdeydi,maçın hakkı beraberlikti.Fırat Aydınus her iki taraf aleyinda saçma sapan kararlar verdi,felaketti.
2 puan kaybı önce Fatih Terim'e yazarım.
Emre, Engin, Yekta hiç top oynamadı. Oyuna sonradan giren Amrabat facia, Aydın kayıp. Sneijder basit oynuyor, futbolun doğrularını yapıyor ama takım onunla çok uyumsuz.
Çok sinir bozucu bir kayıp, ilk yarının sonunda gereken hamleler yapılsa bu maç dönerdi çok rahat.
Süleyman Hurma'dan da özür diliyorum, çok kızdık zamanında ama adam gerçek Galatasaraylıymış, Ali Turan ve Amrabat için onu dinlemeli, almaya çalışmamalıydık. Amrabat çok büyük bir kazıktır, içim acıyor resmen.
Antalya maçında Sneijder 11'e yazılmalı ve taktik onun en iyi kullanılacağı şekilde olmalı, bazı oyuncular 4-4-2 uğruna oynuyor çünkü, önemli olan Galatasaray Emre, Aydın, Amrabat değil.
Son olarak, Hamit şöyle böyle diyenler anladınız mı değerini ?
Bu arada söylemeyi unuttum,Hamit'i çok çok aradık.Sağ kanadımız iflas etti zaten sol kanat bir gram işlemiyor.
Fatih Terim'in yaptığı değişiklikler 2 puana mal oldu.Burak kesinlikle girmeliydi.Emre gibi hiçbir vasfı olmayan adam yine 90 dakika hiçbir işe yaramadan sahada kaldı.Bu konuda Fatih Terim'in adaletli forma dağıttığı söylenemez.Yerinde ve doğru değişiklikler yapılsa rahat bir galibiyet alınabilirdi.Rüzgar da etkili oldu kötü oyunda ama oyuncu değişiklikleri zaten 3 as oyuncusu olmayan takımı bitirdi.
45den 80e kadar bursa sahanın tek hakimiydi 3 puanı haketti ama olmadı hakemde tam el bombasıydı
bu beraberliğin tek sorumlusu fatih terimdir en uyuz olduğum şey bi teknik direktör hata yapabilir yanılabilir ama egoları yüzünden takımın önüne geçemez kaldıramıyorum ben bunu
Engin + Yekta + Aydın < Hamit olduğunu da gördük bu maçta.Melo'suz orta sahanın ne kadar çabuk teslim olduğunu da.Melo orta sahadaki en dirençli oyuncuydu.Çoğu kişi Drogba geldi Melo kesilir falan diyordu ama görüyoruz Melo'suz orta sahanın halini.Takıma iyi bir sol kanat lazım.Ne Emre ne Amrabat ikisinden de bir şey olmaz.Bi dahaki maça Sneijder-Burak ikilisiyle başlamak lazım.Fatih Terim neden böyle değişiklikler yapıyor anlamak güç.Umarım bir an önce bu hatalarından vazgeçer.
bursa iyi oynadı galibiyeti kaçıran taraftı verilmeyen gole gelirsek herkes serdar azize odaklandığı için edu yu pek farkeden olmadı bende farketmedim babam dedi o yüzden o gol hakkında yorum yapamıcam görüntüyü biri eklerse net fikir sahibi oluruz
bu arada muslera mağlubiyeti önledi