Yok artık. Bir hücumda 3 kere direkten döndü top.
Printable View
Yok artık. Bir hücumda 3 kere direkten döndü top.
Gs'yi bir tek galibiyet için oynarsan yenersin. Helal olsun Eskişehirspor'a, şu dakika olmuş hala gol arıyor.
frikik tehlikeli yer kim vurursa vursun gol olsun nolur :D
Çok tehlikeli yer frikik.
Oğuzhan şom ağzına bal süreler senin diyorum şimdiden eğer gol olursa:D
hadi 1 gol drgoba hadi olm :D
O direklerden sonra maçı kapattım :D
bitti keşke sneijder veya selçuk vursaydı
Galatasaray'ın 1 puana sevinmesi gereken bir maç oldu.
cok kotu futbola ragmen 1 puan iyidir umarim bu son olur.
3. Fatih Terim döneminin en kötü Galatasaray'ı.. 1 puan çok bile, çok büyük hayalkırıklığı yaşattılar bugün.
Tam Selçuk'un yeriydi orası.
Neyse 1 puan kazandık :D Eskişehir'e tebrikler,galibiyeti hak eden taraftılar ancak bu sefer ki maçta şans bizden yanaydı.
Ah ah daha erken almalıymış Nuhiu'yu oyuna. O girdikten sonra çok net pozisyonlar yakaladılar hava hakimiyeti sayesinde.
Sneijder şu maç 90 dakka oyunda durduysa adı Sneijder olduğundandır. Ümit hoca malesef antrenör olarak kalır.Umarım bu 1 puan bizi şampiyon yapar.
Son 20 dk'yı izledim öncesini bilmiyorum ama Eskişehir iyiydi ve GS çok kötü oynadı. Bir köşe yazısında okumuştum eğer GS dış güçlerle mücadele ettiğini düşünüp bu şekilde devam ederse kendine zarar verir, tamamen saha ile ilgilenmesi gerekiyor demişti. Galiba gerçek oldu. Ya da 6 puan farkın rehaveti yüzünden, bir de derbi haftası olunca...
Galatasarayı geçen sene şampiyon yapan şeylerin hepsi eksik Galatasaray'da son zamanlarda, bu maçta da bariz.
Önde Pres. Takım savunması.
SON DAKİKA : 30 saniye içinde topu 3 kere direkten döndüren Nuhiu'ya Hamit Altintop özel ödülü verildi.
Aydın'ı oyuna neden soktu anlamadım Eboue girmeliydi oyuna. Drogba ve Sneijder'in çıkması lazımdı. Bence bu maç Umut-Elmander'in maçıydı pres yapıldığında Es-Es çok kolay top kaybediyordu.
Eskişehirspor'u kutlarım, gerçekten harika oynadılar.
Galibiyeti hak ettiklerini düşünüyorum ancak olmadı kısmet. Alper de çok çok iyi umarım sene sonu biz teklif yaparız kendisine gerçekten çok sağlam oyuncu :)
Bir de anlamadığım, takımda Sneijder var frikik atmıyor ya :) Bu adam değil miydi İnter'de çatır çutur frikikten gol bulan adam.
Vay arkadas Eskisehir ne top oynadı Gs'yi hiç bu kadar aciz görmemistik heralde son 2 senedir.
Ayağa pas yapan her takım Galatasarayı çok zorlar.
Erkan biraz akıllı oynamayı öğrenmeli.
Geçen sene de Eskişehir deplasmanında çok kötü oynamıştık.Bu senede aynısı oldu.Fazla takılmamak gerekir.
Fatih Terim'in dediği gibi yenemiyorsan,yenilmeyeceksin.
Son dakikalarda genelde buyuk takimlar pres yapar, bugun Eskisehirspor bizden buyukmus gibi oynadi ki dogrusuda oydu. Eskisehir'i tebrik ederim, umarim diger maclarda da böyle mucadele ederler.
Atamazsan yemeyeceksin, kural bu, oyuzden bir puanda fena degil ama BJK-FB derbisi olan bir haftayi 3 puanla kapatmak cok guzel olurdu.
Son olarak, frikiki Drogba yerine Selcuk veya Sneijder kullanmasini istiyordum, ama Drogba kullandi.
eskisehir oynadi galatasaray izledi. ozellikle sol kanatta cok guzel varyasyonlar izledik esesten. alper-tello-erkan o bolgede bermuda ucgeni kurdular. ozellikle alper ile erkan arasindaki uyum harika. hurriyet de basit futbolla mevkisinde cok iyiydi. necati hala cok iyi, biraz yalniz kaldi sadece.
Eskişehirspor 0 - Muslera + Melekler 0
Ne pas var ne pres var; oyuncular topluluğunu takım yapacak hiçbir şey yok. Orta gelir atılan yerde kimse yok. Birisi pres yapar diğeri uyur; koşmuş olan boşa koşar. Zaten kimsenin de kafası maçta değildi. İyi oynayan kimse yok bir Muslera işte. Defanstan ofansa tek bir kişi yok koskoca 10 kişide. Rezillik diz boyu.
Kenar yönetimi de sınıfta kaldı. Amrabat-Riera değişikliği ne fark yarattı hiç. Amrabat en azından hızlı bir şeyler yapıyordu. Orta sahada da hakimiyet 0 değişiklik yapmak için dakikalarca bekliyorsun aldığın oyuncu Aydın hemde orta sahadaki Melo yerine. Orta sahada sadece Selçuk kaldı. Hedef muhtemelen doldur boşalta dönmekti ama nefret ediyorum bu futboldan. Drogba'ya şişir indirsin belki gol olur bu mudur yani koskoca Galatasaray?
1 puana yatıp kalkıp dua etmek lazım. FT biraz da hocalık öğretsin yardımcılarına.
Eskişehir bugun gerçekten iyi oynadı. Muslera Galatasaray'a 1 puan kazandırdı. En son 65. dakikada yazan istatistiklerde kaleye şutu yoktu Galatasaray'ın maçıda 1 isabetli şutla bitirdiler yanılmıyorsam. Direkten dönen 3 topa da dicek bir şey yok şanssızlık :)
Riera 5 hafta oldu hala aynı şeyler hangi maç atılacak acaba. Belki bu maçtaki hareketine kırmızı vermeyebilirdi ama rahat durmadığı ortada.
Bu arada kendimi satarım Muslera'yı satmam yani o derece önemli bir oyuncu bizim için.Onur falan filan hikaye.Adam ''küçücük'' elleri ile harikalar yaratıyor.
Takım rezildi resmen. Ne oynadığı belirsiz kim nerde oynuyo belli değil Drogba'ya şişirip drdular. Resmen küçük takım gibi oynadık. Sneijder'in ne yaptığı muammaydı. Melo-Aydın değişikliği oldu Sneijder 1 gram yerinden oynamadı. Takım inanlılmaz rezil oynuyor ama Davala 2 oyuncu değişikliği yapıyor. Kafayı yiyecektim maçta ben Terim ne olmuştur kim bilir. Takıma simetrik bi sistem şart.
Aşırı kötü oynadı Galatasaray. Sadece Muslera iyiydi takımda. Eskişehir orta sahası çok sağlamdı. Tek sorun şanssızlıktı, sonunu getiremediler bir türlü. Neyse rakip yinede puan kaybetti önemli olan bu. Bizim açımızdan da iyi oldu bu puan kaybı.
Bu arada frikiği iyi ki Selçuk kullanmadı, yoksa sol köşeden asardı o topu. :icon_biggrin:
Bu akşamki maçı sadece GS'nin kötü oyununa bağlarsak Eskişehirspor'lu oyunculara çok büyük ayıp etmiş oluruz. 23-24 maçlık periyotta ilk kez Galatasaray karşısında bir takımı bu kadar yüksek kondisyonlu ve arzulu gördüm.Helal olsun hepsine de... Bizim adımıza utanç ,onlar adına gurur verici bir futbol vardı sahada...