Burak Yılmaz'ın yedek kalma zamanı gelmiş.
Printable View
Burak Yılmaz'ın yedek kalma zamanı gelmiş.
keşke sneijder yerine burak çıksaydı dakikalardır amrabatın soldan çekip açıcağı ortalara bakıyoruz çok garip bi şekilde de tüm toplar burak a gidiyo
Tıkır tıkır işleyen 11 i kim bozduysa helal olsun :)
Gol atmamız çok zor.
Galatasaray bence ne oldum delisi oldu. Bizim kadromuz GS'nin yarısı kadar bile değil ama sistem ve oyuncular belli. Bu olay şampiyonluktan bile edebilir takımı.
Vee Penaltııııı.
kisa ve net penalti degil. hakem hatasini telafi etmek icin caldi.
Penaltı ile alakası yok inşallah kaçar. Yazık be. Eyyamcı hakem.
penaltı hadi gol olsun nolur
Hayatımda gördüğüm en saçma değişikliklerle maçı verdik.Güle oynaya kazanacağımız maçı verdik.Cidden bu kadarını ben bile beklemiyordum.
Az önce bir arkadaş oyunlardan bahsediyordu peşin peşin konuşmamak lazımmış demekki.. :)
Hakem çok kötü yönettiği maçı şuan sıvadı bence. Tam görmedim ama sanki pozisyon temiz.
O kadar komik ki su yaşananlar, cesaretin yoksa galatasarayın itiraz ettiği hiç bir düdüğü çalma hakem,yaptığın hırsızlık.
KAçırdı Drogba Vay be :D
Fatih Terim de Allah'ın adaletinde haklıymış :)
kaçtı penaltı zemine bak ya
Gerçekten çok sevindim, göz göre göre hak yemeye çalıştı hakem ama başaramadı.
Upload'ı falan var mı penaltının ? Spiker de direk zeminden bahsetti.
Şöyle penaltılar çalınmasın gerçekten :) Milletin ağzına sakız oluyoruz sonra ağzı olan konuşuyor :)
Haydiii Gökhanda Kırmızı Kart Yedi.
Özgür Yankaya ŞOV :) hll spr dvm böyle
ben böyle saçma sapan maç izlemedim
Kırmızı karta bak..
Şampiyonluk şansımız %50'ye düştü bence bugün.
Hakem napıyor ?
Neyın kafasında bu adam
burak en azından pozisyonun içine giriyoda bu umut oyuna girdikten sonra ne yaptı ? bu adam için mi sneijder çıktı oyundan
Maçı izlemedim ama her hafta aynı şey. MHK'de artık birşeyler değişmeli.
Nasıl bir maç bu ya? Çok enteresan işler oldu ve hala da oluyor maçta. Hem futbol hem de hakem kararları açısından.
Bu değişiklikler Fatih Hoca'nın olamaz.Teknik ekip elleri ile maçı Gençlerbirliği'ne verdi gerçi attıkları gol tartışılır ancak yapacak bir şey yok, o kadar çok kaçırdık ki müstehak diyorum.
İnşallah bu günden sonra şans bize döner ve bir sıkıntı yaşamayız.Bu ikramı artık geri çevirmez iki takımda puan farkı Beşiktaş ile 2'ye Fenerbahçe ile 4'e düşer.