ve Tanrı Kuyt'ı yarattı. O kadar savsak savsak durursan Kuyt sokar ayağını atar golü affetmez.
Printable View
ve Tanrı Kuyt'ı yarattı. O kadar savsak savsak durursan Kuyt sokar ayağını atar golü affetmez.
Fenerbahçe maçı alır artık 3-1 oldu zaten.
Orta hakemin golü vermesi de bizimkini destekliyor.
Ayrıca şunu söyleyeyim ben de yanlış düşünüyo olabilirim ancak Meireles'in orada yaptığı vuruş bir nevi Vole'dir. Kaleci topa ellerini kullanarak da dokunabileceğinden tehlikeli hareket değil bence. Vole de o kadar ayak kalkmadan maalesef yapılamaz.
Sow'da önce kalecinin yanında zıplıyor sonrasında kalecinin arkasında duruyor kaleciye tek bir teması yok.Maç sonu yorumcular yorumlarlar dediğin gibi..
Skor yanıltmasın ilk yarım saat hariç geri kalan bölümler top oynamadık.
Hepimize hayırlı olsun. Bugün Kuyt ve Meireles mükemmele yakın oynadılar, inanılmaz mücadele ettiler ve birer de gol attılar. Aykut Kocaman'ın 3. değişikliği yapmaması ınanılmaz bir durum.
2 takım da çok iyi oynamadılar ama Bursa basmayınca FB rahatladı.
maÇok güzel kazandık tarifi olmayan bir zafer daha.
Eğer Emre oyunda kalsa idi maç çok erken kopacaktı; ama Emre çıkınca ortasahamız çöktü. Bursa için avantaj oldu. Ama iki geldikten sonra Fenerbahçe ipleri eline aldı ve gollü zafer geldi. Çokda güzel oldu.
Puan farkı 4e indi şampiyon olur muyuz? Kesin konuşmak yanlış olur; ama 9 maç var umarım 9/9 yapar ligi bitiririz.
altipasin icinde kaleci dokunulmaz kurali var, bu kurali hic sevmem sahsen. 2.golde de bu suphe var sow ve carson pozisyonu icin. gri bir pozisyon yalniz, sowun belirgin bir temasi gorunmuyor. faul verilse de birsey denemez tabi.
standart oyunumuzu ortaya koymamiz galibiyete yetti. emre varken bu takim durdurulamaz bir hal aliyor. ilersi icin cok umut verici bir takim haline geldik.
Öncelikle takımımı tebrik ediyorum.
Maç başlar başlamaz savaş çıktı sandım, Sahaya atılan ses bombalarının, yakılan meşalelerin sayısını bilmek mümkün değil. Bu adamlar Bursa'dan buraya gelene kadar 3-5 defa kontrolden geçiriliyor. Stada girmeden kontrolden geçiyor. Yahu gün geliyor biz stada girerken ufacık demir paraya müsaade etmeyenler nasıl bunlara göz yumuyor anlamak mümkün değil.
Emre Belözoğlu gerçekten büyük oyuncu. Bir oyuncunun koca takımın futbolunu nasıl değiştirdiğine tanık olmak böyle olsa gerek. Umarım ciddi bir sakatlığı olmaz. Cristian biten maçta yine ortaya çıksa da oyunun kıran kırana geçtiği veya tıkandığı anda piyasada olmaması yine gözlerden kaçmadı. Hasan Ali bana göre günün iyi oynayanlarından biriydi. Carson kupa maçındaki gibi yine hatayla bir gol hediye etti. Batalla'yı izlemek gerçekten keyifli, Pinto olmayınca onun da yapabilecekleri kısıtlandı.
Son olarak kenarda 25 dakika ısındı Krasiç, Maç 3-1 almadı, 4-1 oldu, Meireles çıktı Egemen girdi. Yani şu değişikliğin mantığını 1 kişi bile bana açıklayamaz. Oyun kopmuş Al Salih'i veya Krasiç'i takıma kazandır, Moralleri yerine gelsin, Egemen'i oyuna almak bize ne kazandırdı ilginç.
Haftaya çok önemli bir deplasman var bu galibiyetin anlam kazanması için Antalya'da da kazanmamız gerekiyor.
Sonunda şeytanın bacağı kırıldı. Rakiplerin puan kaybettiği hafta da galip gelmek güzel duyguymuş :) Emre'siz zorlansakta bir gol kilidi açtı. GG ve Webo'dan yoksun Emre 23'te çıkmış. Semih ve Cris'in sahada gezdiği maçta bu kadar net skor gerçekten çok iyi. Tebrikler Fenerbahçem
Sow'un kaleciye net teması var 2. golde. Fauldü pozisyon. Kuyt'ın golü de verilmeyebilirdi önceki pozisyonda kaleci sakatlanmıştı çünkü. Bu pozisyonlar maçın kader anlarıydı ve hakem bence yanlış yaptı ikisinde de.
Yine harika oynadık,Meirelesin golü temiz,Tebrikler Fenerbahçem
Umarım hoca da Hasan Ali ve Ziegler arasındaki siklet farkını görmüştür. Ziegler koşarken kendi ayağında takılıp düşecek gibi geliyor bana :).
Herkes Fenerbahçe'ye çalıştı bu hafta. Skorlar inanılmaz. İstesek bu kadar isteriz anca.
2 üstümüzdeki ve 2 altımızdaki takımlar puan kaybetti.. Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor, Antalyaspor.
Kasımpaşa oynamadı, yarın. Onun altındaki Kayserispor ve Eskişehirspor da puan kaybetti :) :) :)
Mersin İY - Kasımpaşaspor maçına 1X mi oynasak ne yapsak?
bu arada taraftar mukemmeldi. her zaman bu birlik havasi ve cosku devam etmeli, saha icine sonsuz guven olarak yansiyor.
Haftaya Antalya maçı en az bu maç kadar önemli duruma geldi.
Kupa maçının tarihi açıklandı mı ?
Bide o dert var :D :D :D
Fenerbahçe hava yakaladı, şampiyon olabilirler.
Güzel oynadık ve hakederek maçı aldık.Emre 90 dk oynasa neler olurdu acaba Emre'siz böyle ise. :D
tamam anladim zaten seni ama saniyelik pozisyon. orda golu vermese o hakemi oracikta oldururler. sakatlanmasa bile kalkip kurtarabilecegi bir pozisyon da degil ustelik, hala zorlama buluyorum. iyi o zaman misal sow calim atarken kaleci ayagi burkuldu. kale bos oyun duracak mi :zuhaha
Tebrikler Fenerbahçe'ye :)
Altıpas içinde Carson havadayken Sow'un teması var,yani pozisyon faul.Tartışmaya bile gerek yok,olur böyle şeyler.
Off tam en güzel zamanda geliyor Fener Antalya'ya. :D Stadda radyodan önce Gs maçını dinleyecegiz sonra Fenerbahçe'yi izleyecegiz baya heyecanlı olucak haftaya bugun. :D
eurosport ; Bursaspor Takım Menajeri Süha Sidal: Bu durum, Türk futbolunun nereye geldiğinin göstergesi. Bir kulüp başkanı bunu nasıl diyor?
Süha Sidal: Futbolcularım da bu durumdan etkilendi. Aykut Kocaman, Yıldırım'ın dediğini duydu mu duymadı mı bilmiyorum.
Süha Sidal: Ben oyuncularım söylenilenlerden etkilenmesin diye onları hemen içeri soktum. Türk futbolu için yine kara bir gün.
Süha Sidal: Maçtan sonra Tolga Özkalfa'nın yanına gitmedim. Bu benim işim değil. Hakemle muhattap olmamız gerekmiyor.
Süha Sidal: Bence Türk Futbol Federasyonu bu durumun altında kalmaz, gerekeni yapar. Benim görevim futbolcularımın etkilenmemesini sağlamak.