3-5-2 ile çıkarsa şaşırmam Mourinho, bizim açımızdan büyük sıkıntı olur 3-5-2, orta saha tamamen onlara geçer.
3-5-2 ile çıkarsa şaşırmam Mourinho, bizim açımızdan büyük sıkıntı olur 3-5-2, orta saha tamamen onlara geçer.
Sonuç ne olursa olsun göğsümüzü kabartacak bir futbol oynarız umarım.Allah yardımcımız olsun.
Essien stoper oynar, ne orta saha ne de bek. Galatasaray baskıyı yedikçe Essien orta sahaya katılır. Çok zor geçeceği aşikar.
Son 45 dakika artık. Umarım yine çıkıp aslanlar gibi oynarız. Zaten yenilmek doğal bir olay. Olur da bir beraberlik hatta 2-1, 3-2 gibi yenilgiler bile çok güzel bir skor. İnşallah güzel bir skorla bu akşamı sonlandırırız.
Bana kalırsa coentrao nun tarafı çok aksıyacak orda bi maden bulursa gs hiç beklenmedik bi sonuçla ayrılabilir. İnşallah turu geçer GS.
Fatih Terim'in dediği gibi Real Madrid'in bizi elemesi sürpriz olmaz ama ya biz elersek işte orası tam sürpriz olur.
Hayırlısı artık. Az farklı galibiyetle bile dönersek umudumuz olur. Umarız aslan gibi oynayıp istediğimiz sonucu alırız.
En büyük dileğim bugün diego alvesin hatalı gol yemesi eğer böyle bir şey olur maç tek fark ya da berabere biterse o zaman real madrid de büyük kavgalar olur bu da işimize yarar
Taraftar sağlam gitmiş, Real sahaya çıkarken yuhalamışlar. :D
Bence Alexis Benzema maçın kaderini belirler :D:D:D
Bence Lionel Ronaldo belirler maçın kaderini :D :D
hahahahah heyecandan ne yazdığımı kontrol etmemişim bile
Diego lopez olacaktı :D
Diego alves de valencia da oynuyor kaleci merak eden varsa :D :D :D
Pep Mourinho acaba ikinci yarı fabio kaka'yı oyuna alacak mı :D
Bu arada galatasaraylı futbolcular ısınmaya başlamış
http://www.desktopas.com/files/2012/...s-1600x900.jpg
essıen bildiğin sağ bek ne stoperi yahu :D
Hadi bakalım hayırlısı.
Başarılar Galatasarayım !
İyi ki Azerbaycan Var O Olmasa Ağız Tadıyla Maç İzlemeyeceğiz :)
Kadro Konusunda İse Zaten Çok Alışılagelen Bir Kadro ile Mücade Edecek Bakalım Sonuç Nasıl Bir Hal Alacak ?
http://i.imgur.com/QBXlT4n.jpg
Ronaldo :(
yedik ronaldo semih napar orda anlamadım
Ronaldo Yine Aşırttı Bu Adam Heralde Hep Aşırtma Çalışıyor Heralde :D
Ben Bu Yorumu Yazarken Spiker Heyecanlandı Drogba Gol Kaçırdı Sanırsam Bence Olacak Bu Maçta Gs'nin Golü Var :)
Ronaldo güzel attı. Sevinciylede Burak'a gönderme yaptı :)
Ronaldo Otomatiğe Bağlıcak Yine Heralde Savunma Çok Çaresiz Kalıyor
İşimiz Allah'a kaldı.