G.Saray, bu gece şampiyonluğunu ilan etti. Haftaya da kendi taraftarı önünde turunu atar.
Printable View
G.Saray, bu gece şampiyonluğunu ilan etti. Haftaya da kendi taraftarı önünde turunu atar.
Beyler;
Şampiyonluk yakın,meşaleyi yakın !
David Alaba'nın baya türk arkadaşları var o süper kupa maçını da izlemiş almanya da yani sıkı bir takipçisi takımın :)
Bu arada ligimizde kalıplı oyunculara güçlerinden dolayı çok fazla aleyhine faul veriliyor(elmander-drogba...)
Şeyh Drogba= https://pbs.twimg.com/media/BI9dcPwCEAAA3NG.jpg:large
Bu arada söylemeyi unuttum.Semih,Muslera ve Riera bu maç çok iyi oynadılar özellikle Semih.
Umarım yanlış anlaşılmam diyerek sözlerime başlıyorum
Bugünkü gol 2 sene önce buca-ts maçında umutun attığı golün aynısı.
Binya bu tarz sakarlıklar yapıyor mu bilmiyorum ama Bilica çoğu maçta hata yapıyor zaten, geçen sene Fenerbahçe'yi 3-1 yendiğimiz maçın da kahramanlarındandı kendisi. Elmander'e kaptırdığı top vardı devamında gol olmuştu.
Şu dediğiniz,demek istediğiniz Antep'in oynadığı oyuna,verdikleri emeğe saygısızlıktır.
Rostand'ın son dakikada ki kafası girseydi ne diyecektiniz acaba.
Kimse hata yapmasa gol olmaz zaten. Ayrıca hatırlatırım, 2 temmuz günü de dahil kimse bir şey konuşmuyordu zaten. Ortaya çıkan telefon kayıtları vs gibi şeylerden sonra başladı bu muhabbet. O nedenle şu anda yaptığınız imalar biraz gereksiz oluyor.
Ligi kapatalım gidelim artık yeter ya ŞİKE ŞİKE ŞİKE !
Sen Antalya yenil,Paşaya yenil,Sivas'a yenil,Karabük yenil,gençlere yenil,Trabzon la evinde berabere kal Sivasla deplasmanda beraber kal elazığ hem içerde hem dışarda beraber kal.Sonra gel burda Gol şuna benziyordu .
Bence saçma.35 Puan kaybettik bu sene toplamda eğer şu maçlardan 3'ünün kazansaydık şu anda şampiyon adayıydık.
Galatasaray ise 28 Puan.
Ben kimsenin sahadaki emeğine şike vs. demedim sadece gol aynısı onu söyledim.
Ayrıca şike daha tescillenmedi mahkeme karar verdi yargıtay onaylarsa tescillenmiş olur.
Maç konusu veya bu seneki şampiyonluk beni ilgilendirmiyor ama burda her önüne gelen şike yapıyor diyemez. Mahkemenin kanıtladığı birşey yok. Kendi kendilerine delil uydurdular ve kendi kendilerine ceza verdiler. Tıpkı başka siyasi davalarda olduğu gibi sahte belgelerle iş yapıldı. Bu ülkede yargının siyasileştiğini anlamyacak kadar bilgisizsenizde o sizin sorununuz. Şike ile ilgili bir belge koyun bende Fenerbahçe'yi tutmayı burada bırakırım.
Eğer iş buralara giriyorsa yöneticilerin el atması lazım. Maç konusuna abuk sabuk hikayeler yazmasın kimse. Fenerliside Galatasaraylısıda...
Ayrıca iş çok önce bitmişti zaten. G.Saray'ın her puan kaybında bizde kendi ayağımıza sıktık. Gol şöyleydi böyleydi hikaye. Galatasaray hakketti. İlk önce aynaya bakalım.
Kimse burada durup dururken Fenerbahçe'ye şike ile ilgili laf çarpacak değil.Arkadaş gelmiş,bizi geçtim Antep'in maça verdiği emeğe saygısızlık ediyor.Cevap olarak elbet böyle bir gönderme yapılacaktı yani.
Hadi harbiden bir şey var diyelim ama o maç bu maç olmaz.
Bakınız: Bülent Uygun.
Iskender Baydar; Galatasaray haftaya şampiyonluğunu ilan ederse ilk maçta kupasını alması gerekiyor. O maç da Kadıköy'de.. Kupa Kadıköy'e gelir mi TFF!!
Kural öyle mi arkadaslar? bilen var mi?
Kötü bir oyun ancak gelen 3 puan müthiş önemliydi. Medyada Şampiyon ilan edilmemizden sonra oyuncularımıza gereksiz yere rehavet psikolojisini yüklemeleri sonucu iyi bir oyun beklemiyorduk, rakibin hatasıyla maçtaki tek gol pozisyonumuzu atıp, 3 puanı aldık ve farkı koruduk. Maçın en iyileri Semih-Muslera ve Melo'ydu.
İnşallah haftaya Sivas'ı evimizde yenip şampiyonlugumuzu resmen ilan ederiz. En çok istediğimde bu.
Bu işler kişiye göre değişen birşey değil. Bir kişi geldi böyle dedi bizde böyle diyoruz gibi bir mantık olmamalı. Bende diyorum ki Antep'te mücadele etti. G.Saray'da haketti. Ben böyle değincede düşünceler değişecek mi? Yani bir kişi yüzünden forumda yüzlerce veya binlerce kişinin tuttuğu takımı karalamak doğru mu? Çok hassasım bu konuda. Neyse G.Saray ligi şampiyon bitirdi gibi tebrik ediyorum...
Yok ben yapılmalı demiyorum ancak ortam gereği elbet yapan biri çıkar diyorum.
Tff büyük ihtimalle bir sonraki içerideki maçta verilecek diye kuralı değiştirir bu arada sivas maçına gelme durumu yok herhalde kupanın?
Kupa son maç verilecektir olası bir puan silme veya ceza olma ihtimaline karşı. Trabzonspor maçından sonra kupayı alırız. Eğer şampiyon olursak tabi.
Surada fol yok yumurta yokken sike muhabbeti yapan arkadaslar, 3 Temmuz muhabbeti olunca saygi bekliyorlar ya 'Mahkeme daha sonuclanmadi' diyerek ben de buna tutuluyorum.
Binya kaymasa sittin sene gol atacagimiz yoktu, sans yuzumuze guldu. 1 mac daha kazanmamiz lazim ha gayret.
Şöyle direnç göstermeden,iyi oynamadan kazanmakta bazı kesimleri fena rencide ediyor.
Büyük takım demek buralarda önemli.Kötüde oynasan gol yemeyeceksin.Böyle karambole bir gol atıp alıcan puanlar.Bu maç kritikti.Ama bu kadar kötü oyun beklenmiyordu.Sanırım fazla rahattık,kasmadık.En çokta tribünleri dolduran taraftarlarımız için iyi oldu 3 puan.
Geçen sene Florya'da o kalabalıkta meşale satanlar vardı.20 tl vermiştim ama kutunun içinden maytap çıkmıştı.Sakın gelmeyin böyle oyunlara şimdiden uyarayım:)Meşale yakamamak içimde ukte kalmıştı.İnşallah pazar günü nasip olur meşale yakmak.Hafta arası alıcam 4-5 tane.Hazırlıklı olalım.Şampiyon yakın...
Saraçoğlu'na şampiyon gitmek çok zevkli olacak :) :) :)
Bu hafta Sivas'ı yenersek Saraçoğlu'nda Fener bizi alkışlar mı çok merak ediyorum açıkçası :)
saracoğlunda sadece Fenerbahçe alkışlanır
Gaziantep den ümitliydiler Galatasaray yenince biraz agresif oldu tabi rakip taraftarlar.
Rakibi alkışlayarak bir taraftar küçülmez onuda söyleyeyim. :) Başarılı olanı alkışlamak bir onurdur. He ama bu Türkiye'de olmaz.
Böyle bir şeyde bekleniyorsa Kadıköy'de bence beklemeye gerek yok , ihtiyacımızda yok zaten. Türkiye'de bu yapılırsa çağ atlanır.
http://imgz.maraton.com.tr/maraton//...79196933_2.jpg
Fenerbahçe'nin alkışlaması beklenmez
GFB taraftarları asla diyor özellikle. :)
Alkışlamaya gerek yok da umarım sonu sulu derbi gibi olmaz.Korktuğum nokta o işte.
@Night_Mare17
İngilizlerden örnek vermek yanlış olur,bu adamlar yıllar önce bütün nefretlerini,öfkelerini birbirlerinden çıkardılar şimdi pamuk gibiler :D şaka bir yana ciddi yaptırım gördü ingiliz taraftarları,bir nevi ıslah edildiler diyebiliriz.