Meireles ve Emre tam hazır değiller
Printable View
Meireles ve Emre tam hazır değiller
danny yok gökhan var
Cristian ve Zieglersiz bir maç, bugünleri de mi görecektik : )
Ligtv' de dany yazıyordu.
Tamam anladık Dany yok Gökhan var :n:
Muslera, Eboue, Semih, Gökhan, Riera, Melo, Hamit, Elmander, Selçuk, Burak, Drogba
Meireles ve Emre iyi oynarsa hertürlü kanatlardan yürürüz
Elmander'in oynamasına sevindim.
Egemen niye yok, sakatlığı falan mı var?
Sneijder yokken Elmander. İlginç olacak. Ah bir de Cristian olaydı :D
Bu arada tam 14 sene mi oldu yenemeyeli merak ettim de? Bilen var mı?
Takımın boyu bayağı uzun yalnız
Fenerbahce:Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Sow, Emre, Webo
Orta saha üstünlüğünü alabilmemiz lazım bunun için Meireles Emre ve Topal'a büyük iş düşüyor. Allah Baroni ve Ziegler'den kurtarırken Bekir'i veriyor :) Egemen'in olmayışı çok kötü olucak. Sow baba gol orucunu bozma vakti artık geldi sanki :)
Hasan oynuyormuş iyi bari :D
oh be bonus oynamıyor diye sevinirken bekir le üzüldük
Baroni keske oynasaymis :) Egemen'de öyle. Gunlerdir Sneijder'in maci olacak diyordum oda tutmadi :(
Eyvallah cevaplar için.
Kadroya bakılırsa ilerde baskı yapacağız. Defans hata yapmaya müsait zaten, iyi taktik.
Emre ve Meireles az biraz oyun içinde olsalar Bekir ve Yobo'ya pek iş düşmeyecek, topu orta alanda dolaştırdıkça sorun ypk ama senin oyun felsefen sağ bekten kaleye, kaleciden Bekir'e ondan Yobo'ya, Yobo'dan tekrar Bekir'e olursa her türlü ceza keserler. Emre ve Meireles'e büyük yük düşüyor.
topa hakim bir fb bekliyorum bu akşam hadi hayırlısı
Tamam elmander bıktırır presle savunmayı da bakalım drogba bu yükü kaldırır mı. o kadar seri değil bu adam 25 değil ki mübarek 35.Pivot bu adam top alsın top versin geri gelsin çalım atsın eyvallah yapsın biz de isteriz de olur mu bakalım . Umarım Fatih hocanın düşündüğü tutar da alırız bu maçı. Herşeyin hayırlısı olsun güzel zevkli bir maç olurda seyre doyarız...
Galatasaray 6-0 ın acısını bu maçta çıkaracak gibime geliyor.Fenerbahçeye de önümüzdeki sezon yeni stada geçmek farz olacakdır tarihi yenilgiyle ayrılırsa sahadan :D
https://pbs.twimg.com/media/BKE_8jICEAAtFAM.jpg:large
Daha maç bile başlamadı ama polisler milli gazımız(!) biber gazıyla hazır durumda. Hayırlısı bakalım.
Eğer polisin bir ters hareketinde.Geçen seneden cok daha kötü olaylar yaşanır.Maçın akışı içersinde Galatasaray önde olursa.
Crisi gören var mı ?
Giymiş FB Ülker formasını :D :D :D :D
daha yeni yeni heycanlanmaya basladim :D