Dediğimiz oldu. Süper Lige hoşgeldin Balıkesirspor. Yakın bir deplasman yaparız artık seneye :D
Birde Playoff'tan Samsunspor gelirse tadından yenmez benim için bu sene :D
Printable View
Dediğimiz oldu. Süper Lige hoşgeldin Balıkesirspor. Yakın bir deplasman yaparız artık seneye :D
Birde Playoff'tan Samsunspor gelirse tadından yenmez benim için bu sene :D
oyunu kurup baktim, FMde de boyle bir durum yok. senin oyununda sonradan bir gelisme olmus sanirim bu konuda, yapay zekanin oyunlari :n:
ordu yerine balkes tercihi sanirim biraz da ordunun ligde oldugu donem buyuk takimlara aci cektirmesiydi. biraz da cuperin oynattigi akillarda kalan sevimsiz futbolundan kaynaklidir. egeli olarak balkesin cikmasina cok sevindim, seneye izmirden de takim cikaracaz superlige :)
Şöyle maçlara da hastayım maç sonunda iki takımda sevinecek. :D El ele kol kola iki takım buraya ! :D
Ahahahah kutlama yapacak alan kalmadı :n:
http://i.imgur.com/jo6B6mw.jpg
İBB'li futbolcular girebildi mi iceri ? Bence onlarda karıstılar kalabalıga. :n:
Çok iyi oldu bu valla. İstanbul'da oturmama rağmen burada bile Balıkesir bayrakları açıldı, araçlarda millet kornalara basıyor. :n: Böyle tutkulu taraftarı olan takımları Süper Lig'de görmek güzel. Ayriyetten de İsmail Ertekin'e helal olsun. Bandırma'daki başarısını Balıkesirspor'a da taşıyarak iki kulübünde kalkınmasını sağladı.
Orduspor 4-3 yenmiş Urfa'yı. Anıl Taşdemir'de kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor. Ortasaha oyuncusu olmasına rağmen 19 gol attı bu sezon.
Balıkesirspor'a tebrikler. Süper Lig'e büyük renk katacaklardır. Aynı başarıyı Mersin'den de bekliyoruz :)
Samsunspor çıkar umarım play-off'lardan. Biz de yine seneye devrettik,zaten takım bir garip antreman yapmayıp paralarını alamadıkları zaman daha iyi oynuyorlar. :n:
Süper Lige yakışacak bir takım üst lige yükselmiş oldu. Şehirde tam bir bayram havası var. Bu stat yetmez bu taraftara :D
Kimse yazmamış hayret. :)
Play-off'ta finalin adı Samsunspor-Mersin İdman Yurdu oldu. Bir Sakaryalı olarak kardeşimiz Mersin'e başarılar diliyorum finalde Yılmaz hocadan dolayı da çıkmalarını istiyorum güzel maç olacak.
Tribündergi'nin haberine göre Samsunspor seyircisiz oynama cezası almış ve finalde Samsunspor'a ayrılan bölümde kadın ve cocuklar olacakmış.Mersin'in Super Lige çıkacağını dusunuyorum.
Ankaraspor çıkamadı ya benim için yeterli artık kim çıkarsa çıksın farketmez.
Aynen saçmalık olmuş bence de tarafsız bir sahada kendi sahasında oynanmayacak bir maç yani bu kadar önemli bir maçta olacak şey değil hakikaten.
Aslında cogunuz karşı cıkıyorsunuz ama ben dogru buldum Tff'nin bu yaptıgını.Eger bir caydırıcılıgı olacaksa böyle yapılmalı.Simdi Samsun taraftarı bir daha küfür ediyor mu etmiyor mu ? :D En kritik maçta olsa bu ceza verilmeli.Öyle daha cok caydırıcılıgı olur.Mersin'in stadında gibi oynanacak maç.
Bunları Süper Kupa maçında da duymak isteriz :) Fenerbahçe ceza almıştı değil mi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum :)
Durum bizim açımızdan hiç iyi değil. Deplasmanda gibi oynuyoruz zaten + olarak Mersin saha içinde de daha iyi oynuyor ve ilk yarı bitmeden 1-0 öne geçtiler. İkinci yarı toparlanmazsak iş yaş.
Maçtayım. Golü attık. Yıkıldı tribün. :)
Samsunspor'un kontra 433'ü yemez artık. Bitti burada. Canlı oynayan varsa Mersin İY galibiyetine bassın.
https://pbs.twimg.com/media/Bn7bystIMAAhfvJ.jpg
Rahmetli babam Mersinli. Dolayısı ile Mersinli olduğumdan Mersin İdman Yurdu taraftarıyımdır ama önce Fenerbahçe tabi.
Yılmaz hoca görevi bırakmış bu arada yeni duydum hiç şaşırmadım final öncesi bırakmış bir de. :D Hakan Kutlu geçmiş göreve. Kardeşimiz Süper Lig'e çıkar umarım Tatangalar olarak arkalarındayız. :)
gol 2-0 oldu Hakettiğin yere hoş geldin Mersin'im
Mersin Yine Yeniden Süperligde Hoşgeldin.
İkinci yarı tek kaleye döndük ama atamadık. İlk yarıda bu kadar pasif olmasaydık iyiydi. İlk golü atan takımın ciddi avantaj yakalayacağı belliydi. Yazık oldu. Mersin'i tebrik ederim.
Mersin çıktı Süper Lig'e. Duygusal davranıp Hakan Kutlu ile devam etmemeleri lazım ama. Yoksa seneye tekrar PTT 1. Lig'e dönerler.
Yılmaz hocaya bi takım katikulliler yapmışlar diye okumuştum. Keşke Samsun çıksaydı.. Tebrikler Mersin'e..