İleriye top taşıyacak, hızlı ve teknik 1 tane futbolcumuz yok. Sol açık ve sağ açıkta kimler var görüyoruz. İmkansız, muhtemelen son dakikalarda 1 tane daha yeriz ve 2-0 kaybederiz evimizde.
Printable View
İleriye top taşıyacak, hızlı ve teknik 1 tane futbolcumuz yok. Sol açık ve sağ açıkta kimler var görüyoruz. İmkansız, muhtemelen son dakikalarda 1 tane daha yeriz ve 2-0 kaybederiz evimizde.
Neden böyle şeylerde, beni direk eleyin ben maça çıkmadan alt lige gideyim diye bir hak tanımazlar ki takımlara acaba.
Boşu boşuna masraf sinir stres.
Emenike,gol yemeden girseydi...
3 Tam forvetin varken bunları kanatta kullanmak ahmaklık,mallık vb...
3-4 atıp çevirmek mi? bugün etraftaki tüm fenerli arkadaşlar "kendi sahamızda maçı vermeyiz, 2 fark atarız "gibisinden cümleler kurdular. yahu nereden bu cesaret? rakip bakırköyspor falan mı? kendi sahasında bir takımın iyi olması her takımı yeneceği anlamına falan mı geliyor? ilk devre boyunca arsenal oynadı, fb izledi. ikinci yarı da öyle gidiyor ve golü de buldular zaten. alper-emenike ikilisi lazım oyuna bana kalırsa ama ne kadar değiştirir oyunu orasını bilemem
Taraftar bile izlediği yerden görüyor. Alper ve Emenike'nin oyuna girmesi lazım işte. Meireles yok, Emre desen her maç 50'den sonra pert, Topal stoper mi oynuyor, ön liberomu oynuyor belli değil. Stoperlerin arasına bu kadar giren başka bir ön libero görmedim ben. Gerçi bu sezon ki maçlarda bu kadar çok geriye oynamaya başladı. He kim top yapacak, kim topu ileri taşıyacak. Bu futbolun hiç bir açıklaması yok.
Bu futbol taraftara yapılmış bir terbiyesizlik resmen. Allah Fenerbahçe taraftarına sabır versin. Takımlarında hiç bir heyecan yok.
Ya valalhi yazıklar olsun bu takımı bu hale getirenlere kaç yıldır skora dayalı oynuyoruz Ersun Yanal geldi hala kötü oyun futbol katli vs... Elinde 4 yetenekli forvet var her maç 2sini kanatta öldürüyorsun biri Fransa'nın gol kralı. Yazıklar olsun...
Emenike gözüktü Emenike gözüktü !!!
Volkan çıkardı şutu
Edit Webo çıktı sonunda
1-1 olsa ne olur 2-1 kazansak ne olur?
2-0 oldu...
ramsey 2 oldu
ramsey attı tüpçü gideerrrrrrrrrrrrrrrrr
Ersun Yanal devre arası olmadan yollanır.
Aha Ramsey 2-0 Sisi gidici beyler :)
Ramsey attı,sığınaklara kaçın beyler.Yine birisi vefat edecek.
Ersun yanal ligde 2 maç daha kaybetsin gönderirler. Devre arasını bile göremez ki görmemeli. Bu turu kaybettik ve Ersun hoca gitmelidir.
bu haftada eskişehir'den bir tokat daha yeriz...
Bu Sow hangi bir pozisyonu atacak merak ediyorum.
Zaten 1 senelik imzalandı. Tazminatı düşünecek bir parada olmaz. Turu orada geçemezse ve ligde birazcık olsun kötü giderse yolcu olur.
3 Resmi Maç Ve 3 Mağlubiyet.
eskisehirede yenilirse fener ersun hoca kesin yolcu.
alakasiz ama stoch atti 1-1 :D
5 resmi maç 3 M 1 B 1G
Aykutsu Alexsiz babasız gibi kaldık
Bence suç Ersun Yanal'da değil.
Ersun Yanalın gitmesi birşeyi değiştirmez aynı kafa aynı terane herşey AY'de bitiyor.