steame bakim dedim 80 tl önsipariş ayıp yav kutu mutuda sitemiyoruz halbuki :D
Printable View
steame bakim dedim 80 tl önsipariş ayıp yav kutu mutuda sitemiyoruz halbuki :D
dergiyi aldım fakat oyunu internet üzerinden mi indireceğiz hiç internet üzerinden satın almadım da bir oyun :D
Haber verdiğin için sağol 45 liraya almak çok iyi oldu :) İlk çıkış 80 lira mı olacak?
nasıl yapıcam hiç bilmiyorum detaylı bir anlatırsanız memnu olurum
Bende burdaki arkadaşın verdiği kodla aldım önce 10 liralık çek vardı sonra dergi kampanyasını gördüm 15 lira oldu sonra burdaki üye arkadaşın verdiği kodla 40a kadar indirip 12 aya faturayla ödedim :D istesen bu kadar olur yani
Arkadaşlar Playstore neden footballmanager.com'da listelenen yetkili satıcılar arasında yok acaba?dedi Miles Jacobson bir tweet'inde; ondan soruyorum..Quote:
sadece yetkili satıcılar BETA kodu dağıtacak
faturaya 3 taksitte alacaktım
ödeme kanalı problemi verdi :(
Arkadaşlar ben ödemeyi yaptım ancak gelen mailde kodun 31 Ekim tarihinde verileceği söylüyor biz ön sipariş nedeniyle 2 hafta önceden betaya ulaşamayacak mıyız?
5 yıldır araldan ön sipariş ile alıyorum. bu sefer 3 ay bekleyip %50 indirimden alacağım. yeter artık :)
arkadaşlar ben ttnet uyesi değilim
playstoreden almak istiyorum ama ttnet uyeliği istiyor
ttnet üyesi olmadan alamazmıyım acaba
yardımcı olacak biri varmı?
Saygıdeğer Football Manager Hastası Kardeşlerim
AralGame'in Ön Sipariş Fiyatı 75.TL'dir.
31.Aralık.2013'e kadar pepsi kapağındaki şifre ile alırsanız 15 TL indirim kazanmaktasınız.
Böylelikle Kargo dahil oyunun fiyatı 75-15=60 TL'ye gelmektedir. ben ön siparişimi o şekilde verdim.
İlgili arkadaşlara duyurulur.
Sormak istediğiniz bişey olursa PM'den bana ulaşabilirsiniz. İyi Günler Dilerim.
Beyler bir sorum olacaktı her sene oyunu steam üzerinden alıyorum otomatik güncelleme konusu en işime yarayan özelliği bu sene ise playstore'den alsam güncellemeleri nasıl yapabilirim?
hocam playstore'dan aldığınızda zaten steam kodu almış oluyorsunuz. hatta nereden alırsanız alın steam kodu satın almış oluyorsunuz. o kodu steam'e girerek yine steam üzerinden oynuyorsunuz oyunu. güncellemeler falan da yine otomatik olarak yapılıyor dolayısı ile.
Eyvallah, çok teşekkür ederim
PlayStore'dan 6xdj2d4u indirim koduyla 44 TL'ye ön siparişi verdim. Bakalım bu sene nasıl bir oyun bizi bekliyor.
Bu sene almayayım dedim ama fiyat gerçekten iyi. Yine de almayacağım içim içimi yese de :D
Arkadaşlar burada serbest mi yasak mı bilmiyorum ama playstoredan fm 2014 almıştım. daha sonra steamden bana hediye edildi bir arkadaşım tarafından. şimdi 2 fm 2014'üm oldu. playstore'dan aldığımı 50 tl ye birine vermek istiyorum. hem piyasa fiyatından uygun biri yararlanır hem de ben 2 oyunla kalmam öyle :/
"level200" kodu geçersiz kılıyor artık
onun yerine bunu kullanın 20 liralık indirim var 6xdj2d4u