Yalnız yedek kadromuz bile çok kaliteli.
Printable View
Yalnız yedek kadromuz bile çok kaliteli.
aynen öyle. Fener'in kaybetmesine ihtimal yok gibi.
Helal olsun Fethiyespor'a güzel bir hareket yaptılar Yüce Atatürk görüntüsünü olusturarak.
tr kupası eleminasyonlu oldukça daha güzel oluyor kucuk takimlar için kupa daha avantajlı oluyor keşke bizde elensek bu sene kupayı bir ikinci lig takımının kazanmasını isterim
Fethiye'nin forması aynı PSG forması :n:
Maçı izlerken sanki Fenerbahçe PSG ile oynuyor gibi hissediyorum. Fethiyespor'un formaları maça ayrı bir renk katmış. :)
Fenerbahçe 60 70 e kadar gol bulamazsa tur sıkıntıya girebilir.
Bir sürpriz daha geliyor gibi 82. dakika Genclerbirligi 0-1 Nazilli Bld.
tüh be Fethiye son saniye de yapılır mı o yazık oldu..
Her türlü gol atacaktık zaten. Fethiye için hiç şans yoktu :)
Çok lakayt oynuyoruz. Umarım ikinci yarı düzelirler.
Kransiq'i çok beğendim ben baya yetenek var elemanda.Bu arada Gençlerbirliği'de elendi.Süper Lig takımları azalıyor valla 10'dan az takım kaldı sanırım.
iyi iyi helal Nazilli'ye :)
Mert'i kalede gördükçe aşırı gururlanıyorum. Duruşu bile güven veriyor keşke ligde de oynasa ama işte yapacak bir şey yok.
Bekir'in topunu Volkan'ın yeme olasılığı yüksekti.
Bekir'i sağ bek oynatıyor sanırım adam ağır kalıyor çekseydin oraya Kadlec'i mis gibi oynardı.Kadro sağlam gözüküyor ama sahada iyi şeyler yapmıyorlar.Bakalım 2. yarıda neler olacak.
Salih'i çok gerilemiş gördüm.
Fethiye kendi biletini kendi kesti, bu saatten sonra gol falan atamazlar.
hasan ali sağ bek de oynayabilir
Topuz, Holmen ve Selçuk kötü bence, paslarında ve top kontrollerinde hiç başarı yok.
Beykan Şimşek'i Karabükspor'a kiralayan zihniyeti anlamış değilim. Bu maçlarda oynayacaktı işte, Karabükte sanki maç yapacakmış gibi gönderdiler çocuğu, burada hiç olmazsa hem tesisler hem de oyuncular sayesinde gelişitirirdi kendini.
Bekir, Topuz, Selçuk, Salih. Bunlar iyi.
Fethiye attı 1-1 oldu :) Saldır Fethiye.
hopppaaa 1-1 oldu )
Kupanın zevki burda işte. Bir Fethiyesporlu olsam acayip zevk alırdım şu maçtan. Her ne kadar favoriler çok ciddiye almasada bence yine de başarı sayılır bu sonuçlar...
Bandırmaspor0 - 2Elazığspor
Galatasaray8 - 7Gaziantep BŞB
MP Antalya4 - 2Çankırıspor
T. Linyitspor0 - 1Akhisar Bld.
Sivasspor1 - 0Silivrispor
Kupada ki süprizler
Balıkesirspor3 -1Trabzonspor
İnegölspor3 -2Gaziantepspor
Tokatspor1 -0İstanbul BŞB
Gençlerbirliği0- 1Nazilli Bld.
Keşke diğer turlarda tek maç eleme usulü olsa çok zevkli oluyor alt ligdeki takımların başabaş mücadelesi. :)
Diren Fethiye :) 1-2 oldu.