Noluyor macta ?
Printable View
Noluyor macta ?
Taraftarları oyuncuları bu maç için okadar motive ettiler ki bir yenilgide bunların olacağı açıktı.
bu sahaya girişten sonra sağlam bir ceza gelecek Beşiktaş'ın lig başında yakaladığı tüm hava gider.
ulan keşke berabere biteydi ya hem kupon tutardı hem de olaylar çıkmazdı :D
Eee kalan dakikalara ne olacak şimdi?
kirmizi gormucekmi bir oyuncu itiraz etmicekmi bir oyuncu ? ona kalirsa firat yine eyyamciligini yapti sabrinin net penaltisini vermedi ramonu atmasi lazimdi oyundan.
gncl1905 : birsey olacagi yok hukmen biz galibiz.
Ya ulan hala konuşuyosunuz yok maç kaybedildi yok taraftar çok doluydu şimdi bir şey söyliycem de. Her şey açık ve net . Siz de biliyorsunuz ama işinize yarıyor işte.
Yalnız Galatasaray'ın 2.Golü Bariz El... Burak Yine Yapmış Yapacağını...
http://n1309.hizliresim.com/1f/q/sxysd.jpg
Beşiktaş taraftarını gördük sadece başka hiç birşey yok bu maçta
Trabzon taraftarina gecmis senelerde laf atanlarin yorumlarini bekliyorum
ilk olaylar 1453 Beşiktaş ve Çarşı arasında çıkıyor galiba.
O çok büyük taraftarı takımlarının onlara ihtiyacı olduğu zaman neler yaptığını gördük bir yenilgide.Fazlada konuşacak bir şey yok.
Çarşı yine yapmış şovunu bravoo.
takım taraftar müthiş uyumlu beşiktaşta biri sakatlık sonucunda taca atılan topu geri vermez öteki sahaya dalar çok kaçırmışlar dozu
ligtvyi ac izle muhabir ne diyor gs 2.ci golu atinca tribunlerde kavga vs cikti diyor
Melo kırmızı görmeden önce zaten tribünler sürekli kavga ediyordu.Maçı izlememişsiniz bir de buraya gelip sırf FBJK kardeşliği yüzünden bizi suçlamaya kalkıyosunuz.yarın öbür gün bütün suçlu Melo ilan edilir orda sahaya girenlerin hepsi suçsuz ilan edilirse hiç şaşırmam.
1453 Beşiktaş saçmalığıyla Çarşı arasında tribünde olay olmuş diyorlar.
ve büyük Beşiktaş taraftarı takımının harika sezonunun içine eder.
Melo bir melektir.
Hakem hakkında konuşulacak bir şey yok,eğer konuşulacaksa güzel bir şekilde tartışabiliriz.Melo'nun yaptığı hoş bir şey değil ama seviyoruz işte,cezasını alacak zaten.Beşiktaş taraftarının yaptığına da yorumum yok.Cidden anlaşılır gibi değil,çok şaşırdım sahaya girmelerine.
Maçın sonucu ne olursa olsun iki takıma da tebrikler,güzel ve zevkli bir maç izlettiler bana.
Olay bildiğiniz gezi parkı bahanesi Melo!
Yazık gerçekten. 2 dakika vardı. Önemli bir yerden sebest vuruş kazanmıştı Bjk. Taraftarın amacı nedir çözemedim. Takımına zarar vermek istersen ancak böyle zarar verebilirsin. Bana göre hükmen yenik sayılmalı. Orada bir futbolcu kalsa onu geçtim bir insan ölse hesabını kim verecek? 76 bin kişinin olması değil 76.000 kişinin kontrol edilmeside önemli bir olaydı. Böyle bir rezillik olmamalıydı. Futbolumuza yakışmadı.
Olaylar siyasi sebeplerden böyle büyüdü. Gezi protestosu yaptılar. Ama bana göre bu futbola bulaşmamalı. Nasılki hükümet futbola karıştığında onlara kızıyorsak burdada BJK taraftarına kızarım. Slogan atabilirsin sonuçta taraftardan çıkan sese kimse jop vuramaz ama sen maça fiziki olarak müdahale edip siyasi slogan atarsan haksızsın davanıda haksız gösterirsin. Futbola siyaset bulaşmamalı.
Çarşıyı karalama müdahalesidir bu.
Bu arada bu maça 4 tane özel savcı atanmış.