sezon sonunu beklemen en hayırlısı basarılar dostummm ;)
Printable View
sezon sonunu beklemen en hayırlısı basarılar dostummm ;)
güveniyoruz hocam
Oldumu şimdi güzel kardeşim anderlecht'e yenilmişsin :D Güzel güzel lige bomba gibi başlamışsın
Oyuncularımla toplantı yaptım ve taraftar için ellerinden geleni yapacakları hakkında söz aldım. Fakat yine de yönetimle aramda geçen tatsızlıklar onları da etkiledi. İçinde bulunduğumuz bana göre başkanın tavırları olsa da sahadaki sonuçlardan mesul olan benim. Umarım kendimize geliriz..
ST SÜPER LİG
Takım toplantısının ardından çıktığımız ilk maçta kaptan Drogba takımı sırtladı ve bir Yunan tarifesi de Trabzona uygulandı. 5-0 :)
Golcülerin suskun olduğu maçta Adnan sahneye çıktı ve takım için ne kadar değerli olduğunu kanıtladı. 2-0 :)
ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 3. MAÇ
Anderlecht yenilgisinden sonra Dinamo deplasmanına çıktık ve yediğimiz 2 şok golle ilk yarıyı kapattık. Soyunma odasında oyuncularıma arka fonda "Zeki Müren - Hani Verdiğin Sözler" parçası çalarken "Bu muydu bana verdiğiniz söz, ruhunuz nerede sizin?" diyerek sitem ettim. 2. yarının ilk 15 dakikasında bulduğumuz 2 golle eşitliği yakaladık. 86. dakikada Lee Addy nin golü beni kahretti. İlk 3 maçta ikinci yenilgimizi aldık. 2-3 :(
ST SÜPER LİG
Avrupa maçı sonrası evimizde Fenerbahçeyi ağırladık. Bu maçta alacağımız bir galibiyet bizim için inanılmaz moral olacaktı. Maça hızlı başladık, İlk yarıda 19 şut atmamıza karşın kalemizde sadece 1 şut gördük. 45. dakikada Drogbanın penaltıdan attığı golle 1-0 önde gittik soyunma odasına. Çok iyi oynuyorduk. İkinci yarıya da aynı performansla başladık ve Fenerbahçe kalesini dövdük resmen, 62 ve 69. dakikarda Dirk Kuytun 2 harika golüyle tamamen sarsıldık. Bu futbola karşılık bu skor akıl alır gibi değildi. 83. dakikada 2. penaltımızı kazandık fakat Mitrovic penaltıdan yararlanamadı. Evimizde galibiyet beklerken, ben ve taraftarımız harap olduk. 1-2 :(
Bu maç sonrası istifa edip etmemeyi çok düşündüm ve elim o butona gitti geldi. Sonrasında kafamı topladım ve bu takıma 6 kupa kazandırdıktan sonra gemiyi böyle terk etmek bana yakışmazdı. Kafamı toplamak için takımı Asistana bırakarak 1 ay tatile çıktım..
son 2 mac dusus var yukselmek senın elınde ;)
çok şanssız maçlar olmuş..ligde telafi ederiz ama Avrupa biraz sıkıntılı olmuş..takımın biraz daha toparlanmaya ihtiyacı var anlaşılan kardeşim
Oyunun doğasında var bu gibi olaylar. Ki gerçek hayatta da oluyor. Bunları hoş görmek gerek diye düşünüyorum. Cidden fener maçından sonra istifa etseydin o kadar başarı üzerine böyle bi son yakışmazdı bu kariyere :) Sana tavsiyem kaybettiğin maçları bida izle ve takımın yaptığı hatalara dikkat et ;)
Fernerbahçe maçı 32/20 şut :eek: şampiyonlar liginde üst üste alınan mağlubiyetleri kalan maçlarda telafi edersin diye düşünüyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Sezon başında pilot kulüp anlaşması imzaladığımız Seattle F.C. klübünün şehri olan Seattle 'da 1 aylık tatilimi spor yaparak ve yüzerek ve orman havası alarak geçirdim. Böylece dinlenmiş bir şekilde İstanbul 'a geri döndüm. :)
Batı Seattle 'dan bir görüntü.. :D
http://p1311.hizliresim.com/1h/l/up45k.jpg
Ben tatildeyken 4 maç oynandı ve 3ünü kazanmamız tatmin ediciydi.. :)
ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 5. MAÇ
Tatil dönüşü ilk maçım Olympiakos ileydi. Yine Mitrovic in sağlam performansıyla 3-1 galip gelmeyi bildik. :)
ST SÜPER LİG
Tatil sonrası ilk lig maçımda ise yine Yunan tarifesi.. 5-0 :D
Kasımpaşa deplasmanından rahat galibiyetle döndük. Mitrovic her zamanki gibi maça damgasını vurdu. 3-0 :)
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 4.TUR
Güçsüz rakibimiz karşısında çoğunlukla as takımdan yoksun olan oyuncularımıza şans verdik. Rahat kazandık. 3-0
ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 6.MAÇ
Grubun son maçında etkili olan taraf bizdik. Hakemin ev sahibi lehine tartışmalı penaltı kararlarına rağmen galip gelmeyi bildik. 3-2 :)
ŞL GRUP SONUÇLARI
Son maçtaki galibiyetimizle gruptan lider olarak çıkmayı başardık. Bursaspor ise grubu 3. sırada tamamlayarak yoluna Avrupa kupasında devam etti. :)
ST SÜPER LİG PUAN DURUMU
Lider Fenerbahçe ile aramızda ciddi bir puan farkı var. Dünya Kulüpler Şampiyonasını da sayarsak 4 kulvarda yolumuza devam ederken bakalım bu farkı kapatabilecekmiyiz..
Seattle'ı görmedim demezsin artık :D Tatil yaramış.
tatıl yaramıs lıgı fenerbahce forse etmıs gorunuyor fakat yolda her engel mubahtır ;)
Avrupa maçları iyi olmuş ama lig sıkıntıya düşmüş bu seferde :D
Toparlanmissin.. ama ligde puan farki baya buyumus. Kolay gelsin guvenimiz tam :)
:D Hayran kaldım hacı, seneye yine gidicem. ^^
Fenerbahce çok sağlam ilerliyor henüz mağlubiyetleri yok, kaybetmelerini bekleyecez artık..
Aynen başkan, bi tarafı toparlasak diğer taraf gidiyor sonumuz hayır olsun. ^^
Güveninizi boşa çıkarmicam inş. :j:
DÜNYA KULÜPLER KUPASI
YARI FİNAL
Güçsüz rakibimizi kolaybir şekilde geçerek Final e kaldık. 4-0 :)
FİNAL
Finalde Brezilyanın güçlü ekiplerinden Santos u kanatlarımızla devirdik. 2-0 Ve ŞAMPİYONUZ.!! Bu sezon aldığımız 3. , toplamda 7. kupamız oluyor. :) ( Gör bunları Ünal BAŞKAN!!!
ST SÜPER LİG
Burak Yılmaz şov yaptı. 4-0 :D (En az senin kadar üzgünüm Latif. :D :D)
Zorlu geçen karşılaşmada Bitiricilik farkıyla kazanmayı bildik. 4-0
İlk yarının son maçında Mersin i zorlanmadan geçtik. 3-0
ST SÜPER LİG PUAN DURUMU
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 5. TUR MAÇI
Güçsüz rakipimizi perişan ettik. 6-2
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUPLAR
Zor bir gruba düştük ama çıkacağımıza eminiz.
ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. ELEME TURU EŞLEŞMELERİ
Zor bir eşleşme ama geçeceğimizi umuyoruz. :)
Bu günlük bu kadar, yarın görüşmek üzere, Hoşçakalın arkadaşlar..
ılk yarı guzel ve cekısmelı bol sanslar ;)
Hocam Drogba kaç yaşında oldu bu arada? Halen durdurulamıyor adam kaç yaşına geldiyse. :D Çok güzel bir kadro kurmuşsun, serbest oyuncularıda kaçırmamışsın, Olcan Adın gibi. Hem ligde hem Avrupa'da hemde kupada çok iyi gidiyorsun, başarılarının devamını dilerim. :)
Saolasın ceyhun. Şansa ihtiyacımız var. ^^
Drogba 35 yaşında, 36 olmak üzere. Gerçekten efsane adam, Asistan 3 sene daha oynar diyor. :D Olcanı serbest transferden değil, ilk sene 8.25m € karşılığında aldım dostum. Fiyatı biraz tuzlu oldu ama takıma iyi katkı yapıyor. Birçok kulvarda yol aldığımız için kadro derinliği açısından önemli bir futbolcu. Başarı dileğin için ayrıca teşekkür ederim. :)
Fenerbahçe puan kaybetmiyor heralde puan farkı kapanmıyor bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak merakla bekliyorum :D
Vaybe ŞL'yi almışsın onu görmeden önce Dortmund'a zor kura diycektim ama şuanda %60 geçersin diye düşünüyorum
Açıkçası lig için pek ümitlenme şu oyunda bizler performans olarak düşüyoruzda bilgisayarın düştüğünü pek görmedim 2.devre belki 17de 16 yapamazlar ama bu noktadan şampiyonluğu vermezler o yüzden var gücünle avrupaya asılmaya bak (:
hocam ligi fenere bırak nolcak zaten sen elemelerden geçersin ülke puanı daha çok artar :D he olmazmı
Sen bizim köye uzun zamandır uğramıyorsun o zaman hacım. Üzdün beni.
Aynen Juancım. Fener pek liderlikten kopacak gibi durmuyor. Avrupada bu sezon en az yarı final istiyorum.
:D Zaten Ünal başkanla aram yok dur hacı görür duyar bize yol vermesin sonra. ^^
GİDEN OYUNCULAR
1- Mitrovic, Drogba ve Burak üçlüsünden forma bulamayan ve forma giyebileceği bir takıma gitmek isteyen Umut Bulut 1M € karşılığında Rusya nın Krylja Sovetov takımına transfer oldu.
2- Orta sahada yine as takımda şans bulamayan Emre Çolak 6.5M € karşılığında Catania nın yolunu tuttu.
3- Sezon başında 3.6M € karşılığında transfer edilen fakat bekleneni veremeyen sağ bek Timothy Chandler 4.9M € karşılığında Roma nın yolunu tuttu.
4- 18 kişilik kadroda yer bulamayan Ceyhun Gülselam Cagliari takımına satın alma opsiyonlu kiralandı.
GELEN OYUNCU
Arjantin in Boca takımında forma giyen 19 yaşındaki Alan Gutierrez satın alma opsiyonlu kiralandı.
Ara transfer dönemi boyunca fikstürdeki maçları Asistana oynattım. Sonuçlar yine tatmin ediciydi. :)
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUP MAÇLARI
İlk 3 maçta galibiyet aldığımız için geri kalan kupa maçlarına %80 yedek kadroyla çıktık. Sakatlıklarla şok olduk. Yeni transferimiz Gutierrez bir kenara, kanatlardaki yerli yıldızlarımız Olcan ve Aydın ın sakatlıkları bizi kahretti. Üzerine milli takımlardaki Amrabat ve Drogbadan da sakatlık haberleri alınca yerle bir olduk. Bunun üstüne bir de Balantanın antremanda sakatlanıp 7 hafta forma giyemeyeceğini öğrendik. :m::m::m:
http://p1311.hizliresim.com/1h/m/uq1zt.jpg
http://k1311.hizliresim.com/1h/m/uq20x.jpg
http://k1311.hizliresim.com/1h/m/uq21c.jpg
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUPLAR
Yarı finalde rakibimiz İBB.
ST SÜPER LİG
Takıma kıran girdi anasını satayım. Sakatlıklar yetmezmiş gibi Takımın en etkili ismi de sakatlar listesine etkilendi.0-0 :mad:
Umut u satmışken Drogba ve Mitrovic in sakatlıkları sebebiyle tek forvetimiz olan Burak yüzümüzü güldürdü. 1-0
Ve ofasımız tamamen çöktü. Adnan da sakat. (/3)(/3)(/3)(/3)(/3)
ST SÜPER LİG PUAN DURUMU
Ligin bitmesine 10 maç kala Fenerbahçe ile aramızda hala ciddi bir puan farkı var. :uzgun:
ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. ELEME TURU 1. MAÇ
Bunca sakatlığın içinde 17 kişiyle gittiğimiz Dortmund deplasmanından iyi bir sonuç beklemiyordum. Fakat 2-1 lik skor pekte üzücü değildi. Rövanşta kazanmak ümidiyle Almanyadan dönüyoruz.. 2-1
Kulüple olan sözleşmemin bitmesine 4 ay kaldı ve yönetimle aramızdaki gerginlik halen sürüyor. Sezon sonunda yollarımızın ayrılacağı haberleri yayılmaya başladı bile..
http://m1311.hizliresim.com/1h/m/uq2qw.jpg
sakatlıklar can sıkıcı olmuş DEMİRSPOR maçı ise benim için can sıkıcı olmuş :) yönetimin ayptığı ayıp ise en büyük can sıkıntısı...
Dormunt maçına bağlı herşey kazanırsan ligi sallayabilriz ama kaybedersen fenerin puan kaybı için oturup dua edicen (:
Sıkıntılar içindeyim latif başkan. Sonumuz hayır olsun.
Ya tamam ya devam maçımız diyebilirim. Bu turu geçmeden ŞL den elenirsek zaten gönülsüz olan yönetim karşısında boynum bükük kalır.
ŞL 1.ELEME TURU 2.MAÇ
Kıran kırana geçen maçı, normal sürenin son 3 dakikasında 2 gol bularak uzatmalara taşıkdık. Oyuncu değişiklik hakkımız dolmuşken Aydın sakatlandı. Salih kırmızı kart gördü. Uzatmalarda tam 24 dakika 9 kişi savaştık. Penaltılarda ise gülen taraf biz olduk. Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. :) p3-3
ŞL ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
ÇEyrek finalde, Premier Ligde formsuz ve şampiyonluktan uzak olan M.Utd. ile eşleşiyoruz. Zor bir eşleşme olsa da şansımızın olduğunu düşünüyorum.
ST SÜPER LİG
Oynadığımız futbol bu skoru hak etmiyordu. Yinede canımız saolsun diyerek yolumuza devam ediyoruz. 2-2
Dortmund maçının gazıyla Evinde Fenerbahçeyi darmadağın ettik.(44)
Tam gaz yolumuza devam ediyoruz. Müthiş bir ivme yakaladık ve Akhisarı da mahvettik.
Sezonun flaş ekiplerinden Erciyesi de kolay geçtik fakat Man.Utd. maçı öncesi Mitrovic i kaybettik. :( M.Utd maçında iğneyle sahada olacak.
ST SÜPER LİG PUAN DURUMU
Son 4 maçta takımımız sadece 2 puan kaybederken, Fenerbahçe 9 puan kaybederek şampiyonluk yarışına tekrar katılmamızı sağladı. :)
66. dakikada Mitrovic hakemi aldattığı gerekçesiyle oyundan atıldı ve 10 kişi kaldık. 70te Serdar İBB yi öne geçiren golü attı. Son 20 dakikaya 1-0 geride ve 10 kişi girmenin sıkıntısını yaşarken Olcan ve Burak yüzümüzü güldürdü. 2-1 :)
Kadıköy'de 4-0 yenmen güzel olmuş, Manu'yu eleyeceğini düşünüyorum.
Fark 3'e inmis.. helal, haydi sampiyonluk bekliyoruz :) SL'de de Granada ve Anderlecht dururken Manu'nun gelmesi kotu olmus ama senin de dedigin gibi sansimiz var :0: