Kaynak Vatan olduğu içinde ben biraz umutsuzum :D İnşallah başarırlar orası ayrı tabi.
Printable View
Kaynak Vatan olduğu içinde ben biraz umutsuzum :D İnşallah başarırlar orası ayrı tabi.
"MAÇLARI KAZANALIM YETER"
Tayfur Havutçu, “Umarım, G.Antep’le yarı final maçını seyircisiz oynamayız” dedi ama hesaplar tutmadı.
Beşiktaş-Kayseri maçındaki çirkin tezahürat nedeni ile bu sezon 4. kez Disiplin Kurulu’na gönderilecek olan kulübün, talimat gereği 1 maç seyircisiz oynama cezası alması bekleniyor.
BEŞİKTAŞ’in yeni teknik patronu Tayfur Havutçu, Radyospor ile özel bir söyleşi yaptı. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü, “Umarım, 6 Nisan’daki Gaziantepspor’la yapacağımız Türkiye Kupası Yarı Final maçını seyircisiz oynamayız. Ceza alma ihtimali olduğundan bahsediliyor” diyerek kupa maçı öncesi çekincelerini açıkladı. Ve Tayfur’un korktuğu da başına geldi...
Perşembe açıklanacak
Beşiktaş-Kayserispor karşılaşmasında yapılan çirkin ve kötü tezahürat nedeni ile siyah beyazlı ekibe otomatikman 1 maç seyircisiz oynama cezası verilecek. Çirkin ve kötü tezahürat nedeni ile bu sezon dördüncü kez Disiplin Kurulu’na gönderilecek olan Beşiktaş, disiplin talimatı gereği bu cezayı otomatikman alması bekleniyor. Disiplin Kurulu’na gönderilen Beşiktaş’ın bu cezası perşembe günü açıklanacak.
Umarım işler iyi gider
Genç teknik adam istemediği olayla karşı karşıya kalırken, katıldığı programda takım, oyuncu ve gelecekle ilgili şunları söyledi: “Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bize sahip çıktılar.Onların güvenine layık olacağız. Zor bir süreçten geçiyoruz. Böyle bir dönemde en fazla ihtiyaç duyduğumuz konu birlik ve beraberlik. Kazandığımız sürece her şey güzel gider; ama zor süreçlerde de herkesin taşın altına sadece elini değil, vücudunu koyması gerekiyor. Biz futbolcularımızla bu konuları sürekli konuşuyoruz. Hepsi olaya vakıflar.
Başkanla görüştüm, başarılı olursam seneye de Beşiktaş’ın başındayım
Tayfur Havutçu, teknik direktörlük görevine devam edeceğine inandığını söyledi.
TAYFUR Havutçu, “Önümüzdeki sene takımın başında olacağıma inanıyorum” dedi. Başkan Yıldırım Demirören ile Kayserispor maçından önce görüştüğünü belirten genç teknik adam şunları söyledi: “Umuyorum ki işlerimiz iyi gider. Maçlarımızı kazanıp, hedeflerimize ulaşmamız durumunda önümüzdeki sezon da devam etme ihtimalim var. Zaten başkanımızla bu doğrultuda konuştuk. Dua edelim ki kalan maçlarımızı kazanalım, kupayı alalım. Böyle olursa önümüzdeki sezon da takımın başında olacağıma inanıyorum.”
Kırgın değilim
Tayfur Havutçu, Beşiktaş’tan ayrılan eski teknik direktör Schuster ile ilgili ise, “Schuster, kulübede kendi yardımcılarının olmasını istedi. Bu durum nedeniyle kendisine kırgın değilim. Üzgün de değilim. Benim Schuster’le hiçbir sorunum olmadı” diye konuştu.
- RADYOSPOR -
Taraftarın damarına basarsan o da küfrü basar demek isterdim ama edilen küfürleri her ne kadar doğal bir tepki olsa da haklı çıkarmaya niyetim yok. Bize denk gelir zaten hep bunlar. Kesin ceza alır ve en büyük iyici gücümüzden yoksun oynarız ama olsun yine kazanır kupaya kadar uzanırız!
Scolari Beşiktaş'a gelirse...
İngiliz Daily Mail Gazetesi, Scolari'nin seneye Beşiktaş'ın başına geçme ihtimalinin yüksek olduğunu ileri sürerken "Scolari eğer Beşiktaş'a giderse yanında Bosingwa'yı da götürecek" iddiasında bulundu.
Brezilya ile Portekiz milli futbol takımlarının eski teknik direktörü Luiz Felipe Scolari'nin gelecek sezon Beşiktaş'ın başına geçme ihtimalinin yüksek olduğu ve bu durumda Chelsea'de oynayan savunma oyuncusu Jose Bosingwa'yı da beraberinde İstanbul'a götürmek istediği ileri sürüldü.
Daily Mail gazetesinde yayımlanan haberde, Claudio Ranieri ile Steve McClaren'in de Beşiktaş'ın gündeminde olduğu, ancak Scolari'nin geçen hafta İstanbul'da Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'le bir araya geldiği ve şansının diğer adaylara göre daha fazla olduğu iddia edildi.
Haberde, Beşiktaş'ın kadrosunda Portekizli güçlü oyuncuların bulunduğu hatırlatıldı ve Scolari'nin gelmesiyle bu takıma katılabilecek tanınmış oyuncu sayısının artabileceğine dikkat çekildi.
Bosingwa'nın, Chelsea'ye 3 yıl önce Scolari ile birlikte geldiğini de yazan gazete, futbolcuyla daha önce Bayern Münih ile Roma'nın da ilgilendiğini kaydetti.
NtvSpor
valla iyi olur Bosingwa... Ama bir yandan da Rıdvan'ın harcanmamasını istiyorum.
bırakalım artık bence scolari'yi bilmem neyi. tayfur hoca ile devam edilsin. galatasaray'da tugay kerimoğlu ile devam etsin.
yabancı hocalara vereceğimiz paraları genç hocalarımız sayesinde doğru transferlere harcayalım.
Bence de .. Scolari gelse yıllık 3 ten aşağı olmaz. Tayfur Hoca 1 milyon euro ile yola devam edilebilecek bir isim. 2 milyon euro az gibi gözükse de gelecek yabancı hocanın yardımcıları bilmem nesi ile o fiyat daha da artar , tabi Tayfur hoca ile devam edildiği takdirde tasarrufumuz da artar.
Tayfur ile 4 gollü bir galibiyet aldı Beşiktaş. En azından sezon sonuna kadar ne yapabiliyor görmek gerekir. En erken sezon sonu getirilmeli. Ama bence hiç gerek yok çünkü gelenler ne getirdiki Scolari ne getirecek?
Aynen öyle. Gelen hoca başarılı olabilecek mi bunun garantisini kimse veremez. Tayfur hocanın da aynı şekilde tabiiki. Ama şayet kumaş tutarsa kendi içimizden gelmiş biriyle büyük başarılara imza atmak çok daha iyi bir iş bence.
Kaldı ki yeni hoca geldiği takdirde yine aynı martavallar dönecek ortalıkta yok uyum süreci yok ligi tanıması bilmem nesi. Bir de Schuster gibi inatçı birine denk gelirsek hele.. Tayfur gibi ligin tozunu yutmuş her konuda bilgi sahibi bir insanı aylarca kulübeye sokmayarak zaten mantıken bu kadar yenilgi almaması gereken bir takımı bu hallere getirdi. Ligdeki puan kayıplarımızın çoğu rakibin yeterince iyi analiz edilmeyişinden. Dünya üzerinde bir tek Barcelona kim olursa olsun kendi oyununu sahaya yansıtıyor ama onlar da işin ayrı boyutundalar zaten.
Real Madrid dediğimiz takım bile Lyon maçlarına psikolojik olarak adeta 1-0 geride başlıyorlardı ama bu kez Mourinho faktörü de vardı. Sonuç , Real çeyrek finalde Lyon evinde.
Bencede Scolari hic gelmesin bir yil daha alisma suresi cekemeyiz. Umarim Tayfur Hoca kalan maclarda basarili olur kurdugu kadro mac'a mudahaleri ve konustuklarindan görüyoruzki takimi iyi analiz etmis. Bir cok teknik adam ile calisti ve bence sans vermeliyiz yani yönetim hemen simdiden biriyle anlasmassin.
Üstelik Hocamizin Almanca ve Ingilizce bilmesi bir avantaj tercumansiz istediklerini daha iyi anlatirsin.
Umarım Tayfur Hoca sezon sonuna kadar toplayabileceği max. puanı toplar ve kupayı kazandırır. O zaman kalabileceğini düşünüyorum. Gerçekten başarılı olmasını istiyorum,istiyoruz taraftar olarak...
İnşallah Beşiktaş'a Scolari gelmez. Scolari, kulüp bazında bir başarıya imza atmadı daha önce. Beşiktaş'ı geriye götürür Scolari. Beşiktaş ona fazla gelir. İnşallah Tayfur hocayla devam edilir veya bir antrenör gelecekse Ertuğrul Sağlam gelir.
BEŞİKTAŞ'TAN SCOLARI AÇIKLAMASI!
Beşiktaş Kulübü'nün basında yer alan asılsız haberlerle ilgili açıklamasıdır:
Daha önce de belirttiğimiz gibi, sezon sonuna kadar Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Tayfur Havutçu'nun tek yetkili olduğu, bu konuda sezon sonuna kadar herhangi bir girişimde bulunulmayacağı, gelecek sezon için de Tayfur Havutçu ile devam etme niyetinde olmamıza karşın, şartlar gerektirirse yeni bir teknik direktör arayışına girilmesi durumunda bu kişinin kesinlikle Sayın Luiz Felipe Scolari olmayacağı hususunu kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Beşiktaş JK
Bir umut var sanki devam edebileceğine dair...
İnşallah devam ederler. Eğer olursa da kesinlikle Scolari olmayacak ibaresi enteresan yalnız..
Bu sevindirici. Açıklamadan anladığım kadarıyla;
Yukarı açıklamadan Tayfur Hoca eğer takımı toplarsa sezon sonuna kadar devam ederiz. Eğer ivme olmazsa yeni hoca ararız gibi birşey anladım... Tayfur Havutçu ve onun gibi hocaların başarılı olmasını istiyorum. Çünkü bu adam Schuster'in arkasında nelerin yanlış nelerin doğru olduğunu çok iyi gözlemlemiştir. Türk olması çok çok büyük avantaj. Ayrıca genç oyuncularımız içinde Türk hoca her zaman 10 numara daha avantajdır. İşte bu yüzden 5 şampiyon takımda da yerli hoca görmek en büyük dileğim. Birde G.Saray Tugay ile devam ederse uzun vadede bu hiçte hayal olmaz.Quote:
gelecek sezon için de Tayfur Havutçu ile devam etme niyetinde olmamıza karşın, şartlar gerektirirse yeni bir teknik direktör arayışına girilmesi durumunda
Bence takımı toparlaması gelecek sezon için yeterli olur. Çünkü sezon sonuna kadar devam edilmesi için şimdi bir sebep bulunamaz. Yani kısa bir zaman kaldı zaten. Kayseri gibi bir takıma tek yarıda eze eze 4 attık. O zaman kalsın dersek yanılırız. Sezon sonuna kadar göstereceği performans gelecek sezon için de referans noktası olur bence..
Scolari açıklaması güzel. :) Umarım kalır Tayfur Hoca...
'Kimse için gelmedim, kimse için de gitmem'
23 Mart 2011 15:49 | NTVSpor.net
Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. İspanyol yıldız Beşiktaş'ın başarısı için burada olduğunu ve siyah-beyazlı takımda kalacağını söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/127/gu600_7V8C6.jpg
Spor Toto Süper Lig'de istediği performansı bir türlü yakalayamayan Beşiktaş, kısa süre önce Bernd Schuster'in görevden ayrılmasından sonra eski kaptanlarından Tayfur Havutçu yönetiminde yola devam etmeye başladı.
Geride kalan hafta sonunda Kayserispor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 4-2 yenen Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 39 puanla 7'inci sırada yer alıyor. Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Guti, NTV Spor'dan Hakan Gündoğar'a özel açıklamalarda bulundu.
İşte Guti'nin NTV Spor'a yaptığı özel açıklamalar;
Guti Beşiktaş'ta yeni bir dönem başladı ve ne söylemek istersin?
7 Fotoğraf Mavi gözlüklü Guti
İyi başladığımızı söyleyebilirim. Kendi evimizde zor bir rakibe karşı iyi bir galibiyet aldık. Ve bundan sonra güzel şeyleri düşünmenin zamanı. Yeni hocamıza da olabildiğince destek vermeye çalışıyoruz, böyle devam edeceğini umuyoruz.
Guti çok sevilen bir isimsin Beşiktaş'ta ama her gün ayrılacağın yazılıyor Bernd Schuster gittikten sonra. Neler söylemek istersin?
Ben burada çok mutluyum ve özellikle bu seneyi iyi, güzel bir şeyle bitirmek istiyoruz. O da Türkiye Kupası var şu anda elimizde. Kontratım zaten devam ediyor, ben burada kalmak istiyorum. Tabiki farklı bir görüş varsa bunu bana başkanımız ya da Serdal bey iletir. Ama ben şu anda burada mutluyum.
Çok sevilen bir futbolcusun. Beşiktaş'ın kaptanı olmak nasıl bir duygu?
Benim için çok önemli ve gurur verici ve o yüzden çok mutluyum. Tabiki burada bütün takım arkadaşlarımın bana gösterdiği güven ve verdiği destek var. Onun için de çok teşekkür ediyorum herkese. Ancak bu sadece bir kaptanla olmuyor, bu takımdaki herkesin üzerinde düşen görevler var, herkes bunu çok iyi bir şekilde yapıyor. Bütün yaptığımız iyi şeyler de Beşiktaş'ı ileriye taşımak için. Bunu yapmaya devam edeceğiz.
Bu sezon en üzüldüğün maç hangisi oldu ve Beşiktaş taraftarına ne söylemek istersin?
Tek bir maç söylemek gerçekten çok zor. Çünkü bu sene üzüldüğümüz maç 1'den fazla oldu. Özellikle son oynadığımız Fenerbahçe maçı olsun, Trabzonspor maçı olsun bu maçları elimizde tutarken kaybetmenin verdiği bir üzüntüsü oldu. Gerçekten bizi çok üzdü bu maçlar. Dinamo Kiev maçı da aynı şekilde oldu. Tabiki artık bunları geçirdik. Taraftar için de pek söylenecek bir şey yok. Belki kulüp içerisinde şu anda her şeyi en iyi şekilde yapan taraftar. Onlardan tek istediğimiz bu şekilde devam etmeleri. Onlardan tek istediğimiz bize bu desteği vermeye devam etmeliler. Çünkü hep beraber iyi yerlere geleceğiz, onların desteğine çok ihtiyacımız var.
Adamsın Guti adam.. Kaptan olarak o kupayı da kaldır , ama yattığın yerden kaldır yatmaya geldin sonuçta..! :)
Adam Kaptan :)
Bu arada gözlükler müthiş :icon_cool: :D
"Beşiktaşlılara söz veriyorum"
Beşiktaş'ta Schuster'in vedasının ardından antrenmanlar oldukça neşeli geçiyor. İbrahim Toraman takımın geleceği ve yeni teknik direktör Tayfur Havutçu hakkında açıklamalar yaptı.
Camianın bir anda adeta havasını değiştiren Tayfur Havutçu'nun oyun stratejisi ile ilgili Toraman, "Tayfur hoca Guti'yi önümüzden alarak bizi çok rahatlattı. Guti top almak için yanımıza geliyordu, onu marke eden rakip oyuncu da onunla beraber geliyordu ve oyun sıkışıyordu" dedi.
Gelecek sezon ile ilgili sorumuza Toraman, "Bütün Beşiktaşlılara söz veriyorum. Gelecek yıl muhteşem bir İbrahim Toraman izleyecekler. Sezon sonu tatil yapmayacağım, sağ topuğumu tedavi ettireceğim. Gelecek yıl şampiyon olmamız gerekiyor" dedi.
TFF de sonunda "fesh" etti...
Beşiktaş'ın İbrahim Üzülmez'in sözleşmesini fesh ettiğini açıklamasının ardından TFF'nin kayıtlarında da bu fesih işlemi sonunda doğrulandı.
SPORX ÖZEL -
Beşiktaş Kulübü'nün şubat ayının ortasında İbrahim Üzülmez'in sözleşmesini fesh ettiğini açıklamasına rağmen TFF kayıtlarında bu yönde hiçbir resmi işlemin olmamasıyla ortaya çıkan iddialar sonunda resmi fesih işlemini getirdi.
Siyah – beyazlı yönetim, 11 yıllık kaptanının sözleşmesini fesh ettiklerini 14 Şubat günü kamuoyuna duyurmasına karşılık, Üzülmez'in fesih işleminin TFF kayıtlarında 17 Mart günü gerçekleştiği ortaya çıktı. Emektar kaptanın bir ayı aşkın bir zaman TFF kayıtlarında hala Beşiktaş'ın futbolcusu olarak gözükmesi kamuoyunda "İbrahim geri mi dönecek ?" iddialarının ortaya atılmasına neden olmuştu. Beşiktaş yönetiminin 14 Şubat'ta kamuoyuna duyurduğu fesh olayıyla ilgili resmi evrakları 17 Mart'ta TFF'ye göndermesi kafaları karıştırdı.
http://www.sporx.com/img/2011/03/24/...e_uzulmez5.jpg
DEMİRÖREN VE MOURINHO BİR ARAYA GELDİ!
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...i__4613426.jpg
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, İspanya'da Real Madrid'in dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho ile bir araya geldi.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Real Madrid'in dünya ünlü teknik direktörü Jose Mourinho ile 16 Mart günü bir araya geldi. Real Madrid'in kendi sahasında Lyon ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçında önce gereçekleşen görüşmeden Yıldırım Demirören'in Mourinnho'dan tavsiyeler aldığı öğrenildi.
İspanyol AS gazetesinin haberinde, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Jose Mourinho ile görüşmek istediği ve Portekizli teknik adamın da bu teklifi kabul ettiği duyuruldu.
http://www.haber1903.com/CMSFiles/image/Demir.jpg
İkili arasındaki uzun süreli görüşmede Demirören'in, Mourinho'ya Beşiktaş'ın her zaman başına geçebileceğini söylerken, Portekizli teknik adam bu teklifi ileride değerlendirebileceğini söyled.
Yıldırım Demirören'in Jose Mourinho ile yaptığı görüşmenin ardından İspanya'da birkaç gün daha kalarak La Liga'daki önemli liderlerle de görüşmeler yaptığı ifade edildi.
Beşiktaş Tahkim'e gidiyor
25 Mart 2011 16:38 | NTV Spor ve Ajanslar
PFDK tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş Kulübü, Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/128/besik_HAF3T.jpg
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş Kulübü, Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacak.
Siyah-beyazlı kulübün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Akpınar, PFDK'nın kendilerine verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasına yasal süresi içinde itiraz edeceklerini söyledi.
Kabul edilmeyecek nasıl olsa boşuna itiraz etmesek de olur.
saçma olan sahaya rakı şişesi atanada bizede 1er maç :)