Ne derseniz diyin, Fatih Terim kalsaydı bu takım daha 4-5 yıl şampiyonluğu vermezdi :)
Printable View
Ne derseniz diyin, Fatih Terim kalsaydı bu takım daha 4-5 yıl şampiyonluğu vermezdi :)
Fatih Terim kalmak isteseydi kalırdı,zorla kovdurttu kendisini.
Bu arada Kasımpaşa'ya tebrikler dibine kadar hak ettiler galibiyeti.Bizde Avrupa Ligi'ne falan gidelim,bala falan ŞL'ye direk gidersek duman ederler ŞL'de.
Türkiye'de kurumsallık filan islemiyor Fatih Terim gittiginde cok sevinmistim sonra Mancini geldiginde de cok sevinmistim ünlü antrenörler iş yapamıyor burda.Hala futbolumuz gaz sistemiyle isliyor.Fatih Terim ne yaparsa yapsın göndermek cok cok büyük bir hataydı.
Bir de şu şaşırmış tripleri yok mu :)
http://www.golkralicesi.com/wp-conte...i-3880114.jpeg
Yanlış anlaşılmasın ama hoşuma gitti bu :)
Isin en komik yani Trabzonspor forumlarinda Sampiyonlar ligi hesabi basladi :D bizi bile umitlendiriyor Galatasarayin bu oyunu
Fatih Terim kalsaydı da yine şampiyon biz olurduk. Geçen 2 yılki puan durumlarını karşılaştırabilirsiniz
kasimpasadan 21 sut! tamam, 10 kisi kalindi ama rakibe bu kadar firsat verilmesi ilginc. belki normal bir yenilgi cok su goturmezdi ama bu skor bazi taslari yerinden oynatabilir.
4 olmasaydı iyiydi, şimdi Mancini'nin gitme ihtimali doğdu :)
Ünal Bey şampiyonluğu ilk 2 senesinde yaşayınca fazla inandı Terim'siz de şampiyon olacağına
O zaman ''Benim hayatım Galatasaray'' yok ''Aslolan Galatasaraydır'' vb. laflar etmeyecek.Kovulduğu zaman en büyük tepkiyi belki ben verdim (http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=13084)
Bu 7 ay da nolmuş olabilir de bir anda düşman kesildim ?
Kendisi hala eşsiz bir futbol adamı.
Kalsaydı Fatih Terim. Milli takım teklifini kabul etmeseydi. :) Üstelik çok zor da değildi bu, kendisi demişti benim adım Fatih Terim'se sonuna kadar bunlarla savaşacağım diyen. Ne oldu şimdi, savaşacağı kişi "başkanım" oldu.
Sevinmek, dalga geçmek hakkınız zamanında bizde yaptık, Aykut Kocaman'la da goy goy döndü, başka şeyle de ama bunu yaparken mantıklı olmak lazım. Ne yaparsa yapsın kalmalıydı Fatih Terim demek, Fatih Terim > Galatasaray demektir ki öyle bir dünya yok.
Melo'nun kırmızısı es geçildi
Iyi de koskoca galatasaray bi fatih terim ile mi basarili olacak? Fatih terim'in gonderilmesindeki tek yanlış zamandi. Yönetimin terim ile bir problemi varsa ya sezon basinda yollarini ayiracakti yada sezon sonunda. Ülke futbolunu ve futbolcularini tanimayan bir adamı 6. 7. hafta takımın başına koyup basari beklemek mantiksiz. Ha suan bu takımı teknik heyet yönetse şu durumdan daha kotu olmazdı. Su takıma mancini'nin geldiğinden bu yana kattigi hic birsey yok.
Semih'in pozisyonuna devam dedi ya cüneyt, bu adam eyyamcının kralı.
Melo çok enteresan bir kart gördü
FT gitmeseydi diye bir şey yok. Adam gitti sonuçta, kalbimizi de kırarak gitti. Kulüp yönetimi sonuçta değişken, Ünal Aysal gider başkası gelir. Başkanla anlaşamadım diye kulübe küsmek niye? Ünal Aysal'a karşı kendisini destekleyen bir sürü taraftar vardı(en başta ben, Ünal Aysal'ı bayağı eleştirmiştim). Ancak o gitti YD ile anlaşma yaptı. Haliyle kalbimizi de kırdı. Yapacak bir şey yok bu saatten sonra. Herkes kendi yoluna. FT'ye de düşman değilim ama eskisi kadar da taraftarı değilim.
Mancini gelirken de burada bir çok kişi istememişti, malum City kariyeri. Maalesef haklı çıkıyoruz. Gelecek seneyi de bu adama vermek yapacağımız bir hata olacak. Kanser olan kısmın iyileşmesini beklemek yerine daha fazla yayılmadan kessek iyi olacak.
Dalga geçmiyorum asla. Ben sadece düşüncelemerimi söylüyorum. Bende Terim > GS demiyorum ancak kişisel görüşüm, Aysal gelmeseydi ve Terim hala takım başında olsaydı GS çok daha iyi bir takım ve hatta bu sene şampiyon olurdu. Adım gibi eminim bundan. Aysal futbolu para harcamak zannediyor. Ben F.Orman 'ı pek beğenmiyorum ama yapılanma konusunda çok daha iyi bence Aysal'dan.
Hay ağzına sağlık.
Transfer üzerinden Mancini'ye vuranları da anlamıyorum ki bilen biliyor ara transferde çoğu kişi çoşarken ben eleştirince neden karamsarsın deniyordu o dönem. Transferler hatalı veya gereksiz eyvallah da, bugün en çok sövülen adam olan Ceyhun'u bu takıma alan Fatih Terim. Kronik fıtık sorunu olan Chedjou'yu alan da. Bu takım Fatih Terim olsa da şampiyon falan olamazdı, sezon başı da zaten saçma sapan bir futbol vardı sahada. Fark edecek tek şey, bu kadar kolay dağılmazdık. Bundan biraz daha fazla puan toplardık o.
Abi Fatih Terim demek,başarı demektir ona dediğimiz bir şey yok ama kendisi istemedi.İnsan yuvam dediği yerden sırf birisini sevmiyor diye gider mi ? Kovdurtur mu kendisini ?
Galatasaray taraftarı en büyük öfkeyi her zaman kendi içerisinde ki hainlere göstermiştir ve gösterecektir.Çünkü en çok en yakının kalbini kırdığında acır.
Dediklerine aynen katılıyorum. Ancak sanırım yanlış anlaşılıyorum. Ben Galatasaray'ın Terim'e muhtaç olduğunu söylemedim. Ben, Galatasaray'ın Türkiye'de hiç bir takımda olmayan bir şansının olduğunu söylüyorum. Sadece Terim üzerinden konuşuyorum. Yoksa belki şimdi Luce gelecek ve daha başarılı olacak orasını bilemeyiz.
Cüneyt Çakır felaket eyyam yaptı yalnız. Melo'ya gösteremediği kartları telafi edeyim dedi herhalde.
Hafızan seni yanıltıyor o zaman. Aysal gelmese Terim de gelmiyordu. Adnan Polat teklif yaptı, sezon sonu görüşelim dedi ve yakın çevresi Adnan Polat ile çalışmak istemiyor dedi. Fatih Terim akıllı adam, adım atmadan önce iyi düşünür. Yani Aysal gelmeseydi Fatih Terim gelir miydi, soru işareti.
İhtimaller üzerinden bu kadar kesin çıkarımlar yapmayı da doğru bulmuyorum. Olurdu veya olamazdı mesele o değil. Fatih Terim istese kalırdı. Evine binlerce kişi gitti. Kendisi sanki bilmiyordu ne kadar sevildiğini. Allah Kerim, Fatih Terim dedik be daha ne diyelim. O gitti diye ben günlerce yemek yemedim. Haksızlık edildi dedik. Ne oldu sonra ortaya çıktı derdinin ne olduğu, başkanlar, teknik adamlar, futbolcular gelip geçiyor, kalıcı olan takımlar o yüzden artık kimseye körü körüne bağlanmayı ve destek olmayı mantıklı bulmuyorum.
Aysal futbolu para harcamak zannediyor lafı bence ağır, Adnan Polat'tan sonra ilaç gibi geldi kulübe. Bu sene kumar oynadı, kaybetti. 2 senedeki başarılar yeter sandı, krediyi kazandı ama o iş öyle olmayacak. Derin Galatasaray denilen kişiler rahat durmaz.
Bugün bence yeni bir başlangıcın ilk günü.
Neyse maç bitti,gitti.
Canın sağolsun Galatasarayım !
Şu pozisyonda pas vermeyen Umut Bulut, bir pozisyonda Melo'ya neden bana bırakmadın dedi...
https://pbs.twimg.com/media/BlmkWpcCQAEScxJ.jpg:large
Umut Bulut hiç genç olmamış sanırım.Şuna bak ya,yahu en bencil adam bile şurada pas verir.
3-0,4-0 önde olsak anlayacağım.
Skor 0-1, 10 kişi kalmışsın, pozisyon bulamıyorsun ama işte takım olamadıktan sonra neye yarar. Çalım denese, aşırtma denese bu kadar kızmazdım ama o çektiği saçma sapan şut neydi öyle. Forvetin akıllı olacak.
Orda pası verse 10 kişi kalmış takım ateşlenecek galibiyet olmasa bile belki beraberliği kurtaracağız ve genç bir çocuğun attığı o gol belki kariyeri için dönüm noktası olacak.Ama ne gerek var di mi ver topu kalecinin kucağına.