Hidayet Türkoğlu'nu unutmayın. Yalnız Afrikalı futbolcuların bu tür konularda daha ılım olması gerekir bence, sonuçta yoksul ülkelerin çocuklarısınız avrupada bi dünya para kazanıyorsunuz ülkenizden de kazanıvermeyin ne olacak sanki.
Printable View
Hidayet Türkoğlu'nu unutmayın. Yalnız Afrikalı futbolcuların bu tür konularda daha ılım olması gerekir bence, sonuçta yoksul ülkelerin çocuklarısınız avrupada bi dünya para kazanıyorsunuz ülkenizden de kazanıvermeyin ne olacak sanki.
"Maddi-manevi"yi onun için yazmıştım zaten.
Gana'daki Christian Atsu'ya dikkat eden oldu mu? Ben ilk kez bu turnuvada izledim. Bence çok yetenekli bir oyuncu. Porto kapmış zaten hemen. Bu sezonu Vitesse'de kiralık geçirmiş.
Düzenleme: Sezon başında Chelsea transfer etmiş 3,5 m pound'a. Vitesse'ye Chelsea'dan kiralanmış.
Almanya'nın yaptığı büyük ayıp. :D Portekiz fark atarsa yazık olur.
Portekiz kupaya veda ediyor yavaş yavaş
Edit : Derken 2.gol geldi :)
Ronaldo harcadı takımı yahu o goller kaçar mı arkadaş 3 net pozisyon kaçırdı herif.
Ronaldo şu maçta 4-5 gol atardı o kadar çok pozisyona girdi ama çok isteksiz
Takımı Pepe harcadı aslında. Maçlar böyle biterse averajla elenmiş olacak Portekiz. Averaj bu kadar kötü olmasa 1-2 tane daha atabilirlerdi bence. Ben değil takıma almak, ülke sınırları içine sokmam onu.
Portekiz beş para etmez bence. Sadece bir iki isim bireysel olarak önde. Diğerleri çöp. Hakettiler elenmeyi.
Portekiz'de forvet çıkmıyor en büyük sorun da bu. :D Biz bile bunları yenmiştik vakti zamanında o zaman Avcı'ya övgüler yağdırıyoduk. :D
Sevindim Portekiz'in elenmesine.. Ronaldo'yu ve birkaç ismi daha çıkarırsak bu takım San Marino ile denk olur :)
portekiz bu grupta elenmezdi de ilk mac almanlar acimadi. pepe de bu hezimette basroldur. takim cok iyi baslamadi ama gana macini gayet iyi oynadilar bence. ivme kazanabilirlerdi belki gruptan ciksalardi. cok kotu bi kadrosu yok. ronaldo kesinlikle bu takimda forvet oynamaliydi. kanatlarda varela-nani yeterli olurdu. aslinda Q7 de bu takimda olmaliydi bence.