Bana göre Atletico,Bayern,Barca ve Juventus yarı finalist olurlar.
Kupayı tabi ki de hücum üçlüsü efsane olan kazanacaktır.
Printable View
Bana göre Atletico,Bayern,Barca ve Juventus yarı finalist olurlar.
Kupayı tabi ki de hücum üçlüsü efsane olan kazanacaktır.
Sanli real madridimize yine bir kupa yakisir...
Kupayı Juventus'un kazanmasını isterim ama Barca, Real ve Bayern üçü de Juventus'u geçerler. Ama Şampiyonlar liginde Juventus'un Avrupa liginde ise Napoli'nin ( sürpriz olmazsa ) yarı finale çıkması düşüşte olan İtalya futbolu için iyi oldu. Inter'in şampiyonlar ligini aldığı sezondan sonra İtalyan takımları Avrupa kupalarında döküldü. Kupalardan biri İtalya'ya gidebilir. Napoli bence Avrupa liginin favorisi. Şampiyonlar liginin favorisi de tabi ki Messi, Suarez, Neymar üçlüsü ile Barcelona.
Juventuslu olarak bir daha yarı final göreceğimizi düşünmezdim. Allegri şimdiden Conte'yi geçti :P
Bende Juve'nin kazanmasını isterim ama Barça bırakmaz bence
Ne yazıkki bayern hepsini bayernler
Suarez suarezliğini yaptı yine son 10 dakika yata yata aldırdı maçı
Lichtsteiner'in Neymar'ın ortaladığı el pozisyonu penaltı verilsede birşey denemez verilmesede birşey denmeyecek bir pozisyon tam çözemedim taraflıda bakmıyorum onun haricinde Dani Alves ve Pogba ceza sahası içi pozisyonu var penaltı yok doğru karar. Gene Pogba sağ çaprazdan içeri girerken ceza sahası çizgisinin az dışında Alba ile omuz omuza pozisyonu var ikisininde düştüğü devam kararı doğru. Bonucci'nin Suarez'e 3-4 pozisyon arkadan hareketi varki birtanesi çok ağırdı hatta avantaja oynattı sonunda kart verir dedim vermedi yanlış karardı sarı kart gerekirdi. Vidal sanki 2. sarı kartı görebilecek bir futbol oynadı biraz fazla tolerans gösterdi Cüneyt ÇAKIR gibi geldi. Birde Pogba'nın ayağının kayıp Messi'ye arkadan dalmış gibi görünen bir pozisyon var sarı kart ağır gibi geldi. Neymar'ın son ol pozisyonunda yarı sahanın gerisindenmi çıkıyor ilerisindenmi onu göremedim ofsayt varmı yokmu bu konuda fikrim yok. Neymar'ın attığı golde eli görmesi çok başarılı bir hakemlik örneğiydi.
Maça gelirsek Barça'nın hakkıydı ancak Buffon ve Pirlo için üzülmedim dersem yalan olur.
yeni sezon konuları açılacak mı?