Originally Posted by
europeanconquer
Ya bırak abi aynı şeyi Gençlerbirliği maçında da yaşadık.Ben böyle taraftarlık istemiyorum.Oyundan çıkarken yuhalarsın,o da 1 dk sürer en fazla ama bu nedir ya maç boyunda adam gibi desteklemediler takımı,yarım saat durmadan ıslıkladılar,Selçuk suçlu veya başka ıslıkları oyuncu suçlu ya o yaptıkları ıslık onları daha suçlu konumuna getiriyor.Tepki vermenin de bir adabı,terbiyesi olur.Bizim taraftarımız rezil rezil başka bir şey değil,inşallah her şeye ceza verirlerde keyifli keyifli maçımızı izleriz bu nedir ya sanki mahalle maçına zorla getirilen küçük çocuklar gibi destekliyorlar takımı.Ben kabul etmiyorum,isterse bütün pasları yanlış olsun,hep top kaptırsın eğer bir oyuncuya tepkin takımını desteklemeni engelliyorsa sen haklı konumundan haksız konumuna geçersin.Bu kadar rezalet bir durum olamaz ya,6 gol yediğimiz Real Madrid maçında bile daha iyiydi tribünlerin hali.İkinci yarıda 5 dakika protestoyu 45 dakika anlamış olacaklar ki 5 dakika bittikten sonra ne bir destek ne bir tezahürat hiç bir şey yapmadı taraftarlar,ıslıklayacak,yuhalayacak,takımı desteklemeyecek taraftar gitmesin şu stada ya,işleri güçleri kaos adamların,zevk mi alıyorlar napıyorlar bilmiyorum.