-
1. sezon değerlendirmesini yapacak olursam;
Pas sayımız,isabetli pas sayımız ve top hakimiyetimiz konusunda oldukça başarılıyız. Rakipten top kapmada da sorunumuz yok gibi fakat en büyük sıkıntımız ceza sahasına gönderdiğimiz orta sayısının ve kaleye çektiğimiz şu sayısının azlığı. Bu sebeple gelecek sezon için öncelikle kanat oyuncusu ve forvet bulmamız gerekecek gibi duruyor. İlk bakışta istatistiklerden bu analizi yaptım ama gece vaktim olursa ve gelirsem tekrar analiz edeceğim....
-
-
iyi bari kurtardık paçayı :n:
-
Neyse bu sene son anda kurtarmamız iyi olmuş. Seneye de Galway'ın yerini biz alırız artık. Dibi görmeden şampiyonluk gelmiyor galiba :D
-
hocam başarılar sen toparlarsın maltadan şampiyonlar ligi takımı çıkarmış adamsın sen :D
-
Bu kariyerde yavaş ilerleriz sanırım çünkü eskisi kadar vakit bulamıyorum pc başına oturmak için :) Şimdiden gösterdiğiniz sabır için teşekkürler...
-
-
Günaydın, açıkçası forumun hali pek hoşuma gitmediği için yayına devam etmiyorum :) Ben 2 sezon bitirdim ve 3. sezona da başladım. Foto yükleme siteleri de saçma sapan gidip geliyor. Yalnız sadece şunu söyleyebilirim,özellikle küçük ülkelerin küçük takımlarında kadroyu kaliteli hale getirmek yıllar aldığı için oldukça zor ve keyifli geçiyor oyun. İyi taktikle sıradan kadroyla lig şampiyonluğu olmuyor bu seride :D Başlık kapatılabilir sayın yöneticiler