kerlonu unuttun sen herhalde...Quote:
Originally Posted by emircolonel
Printable View
kerlonu unuttun sen herhalde...Quote:
Originally Posted by emircolonel
Milan işi biliyor abi :D :D Tevez'i yarın birgün 70-80 mn dolara satarlarsa hiç şaşırma :D :D :D
Kardeş iyi olanı yapmışsın bence...Takımında Kaka olması iyi.. ;)
Kesinlikle Kaka yı al kardeş
tabiki Kaka Yaf :D
Kaka gibisi varmı yaf
iyi olanı yapmışsın
Fiyat iyi gönder,sen karlı çıkarsın gibi geliyo bana,ama...
Göndericeğin adam Ahmet,Mehmet değil Tevez....
iyi düşün...
Zaten göndermiş Tevez'iQuote:
Originally Posted by Teg-Men
tabiki KAKA
Tevezi 70 e satsa bile milan,söle bişey varki kakayıda 60 dan asagı vermez üstünede 15 almıs,arada ufak tefek oynamalarda olsa iyi bir anlasma olmus,tebrikler.
Quote:
Originally Posted by no-name-user
kaka herzaman kakadır...kardes dusunmeden al
tabiki owen. fred diyenlerin hepsinin aklına şaşarım.:icon_lol:şaka şaka. tabiki fred.
tevez hem ucuza kapatırsın alllllllllllllllll republic of fenerbahce
http://img508.imageshack.us/img508/5...ndroit9.th.png
http://img530.imageshack.us/img530/3...tormvv6.th.png
arkadaslar fiorentina ile 2. sezonuma baslıcam,ılk sezon sampıyon oldum-ıkıncı sezona super bır takımla gırmek ıstıyorum ve bı suru transfer bombası patlattım..gerıye 9 mılyon poundum kaldı ve bır amc ye ıhtıyacım war.sızde hangısını transfer etmelıyım..yardımcı olursanız sewınırım..
dostum ikisi de değil bence vukcevic daha ucuza alırsın
ama illa ikisinden birini alcam dersen kalstrom
Kardeş iyi güzelde bence Oyuncu Platformu kısmına açsaydın daha iyi ederdin;) . Neyse adminler gerekeni yapar.İkiside iyi oyuncu ama bence Kallstrom.Nedenmi? Yaw nabıcan nedenini:D .Al işte:D
Simon Vukcevic
Daniel Carvalho'ya bak.
bence D'alessandro cunku ona gore daha teknık daha ii oynuo ztn arjantınLı oLması yeter
bence D"ALESSANDRO ÇOK İYİ Bİ ORTASAHA BEŞİKTAŞA ALMIŞTIM ONU MÜTİŞ Bİ OYUNCU ÇOK TEKNİK GERÇEKTEN Bİ ORTASAHA OYUNCUSU
D'Alessandro
d alessandro
Kallström tabi
kallstrom muhtesem bi oyuncu ;)
kallström :D
allessandro daha hızlı top oynar atesler ama dıyorsan kontrolu oynayım top dagatıyım kallstrom
ben ce düsünmeden d'alessandro yu al derim cok ii oynuo hem amc de hem de sol kanat ta...
bence fm scout al orda daha genç we daha süper adamlar çıkıyo daha ucuza da kapatabilirsin transferi
eğer büyük ve konuşulan transfer istiyosan owen ama daha iyi mücadele eden birini istiyosan fred
Bence Owen çünkü frede iyi bi orta saha lazım ama Owen kendi yetenekleri ile gol atabilen bi oyuncu fredi gondermekle dogru yapmısın bence iyi fmler