hakan şükür 3-0 işte avrupai takım havası olan bir takım
Printable View
hakan şükür 3-0 işte avrupai takım havası olan bir takım
gool hakan sükürün attığı golle gs 3-0 öne gecti
3-0 oldu bu iş bitti sami yende
gs çok rahatladı 4 5 6 gelir inşallah
Galatasaray gruplara kalırsa işi zor çünkü 4. torba takımı olacak güçlü ekiplerle oynacak ama o grupta en kötü 3. olur.
İlk dakikada yenen gol gerçekten takımı çok etkiledi. Ayrıca baştan söyleyeyim ben böyle bir hakem görmedim arkadaş. Tamam bize gösterdiği kartlara itiraz etmiyorum ama yahu 1 tane de onlara göster. haa pardon gösterdi iş işten geçtikten sonra. 2. devre başında bulduğumuz golle moral bulduk ve toparlanır gibi olduk. Kiev'den güçsüz bir takım değiliz. Eğer onların yaptığını biz de yapıp buradaki maçın ilk dakikalarında gol bulabilirsek belki turu atlayabilir. Hem o maça kadar Zico istediklerini daha iyi öğretebilir.
Benim az da olsa ümidim var. Zico'nun maçtan sonra onları İstanbul'da kesinlikle eleyeceğiz sözleri de en azından galibiyet için savaşan elinden geleni yapan bir takım oluşturacağını gösteriyor.
100. yılımız ve ilk mağlubiyette hemen kötümser olmaya gerek yok. Eminim ki bu maçtan gereken dersler alınacak ve ilerleyen maçlarda daha iyi olacağız...
Boleslav kolay bir rakip. Avrupai bir hava denemez buna bence. Umarım elerler.
Fenerbahçe'de Anelka oynadığı sürece hiçbir şey olmaz. Semih, Kerim, Olcan, Uğur gibi isimlere şans vermesi gerekir Zico'nun. Anelka, Serkan yerine Semih ve Kerim oynasa daha faydalı olurdu.
ben gs de gördüğüm avrupai havasını nedense başka bir takımda göremiyorum
boleslav ile kiev kıyaslanamaz boleslav daha avrupadaki ilk maclarını oynuyor cok tecrübesiz B36 gibi bir takım kiev ise tartısılmaz ukraynanın en iyi takımı o iki takımı kıyaslayamassın
arda ve süper bir gol iş var bu çocukta ya resmen topu yuvarladı 4-0
arda sov gs 4-0 öne gecti
ben kıyaslamadım sadece gs deki hava diğer takımlarda bulamıyorum dedim
arda coştu bir kere.. nasıl ince gördü
gerçekten Ribery kıyasında hatta daha da iyi olabilcek bi futbolcu... Türkiye gerçekten çok iyi bir yıldız kazandı ...
Ergün'ün girmesi gerekir miydi? Gençlerden birini soksaydı ya?
bak şimdi ne güzel aldı mehmeti...
avrupa şampiyonlar ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe Dinamo Kiev'e 3-1 mağlup oldu ve tur şansını zora soktu...
henüz maçın ilk dakikasında kalesinde golü gören sarı kanarya sonrasında toparlandı ve rakip kaleye etkili ataklar yaptı..
ikinci yarının başlamasıyla aurellio nun golü fenere umut versede rincon bir kez daha sahneye çıktı ve 2-1 yaptı..
serkan ın atılmasıyla zorlanan fenerbahçe nin ümit le bulduğu bir gol geçerlilik kazanmadı ve son dakikalarda yussuf un attığı şık gol skoru belirledi...
KAYNAK:BEN :D (kendim yazdım)
4-1 oldu........
4-2 oldu ne oluyo yahu????
kulic 4-2 oldu işler kötüye gidiyor su dakkalarda
nazar değdirdik işte gördünüzmü
1 dakikada 2 gol yenmez ki ya..
4-0 fazla gevşetti zannedersem galatasaray'ı..3'ü yerse allah etmesin yani
dk 90 sabri attı 5-2 oldu
5 oldu be..bravo galatasaraya..tur artık galatasaryın..şimdiden tebrikler
Maçı pek izleyemedim ama 4-2 biraz tehlikeliydi fakat şimdiki skorla çok rahat turu geçecektir Galatasaray...
ve mac bitti galatasaray 5-2 kazanarak şampiyonlar liginin kapısını ardına kadar actı
4-2 bitseydi maç baya tehlikeli olacaktı. GS'ye ŞL'de başarılar.
Ne FB ne GS şu kadrolarıyla ŞL'de 2. tura çıkamazlar bence...
arda soş yaptı resmen
Fenerlilere geçmiş olsun diyorum. Fenerbahce'nin bir sonraki maçta işi çok zor.
Arda Turan oley Arda Turan oley Arda Turannn oleyyyy..
Arda'yı izlerken neredeyse gözlerim yaşaracaktı yıllardır hasretini çektiğim olay sonunda gerçek oldu.İnşallah bu başarısı birkaç maçlık olmaz hem Galatasaray'ın hem de Milli Takım'ın ihtiyacı var böyle bir oyuncuya.-fakat fiziğini geliştirmesi lazım her rakip böyle olmaz tekniği ve top sürme yeteneği üst düzeyde zaten-
Gerçekçi bakarsak bu kadroyla bırakın 2. turu 3. bile zor görünüyor.Şampiyon ligine katılma parası iyi gelir klübe ordan da 3. olursak birkaç tur atlayabiliriz uefa'da.